DDDIQ
مدیر ارشد
سلام دوستان گل
آقای کریمی عزیز،یا هر کدوم از بچه ها که اطلاع دارن »
آیا روشی هست که تمام پیغام های داخل پروفایل رو بشه پاک کرد؟
من هر کاری کردم جز یک صفحه رو نمیشه،آیا دکمه ای،لینکی چیزی میزی میشه زد کلش با هم پاک بشه؟!
اگر کسی بلده لطفا کمکم کنه.
متشکرم
سلام جناب مهندس
خیر این امکان وجود نداره به صورت کلی از آنجایی که فضای پروفایل هم جز فضاهای عمومی سایت محسوب میشه حذف کلی پیام مانند پیغام خصوصی امکان پذیر نیست و البته پس از حذف صاحب پروفایل حالت نمایش حذف شده کامنت را مشاهده خواهد کرد و برای حذف باید تک تک انتخاب بفرمائید و گزینه حذف تمام پیام های پروفایل در سیستم وجود ندارد
* البته تنها برای موارد خاص مانند کاربران مخرب امکان حذف پیام های ارسال شده پروفایل و ارسال شده در پیام خصوصی توسط مدیران ارشد سایت امکان پذیر هست ولی حذف تمام پیام های دریافتی در پروفایل کاربر امکان پذیر نیست
شادکام و تندرست باشید
چطوری میشه نام کاربری رو حذف کرد؟؟
سلام دوست گرامی
عذرخواهی میکنم امکان حذف نام کاربری به دلیل ماهیت گروهی و وابستگی پست های اعضا , وجود ندارد ؛ در صورت تمایل به عدم فعالیت در سایت میتواند از قسمت تنظیمات شخصی در کنترل پنل خودتان دریافت پیام خصوصی و کامنت پروفایل را بسته و از فعالیت در سایت خودداری کنید
شادکام و تندرست باشید
براي درخواست تغيير نام كاربري:
///////////
3- لازم به ذکر است که به دلیل ماهیت گروهی و یکپارچگی فروم حذف نام کاربری امکان پذیر نمی باشد , می توانید از قسمت " تنظیمات شخصی در کنترل پنل" امکان دریافت پیام خود را محدود و از فعالیت خودداری بفرمائید
ممنون و پیروز باشيد.
با سلام
ممنون میشم بهم بگین چطور میتونم عکس رو پروفایلم بزارم
و سوال بعدی اینکه تو یه تالاری سوالی مطرح میکنم از کجا باید بفهمم ب سوالم پاسخ داده شده (از طریق نامه خصوص اعلام نمیشه بهم )
سلام دوست گرامی
برای آشنایی با امکانات سایت میتوانید از تاپیک های آموزش تصویری در همین تالار راهنمای سایت استفاده بفرمائید
به عنوان مثال برای تنظیمات پروفایل ( از جمله عکس پروفایل )
شادکام و تندرست باشید