دادآفرید رضایی
عضو جدید
سلام یسنا جون خوبی خانم..................
یکی دو روزه خیلی تاپیک ساکته؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
سلام مازیار خوبی داداشسلام!!!!!!!!!!! نرو محيا، من هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دادآفريد. خوبم. تو چطوري!!! آقا ارتقا درجت مبارك!!! شيريني نمي دي؟؟؟سلام مازیار خوبی داداش
سلام یسنا جون خوبی خانم..................
شما ها اينقد صحبت ارشد مي كنين من مي ترسم بيام توي تاپيك!!! منم الاف تر از توام!!!سلام دادافرید
سلام مازیار
خیلی نامردیناااااااااااا
کم پیدایین مردم از بیکاری
کل سایتو امروز زیرو رو کردم
ولی باید یخورده دیگه برم داریم میریم بیرون
بچه ها من افسرده شدم شدید
اصلا نمی تونم وقتمو پر کنم
سلام دادآفريد. خوبم. تو چطوري!!! آقا ارتقا درجت مبارك!!! شيريني نمي دي؟؟؟
شما سروري!!! يه چن تا 0 و 1 (شيريني مجازي) بدي ممنون مي شم!!! ببخش دير جواب مي دم، نتم چت زده!!!تشکر مازیار.................
آقا شیرینی چه قابل هر چی خواستی دستور بده
سلام دادافرید
سلام مازیار
خیلی نامردیناااااااااااا
کم پیدایین مردم از بیکاری
کل سایتو امروز زیرو رو کردم
ولی باید یخورده دیگه برم داریم میریم بیرون
بچه ها من افسرده شدم شدید
اصلا نمی تونم وقتمو پر کنم
شما سروري!!! يه چن تا 0 و 1 (شيريني مجازي) بدي ممنون مي شم!!! ببخش دير جواب مي دم، نتم چت زده!!!
شما ها اينقد صحبت ارشد مي كنين من مي ترسم بيام توي تاپيك!!! منم الاف تر از توام!!!
من هنوز ثبت نام نكردم!!! تو سايت زده 26 ام!!! ام فك كنم ادبياتو پيش بخورم!!!ما چاکریم مازیار یه سوال.... بهت چنتا واحد جبرانی دادن
من که چیزی نمی خونم فعلا رو مودش نیستم
بچه ها اواتارمو ببینید امشب همچین حسی دارم
قوربونه همگی من برم تا صدای مامانم در نیومدههههه
من هنوز ثبت نام نكردم!!! تو سايت زده 26 ام!!! ام فك كنم ادبياتو پيش بخورم!!!
من که چیزی نمی خونم فعلا رو مودش نیستم
بچه ها اواتارمو ببینید امشب همچین حسی دارم
قوربونه همگی من برم تا صدای مامانم در نیومدههههه
سلام محیا جان ...
از پا قدم ما بود نیومده رفتی؟!
ولی قبل از رفتن اول اواتارتو عوض کن
خداحافظت عزیز
عوضش کن حالم بهم خورد[/QU OTE]
فقط به خاطر تو مهندس خداحافظ همگی
من هنوز ثبت نام نكردم!!! تو سايت زده 26 ام!!! ام فك كنم ادبياتو پيش بخورم!!!
سلام خوبی شما....... سمی جون یه چیزی بگم آمادگی کنکور ارشد با این درسا ممکن نیست فقط باید بری کتابای مرجع بخونی
تو غير انتفاعي ها هم پيش مي دن!!! اميدوارم تو سراسزي ندن!!! ولي دوس دارم درسايي مث تمرين هاي معماري و عناصر رو دوباره بگذرونم!!!سلام ... مگه سراسریم پیش میزنن؟ ولی فک کنم پیش برا آزاده ها... اینجوری باشه منم ادبیاتو پیشم
عجب دانشگاهی
ما بچه های ورودی جدیدمون اومدن سر کلاس و درس هم استادا دادن!
مر30... خب آخه من فعلا همینارو میدونم از کتابای منبع اطلاعی ندارم ... ولی فکر میکنم اینام بعضیاشون منبعنا !! نیستن؟!
تو غير انتفاعي ها هم پيش مي دن!!! اميدوارم تو سراسزي ندن!!! ولي دوس دارم درسايي مث تمرين هاي معماري و عناصر رو دوباره بگذرونم!!!
آخه من وروديه يهمنم!!!عجب دانشگاهی
ما بچه های ورودی جدیدمون اومدن سر کلاس و درس هم استادا دادن!
فکر نکنم سراسری پیش داشته باشه ... البته کارشناسیو نمیدونم ولی من کنکور سراسری ریاضیمو 3 درصد زده بودم پیش نخوردم
اصلا بعضی دانشگاها حساب کتاب ندارن اگه دیدیت بی خود زیاد جبرانی دادن برید پیگیری کنید
آفرين به 3 %!!! سم جان توام پشتكارت خوبه ها!!! 3% رو كردي 42%!!! دمت گرم!!!فکر نکنم سراسری پیش داشته باشه ... البته کارشناسیو نمیدونم ولی من کنکور سراسری ریاضیمو 3 درصد زده بودم پیش نخوردم
آفرين به 3 %!!! سم جان توام پشتكارت خوبه ها!!! 3% رو كردي 42%!!! دمت گرم!!!
دمت گرماره نمیدونی قبل کنکور یه ذوقی کرده بودم که حدو مشتق و انتگرال و... رو که دبیرستان تستاشونو نمیتونستم بزنم حالا دارم چشم بسته میزنم ...