علی_بندرانزلی
عضو جدید
سلام مینا. یه سوال؟
تو امسال قبول شدی یا نه؟
تو امسال قبول شدی یا نه؟
سلام به همه دوستان گلم
من امروز از ساعت 7 صبح بعد از هزاران سعی و تلاش و نوکرم چاکرم تونستم کار سربازیم حل کنم
سختی کار تو این بگم که 3 ساعت فقط صف وایستادم دیگه بقیشو خودتون تصور کنین
ولی حالا رتبم زیر 150 بود زیاد گیر ندادن رییس نظام وظیفه اینقد مرد خوبی بود کل حرفامو گوش داد منم بدون کلک اینا گفتم که ندونستم از رو نادانی بود بعد رتبمم گفتم نامشو نوشت خدا رفتگانشو بیامرزه
ولی خداییش استرسش از کنکور بیشتر
بازم دست همشهریام درد نکنه که کمکم کردن خلاصه قسمت باشه منم فردا میرم ثبت نام![]()
سلام فرید جانسلام به همه دوستان گلم
من امروز از ساعت 7 صبح بعد از هزاران سعی و تلاش و نوکرم چاکرم تونستم کار سربازیم حل کنم
سختی کار تو این بگم که 3 ساعت فقط صف وایستادم دیگه بقیشو خودتون تصور کنین
ولی حالا رتبم زیر 150 بود زیاد گیر ندادن رییس نظام وظیفه اینقد مرد خوبی بود کل حرفامو گوش داد منم بدون کلک اینا گفتم که ندونستم از رو نادانی بود بعد رتبمم گفتم نامشو نوشت خدا رفتگانشو بیامرزه
ولی خداییش استرسش از کنکور بیشتر
بازم دست همشهریام درد نکنه که کمکم کردن خلاصه قسمت باشه منم فردا میرم ثبت نام![]()
سلام دوستان
كسي از دوستان مي دونه چه دروسي ترم اول داده ميشه؟
ببخشید اینو میگم ولی کاملا اشتباه گفتین چون هیچ فرقی نمیکنه مخصوصا تو نظام فقط براش لیسانس مهمه همینسلام عزيزم.
اين سواليه كه علما سرش اختلاف دارن. يعني هيچكس هنوز جواب قطعي بهش
نداده. هر كي يه چيز ميگه.
اما تا اونجا كه من فهميدم ( نميدونم تا چه حد درسته) ماهايي كه كارشناسي ناپيوسته ايم ( مهندسي تكنولوژي) يه سري واحدايي كه براي امتحان نظام مهندسي لازمه را پاس نميكنيم.اما اونايي كه پيوسته هستن همه واحدايي كه نظام مهندسي لازم داره پاس ميكنن.
البته ما هم ميتونيم( اينجور كه من شنيدم) اين واحدارو تو يه دانشگاهي چيزي پاس كنيم تا مثل اونا بشيم.
خلاصه جاي هيچ غم و غصه اي نيست. تو محيط كار هر دوش يكيه. مهم اينه كه كار بلد باشي.![]()
من با فرید شوخی کردم خواستم اذیتش کنم والا من خودم بچه تبریزم همون جا بزرگ شدم و همشهری های سابقم رو هم خیلی دوست دارمدوست خوبم مگه شما چه بدی از تبریزی ها دیدی که این حرفو میزنی؟؟؟؟
[/color]
عزیزم میشه وقتی رفتی ثبت نام کردی و کلاساتون تو سراج شروع شد بپرسی آخرین رتبه قبولی این دوره چند بوده؟؟؟؟؟ با این که خیلی برات زحمت میشه اما اگه برام انجامش بدی ممنون میشم و اگه اطلاعی پیدا کردی به پست شخصی من بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
من با فرید شوخی کردم خواستم اذیتش کنم والا من خودم بچه تبریزم همون جا بزرگ شدم و همشهری های سابقم رو هم خیلی دوست دارم![]()
راستی کل واحدات چند تاست واسه من 72 تا هورااااااااااااااابچه ها سلام به همگی
منم رفتم ثبت نام کردم دانشگاش خوب بود هم به رامسر نزدیکه هم به شهسوار
البته اکثر دانشگاه غیرانتفاعی ساختمون و مکان مناسبی ندارن و این موسسه همون طوری که مصطفی گفت ساختمون تجاری یا مسکونی بوده ولی اینجا 50 متر با دریا فاصله داره ما این دسته جاده ایم دریا اون ور خیلی صفا میده موجای دریا رو دیدن
بیشتر از این خوشحالم که با 20 واحد شنبه تا دو شنبه کلاسم بقیه هفته رو رشت هستم
نازنین جان من به خاطر جابر که نمی خواستم رشت باشم به خاطر کارم بود که الان تقریبا مشکلم حل شد
بعدش حدودا 1.5 ساعت طول کشید برسیم اونجا زیاد راه نیست
کلا برام بد نشد طوری تنظیم شده که 4 ترمه تموم بشه ولی
خدا کنه رشت تکمیل ظرفیت برداره من بیام رشت!!
