amir6969
عضو جدید
وای صبح؟پس فائقه جون بیایین تا صبح با هم بیدار بمونیم.من که دارم سکته میزنم
جدی فردا میاد ؟؟!

وای صبح؟پس فائقه جون بیایین تا صبح با هم بیدار بمونیم.من که دارم سکته میزنم
اینطوری میگن.واااااای مرسی امیر که امضاتو ویرایش کردی....امین هم همین طور به به دستتون درد نکنهجدی فردا میاد ؟؟!![]()
اینطوری میگن.واااااای مرسی امیر که امضاتو ویرایش کردی....امین هم همین طور به به دستتون درد نکنه
من استرس دارم نمیتونم زیاد پست بدم
من اراک!بیاین حدس بزنیم کی کجا قبول میشه
من رجايي!!! واي اگه بشه....................من اراک!
وااااااااای نههههههههه
دوس نداری اراکو؟من اراک!
وااااااااای نههههههههه
من اردبیل البته شایددوس نداری اراکو؟
به نظرتون من کجا قبول میشم
مرسی ماززی ویرایش کردی رنگش خیلی ملیح و نازه.ایشالا قبولی همونجامن رجايي!!! واي اگه بشه....................
نه زیاد ولی خب بهتر از موندن واسه ساله بعدهدوس نداری اراکو؟
به نظرتون من کجا قبول میشم
من که یه پای ثابت اینجامراستی بچه ها امشب کیا هستن؟؟؟
طباطبایی در گفتگو با مهر: |
نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی فردا صبح اعلام می شود |
معاون اجرایی سازمان سنجش از اعلام نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی خبر داد و گفت: فردا نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی از طریق پایگاه الکترونیک سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود. |
جلال طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی، گفت: اوایل صبح فردا سه شنبه 29 شهریورماه نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org اعلام می شود. وی با اشاره به ظرفیت پذیرش در این مقطع تحصیلی، اظهار داشت: در این آزمون 138 هزار و 41 نفر پذیرفته شدند. به گزارش مهر، آزمون پذیرش دانشجو از دوره کاردانی (فوق دیپلم) به دوره کارشناسی ناپیوسته روز 6 مرداد در 66 شهرستان و گروه های آموزشی فنی و مهندسی و علوم پایه، گروه های آموزشی پزشکی، کشاورزی، علوم انسانی، هنر و دامپزشکی با رقابت 372 هزار و 929 نفر برگزار شد. http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1411488 |
مرسی.تشکر ندارم شرمندهسلام به همگی
خوبید بچه ها جون
کور شدم تا این همه صفحه رو خوندم
نازی جون منم هستم میرم شام بخورم بیام
فرزانه زنگ زدم اموزش جواب نداد
ارادت وار فعلا
جانم؟بچه هاااااااااااااااااااااا................
بچه هاااااااااااااااااااااا................
طباطبایی در گفتگو با مهر:
نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی فردا صبح اعلام می شود معاون اجرایی سازمان سنجش از اعلام نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی خبر داد و گفت: فردا نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی از طریق پایگاه الکترونیک سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود. جلال طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به زمان اعلام نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی، گفت: اوایل صبح فردا سه شنبه 29 شهریورماه نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی
www.sanjesh.org اعلام می شود.
وی با اشاره به ظرفیت پذیرش در این مقطع تحصیلی، اظهار داشت: در این آزمون 138 هزار و 41 نفر پذیرفته شدند.
به گزارش مهر، آزمون پذیرش دانشجو از دوره کاردانی (فوق دیپلم) به دوره کارشناسی ناپیوسته روز 6 مرداد در 66 شهرستان و گروه های آموزشی فنی و مهندسی و علوم پایه، گروه های آموزشی پزشکی، کشاورزی، علوم انسانی، هنر و دامپزشکی با رقابت 372 هزار و 929 نفر برگزار شد.
http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=1411488
جانم فائقه؟؟؟بچه هاااااااااااااااااااااا................
سلام جیران.سلام به همگی
خوبید بچه ها جون
کور شدم تا این همه صفحه رو خوندم
نازی جون منم هستم میرم شام بخورم بیام
فرزانه زنگ زدم اموزش جواب نداد
ارادت وار فعلا
سلام حجت. مي گن فردا صب مياد!!!ببخشين دوستان كسي اززمان اعلام نتايج كنكور كارداني خبر داره
سلام جیران.
محیا من استرس دارم
برو شامتو بخور نوش جونت