faegheh_ar
عضو جدید
دلم خيلي شور ميزنه.... غصه ناكم.... خيلي زياد....
ان شالله گلمتوکل به خدا
ایشالا هرکی هرچی می خواد بهش میرسه![]()
من عین تو گلم.یعنی چی میشه؟دلم خيلي شور ميزنه.... غصه ناكم.... خيلي زياد....
من که از اولش میدونستم مجبورم تو شهر دیگه باشمبعضی هامون که آخرش مجبوریم بریم یه شهر دیگه![]()
فرزانه جون ببخشين قضيه نوشتن تاريخ تولدا جه مدليه بكين منم عوض كنم
فرزانه جون ببخشين قضيه نوشتن تاريخ تولدا جه مدليه منم عوض كنم؟
خدايااااااااااااااا...انقد دو دلم كه اصلا نميتونم بگم خدا كنه تبريز قبول شده باشم يا تهران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اي خداااااااااااااااااااااااااااااا.....
من اصلا هيچي نميگم...خودت ميدوني ديگه.........!!!!!!!!!!!!!
امشب مثل اينكه هيشكي حالش خوش نيست....!!!!!!
من از الان دارم به اين فك ميكنم كه اگه تبريز قبول شم؛خيلي دلم واسه خونمون تنگ ميشه...آخه خيلي دوره..................
هههه فائقه خیلی نامحسوسانه امضاشو ویرایش کرده 1 امتیاز مثبت آورینآره؛يسنا جان...همه جا خوبه...اما به شرط اينكه اونجا غريبه نباشي...حداقل زبونشونو بفهمي...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرررررررررررررسیاز امضاءت خیلی خوشم اومد.واقعا همین جوریه...
ایول به هرچی تیر ماهیه![]()
فائقه آروم باش دختر!!!من كه دو سال دور بودم... اما...............
من که هرجا قبول بشم خیلی از خانوادم دورم ولی ارزششو داره.من یکی که عادت کردم بعد 2 سالفائقه آروم باش دختر!!!
سیگنال / پالس/انرژی مثبت بفرست
من که هرجا قبول بشم خیلی از خانوادم دورم ولی ارزششو داره.من یکی که عادت کردم بعد 2 سال
منم نمیدونم به خدا چی بگم تهران اردبیل موندم به خدا.
ان شاله هرجا قسمته اونجا باشه.
اردبیل.خانواده گفت نزدیکتره بهمون.البته اول تبریزراستی فرزانه تو بلاخره کدومو اول زدی ؟>>
خوب نتیجش چی شد؟؟؟سلامسلام به دوستان گل داشتم بحثاتون رو در مورد ثروت .شخصیت میخوندم.................... جالب بود
آفرین خوشم اومد که مادی فکر نمی کنی.....خوب نتیجش چی شد؟؟؟سلام
کی بوردت مشکل داره هاااخوب نتجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماتریالیسم؟ و مارکسیسم؟ و کمونیست؟هاااان؟؟؟آفرین خوشم اومد که مادی فکر نمی کنی.....
دوران تفکر ماتریالیسم و مارکسیسم و کمونیست به پایان رسیده افرادی که 100% مادی فکر میکنن و موفقیت رو بر همین اساس میگذارن باید مواظب باشن مثل این مکتب ها به دره های انحطاط . انحلال سقوط نکنن
بدون هیچ اغراقی میگم