راستی کل واحدات چند تاست واسه من 72 تا هورااااااااااااااا
واسه سمنان هم ایناستدانشگاه میراث 68 واحد
ترم 1---- 18 واحد
ترم2----17 واحد
ترم3----19 واحد
ترم4-----14 واحد
دروس این ترم: اندیشه اسلامی2---عناصر جزئیات2----ریاضی2---تربیت بدنی2---انسان طبیعت معماری---مبانی نظری---طراحی معماری2---معماری معاصر
استادهای همه درسا، استادهای دانشگاه تهران (هنرهای زیبا)
دکتر بهشتی =انسان طبیعت
دکتر خوشنویس=معماری معاصر و مبانی نظری
دکتر نادر ناصرالمعمار=طرح2
دکتر دانشیان=عناصر
بچه ها راستی موقع ثبت نام از من برگه کارنامه اولیه که توش رتبه زده رو میخواستاواسه سمنان هم ایناست
1.ریاضی عمومی
2.عناصر جزئیات
3.کاربرد کامیوتر(من نمیدونم این در سو چطور باید پاس کنم اخه با عناصر تداخل داره)
4.طراحی معماری
5.روستا
6.معماری معاصر
7.تاریخ اسلام
اگر با کاربرد کامپیوتر حساب کنیم میشه 17 واحد نامردا کاربرد کامپیوتر رو به همه دادن (زوریه)وگرنه واسه ما هم 70تا میشد بازم خدارو 100هزار مرتبه شکر
مرسی فدات آبجی چشم روی چشمم در اولین فرصت شیرینیم تقدیم میکنمفرید جان با عرض تبریک دوباره..لازم شد که دیگه تو هم مثل نازنین 2تا شیرینی بدی
چه خوب.. اینجا همه 2تا خبر خوش میدن![]()
مرسی داداشسلام فرید جان
خوبی ؟
خدا رو شکر که بالاخره مشکل سربازی تو هم حل شد . امروز که رفته بودم ثبت نام این آقای ابراهیمیان می گفت اگه هر کی فقط یک روز هم تاخیر داشته باشه ثبت نام نمیشه ، منم تو دلم گفتم که کاش برا تو مشکلی پیش نیاد .
در مورد اون 12 به پایین هم من پرسیدم گفتن که اگه برای بعضی از دروس زیر 12 بیاری آره باید دوباره بخونیشون ، البته اون درس هایی که بنا به گفته ی خودشون در کارشناسی باید جبرانی داره .
ریاضی عمومی _ زبان_ هندسه ی ترسیمی ( همون پرسپکتیو ) _ تمرین های معماری و 2 تا درس هم برای اونایی که فنی خوندن : طراحی با دست و کار با کامپیوتر .
