کلا همکلاسی ما حال نداره کلمه ها رو کامل بنویسه .
غ.ا ( غیرانتفاعی )
آ.غ ( آذربایجان غربی )
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ

کلا همکلاسی ما حال نداره کلمه ها رو کامل بنویسه .
غ.ا ( غیرانتفاعی )
آ.غ ( آذربایجان غربی )
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ![]()
منم با 504 موافقم من 14 درسشو برا کنکور خونده بودم من تو 3 روز تموم میکردم ابته روزی 1 ساعت وقت میذاشتم .الان برا درسای اول نیاز به یاد اوری دارم اون 14 تا درسو هم .کی میگین شروع کنیم.فقط من 13 میرم مسافرت 21 برمیگردم.ولی خوب میبرم اونجا میخونم.خب ما 4 نفر که هستیم بذا بقیه هم بیان اعلام آمادگی کننتا بریم رو فاز برنامه ریزی... شماها که خوندین میتونین بگین مثلا برا یه درس چن روز لازمه؟
یا در مورد روش خوندنش چیزی هس که بگین؟
سلام بچه ها خوب هستین؟اصلا کسی هست؟چه خبرا؟من نتم الان درست شده.
اره من 504 میخوام تموم کنم بعد برم سراغ کتاب دیگه.اگه بچه ها شب بیان تصویب میکنم.فعلا که من تو سم راضی هستیم.محیا هم فک کنم پایه باشه.خیلی باحاله وقتی تو میایی من میرم ، وقتی من میرم تو میایی .
من شبا نت ندارم تو روزا![]()
پس توهم میخوایی شروع کنی 504 واژه رو ؟؟
امشب با بچه ها تصویبش کنید و مشخص کنید هر روز چند درس
اره من 504 میخوام تموم کنم بعد برم سراغ کتاب دیگه.اگه بچه ها شب بیان تصویب میکنم.فعلا که من تو سم راضی هستیم.محیا هم فک کنم پایه باشه.
پس خوبه تعدادمون کم نیست.من فک کنم روزی 1 درس بخونیم خوبه.بعد روز بعد هم درس جدید میخونیم هم دور میکنیم درس قبلی تا لغتا فراموش نشن.من اومدم اردبیل میخوام کلاس زبانم برم.یه کلاس خوب میخوام پیدا کنم.که هم تو اروم شعبه داشته باشه هم اردبیل تا وقتی اروم هستم وقفه نیفتهمهماری ، امید و مازیار هم هستن
پس خوبه تعدادمون کم نیست.من فک کنم روزی 1 درس بخونیم خوبه.بعد روز بعد هم درس جدید میخونیم هم دور میکنیم درس قبلی تا لغتا فراموش نشن.من اومدم اردبیل میخوام کلاس زبانم برم.یه کلاس خوب میخوام پیدا کنم.که هم تو اروم شعبه داشته باشه هم اردبیل تا وقتی اروم هستم وقفه نیفته
باشه پس من فردا درس 1 میخونم.پیش به سوی ارشدok پس از فردا شروع میکنیم... من صب نیتم میرم دانشگا تسویه رو امضا کنن
ولی فردا سعیمو میکنم درس اولو بخونم... هرکی هم اومد دید این پستو بسم الله شرو کنه ...
امیدوارم تا ارشد همینجوری تخته گاز بریم![]()
سلام فرزانه، منم با اينكه قبلا خوندم، اما امروز رفتم به نگاهي بهش انداختم ديدم خيلي هاشو يادم رفته!!! منم باهتون شروع مي كنم!!!باشه پس من فردا درس 1 میخونم.پیش به سوی ارشد
من هستمsamهم زیر پوستی کار میکنه
ممنون از این رهنمایت.بچه ها یه سری به این تاپیک بزنین خیلی خوبه کتاب 504 فایلشو گذاشتن.یه سری جزوه هم هستش
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/308383-×××مهم-جزوه-دارها-بیان-مهم×××/page3
×××مهم:جزوه دارها بیان:مهم×××
منم قبلن گفتم پایه امok پس از فردا شروع میکنیم... من صب نیتم میرم دانشگا تسویه رو امضا کنن
ولی فردا سعیمو میکنم درس اولو بخونم... هرکی هم اومد دید این پستو بسم الله شرو کنه ...
امیدوارم تا ارشد همینجوری تخته گاز بریم![]()
اره میدونم بچه ها دیگه دارن زیر پوستی کار میکنن مثل فرزانه...امروز اینقد پست دادم دیگه حرفی ندارم بگم![]()
اخه حرفی نداشتم برا گفتن.خوشحالم که همگی روحیه قوی برا ارشد داریماره میدونم بچه ها دیگه دارن زیر پوستی کار میکنن مثل فرزانه...
اشکال نداره شما باشید هرجور دوست دارید باشید
فردا ساعت 24امروز اینقد پست دادم دیگه حرفی ندارم بگم![]()
افرین من ترسیدم .من حتما میخونمفردا ساعت 24
من میام سوال ازتون میپرسم هر کی درست جواب نده با من طرفه![]()
![]()
من اولش مدیریت پروزه میخواستم.ولی پرس ج. کردم دیدم معماری معماری ظرفیت پذیرشش بیشتره .میخوام معماری معماری بخونمبچه ها این از زبان انشاا... 504 رو یک و نیم ماهه تموم میکنیم کلاس هم میریم حل میشه اما به نظر من کتابای ارشد رو هم یه مروری بندازیم!
بچه ها گرایشی که میخایین بخونینو بزارین بحث کنیم مثلا من معماری معماری میخام بخونم اتفاقا با اوکامی زیاد بحث کردیم به جایی نرسید منتظرهمتونم!!!!
فک کنم کلاسای بچه ها از فردا شروع میشه همه رفتن.به خاطر اینهمه رفتن؟ چقدر زود![]()
بله بیشتره اما شرکت کننده هم خیلی بیشتر!!!من اولش مدیریت پروزه میخواستم.ولی پرس ج. کردم دیدم معماری معماری ظرفیت پذیرشش بیشتره .میخوام معماری معماری بخونم