سلام دوست عزیزم.مرسی که وقت گذاشتی و جوابمو دادی. پایان نامه من کارشناسی ارشده "معماری-معماری" هستش. آره درست می گی، تو ارشد چارچوب نظری خیلی مهمه. دقیقا واسه همینه که من تو قسمته رویکردم حساس شدم. سخت تر از اونم اینه که باید رویکردمو ریز کنم. و اینم تو معماری پایدار سخته چون همه چی با هم همپوشانی داره ...
سایت من تو رشته (یکی از شهرهای استان گیلان) و کنار "تالاب عینک" در جاده فومن به رشته. پس از مشورت با استادم بهم پیشنهاد داد که "resort hotel" طراحی کن. یعنی یه مجموعه ای که می شه گفت وقتی می ری توش دیگه نیازی نباشه داخل شهر بری چون خیلی از فعالیت ها رو داره....
من بیشتر مد نظرم اکوتوریسم پایدار هستش ولی تو فهمش دچار مشکل هستم. چون دقیقا نمی دونم اکوتوریسم چیه، یه صنعته یا یه گرایشه... چندتا مقاله هم خوند راجع بهش ولی اونجوری که من متوجه شدم بیشتر تو حوزه ی صنعت توریسم جا داره و یه جور گردشگری پایداره و من فکر می کنم عنوان " مجموعه گردشگری با رویکرد اکوتوریسم پایدار" به کل اشتباهه ! نمی دونم شاید من بد متوجه شدم. اگر شما اطلاعاتی در این زمینه دارین بهم کمک می کنین. می خوام بدونم چه طور می شه "اکوتوریسم پایدار" رو در معماری به کار گرفت. منظورم احکام طراحی هستش.بازم ازت ممنونم

آها اینو یادم رفت بگم. اگه منظدرت از رویکرد اقلیمی اینه که اقلیم تو کارم لحاظ بشه اونو که خواه نا خواه باید رعایت کنم. و اگر من این رویکرد رو انتخاب کنم اون وقت چه فرقی با یه پروژه بدون رویکرد اقلیمی داره؟