عب نداره اینجوری بحثا پیش میادمن با فرید شوخی کردم خواستم اذیتش کنم والا من خودم بچه تبریزم همون جا بزرگ شدم و همشهری های سابقم رو هم خیلی دوست دارم![]()
نگران نباش نمی دونم که چرا من دلم روشنه که به همین زودی خبر سلامتی یا رفع خطرش رو تو این تاپیک اعلام میکنی ، انشالله که خدا شفاش میده .بچه ها
یکی از دوستای من که عضو همین باشگاه هم هست یه مشکلی براش پیش اومده در واقع یه بیماری داره، بیماری قلبی که امیدوارم زود حالش خوب شه و سلامتی کاملشو به دست بیاره
از همتون میخوام برا سلامتیش دعا کنین تا اونم مثل ما از همین ترم شروع کنه کارشناسیشو![]()
بچه ها
یکی از دوستای من که عضو همین باشگاه هم هست یه مشکلی براش پیش اومده در واقع یه بیماری داره، بیماری قلبی که امیدوارم زود حالش خوب شه و سلامتی کاملشو به دست بیاره
از همتون میخوام برا سلامتیش دعا کنین تا اونم مثل ما از همین ترم شروع کنه کارشناسیشو![]()
بچه ها سلام به همگی
منم رفتم ثبت نام کردم دانشگاش خوب بود هم به رامسر نزدیکه هم به شهسوار
البته اکثر دانشگاه غیرانتفاعی ساختمون و مکان مناسبی ندارن و این موسسه همون طوری که مصطفی گفت ساختمون تجاری یا مسکونی بوده ولی اینجا 50 متر با دریا فاصله داره ما این دسته جاده ایم دریا اون ور خیلی صفا میده موجای دریا رو دیدن
بیشتر از این خوشحالم که با 20 واحد شنبه تا دو شنبه کلاسم بقیه هفته رو رشت هستم
نازنین جان من به خاطر جابر که نمی خواستم رشت باشم به خاطر کارم بود که الان تقریبا مشکلم حل شد
بعدش حدودا 1.5 ساعت طول کشید برسیم اونجا زیاد راه نیست
کلا برام بد نشد طوری تنظیم شده که 4 ترمه تموم بشه ولی
خدا کنه رشت تکمیل ظرفیت برداره من بیام رشت!!
خدایی نخندینا به این عکس دانشگاه چون واسه خودتون بدتره![]()
سلام بچه ها یه سوال:
یکی امروز یه چیزی بهم گفت خیلی خورد توی ذوقم
یعنی ما مهندس نیستیم , کارشناسیم؟![]()
سلام به همه.
من قرار نبود بياد اما باز اومدم .
از ماوي واسه پستش ممنونم همچنين مهدي،ستي جوون و همه...و الناز عزيزمممم
مشكل قلبي رفع نشد اما گاهي بايد سوخت و ساخت(يه لحظه گريم گرفت انگاري دارم فيلم هندي بازي مي كنم)بابا بيخيال حالا قرار نيست 200 سال عمر كنيم من به همون 120 سال هم راضيم.
بگذريم من فردا ميرم اصفهان تا با چادر بسوزمو بسازم(اين روزا چقد مي سوزمو ميسازم...عجيبه ها،يادم بندازين به قول يكي زير خودمو خاموش كنم تا ديگه نسوزم..)
خلاصه ساعت 5 صبح ميريم تا 9 واسه ثبت نام برسم اما از الان منتظر تكميل ظرفيتم حالا مي خواد قله ي قاف باشه اما با چادر نباشه...
وقتي بر گشتم گذارش كامل از ب بسم الله را مي گم مخصوصا از چادر زدنم....
راستي الناز مشهده هنوز،خوشا بحالش.......
اگر شما دانشگاه ازاد کاردانیتونو گرفتید میتونید کارشناسی تونو اگر معدل کلتون بالای 18 باشه بدون کنکور قبول شید این دفترچه همون دفتر چه ازاد هستش که ایشالا تو این ماه میاد(پارسال تو این ماه اومد ) تو دفترچه یه قسمت داره برای ممتازین که از اون طریق میتونین اقدام کنید و ایشالا قبول شین.اگر هم سراسری گرفتید اون هم میشه بدون کنکور رفت ولی اونو خبر ندارم که از چه طریقی باید اقدام کنید.