فعلا چنین امکانی که فقط ارسال های جدید تالار خودت رو ببین وجود نداره اما میتونی از پررنگ شدن عنوان های تاپیک ها و با زدن گزینه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/firstnew.gif در کنار هر تاپیک به اولین پیامی که بعد از آخرین بازدیدت ارسال شده بری..سعید من میخوام وقتی وارد تالارم شدم، بتونم توی تاپیک ها و پست های جدید زده شده سرچ کنم، همونطور که توی باشگاه میتونم پستهای جدید رو مشاهده کنم میخوام تنها بتونم پست های جدید تالارمون رو مشاهده کنم، اگه همچین امکانی نیست سفارش بدین خوب
من چیکار کنم ؟
منظور این پیغام اینه که چون شما مدت زیادی از باشگاه دور بودید ممکنه که پسورد خودتون رو فراموش کرده باشید ..سلام
من مدتی نبودم.
برام یه ایمیل اومده از reminder service باشگاه به این صورت :
سلام، Earthquake85!
ما متوجه شديم كه شما مدتيست در باشگاه مهندسان ايران فعاليتي نداشته ايد و ما شما را به عنوان يك كاربر ارزشمند از دست داده ايم.
آيا مي توانيم منتظر بازگشت شما باشيم؟
اگر شما پسورد خود را فراموش كرده ايد مي توانيد درخواست پسورد جديد دهيد:
من پسوردم رو دارم هنوز
منظورش چیه ؟
یعنی عضویت منو معلق می کنه ؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
با تشکر.
اگر از زمان ارسال تاپیکتون مدت 1 روز بگذره دیگه قادر به ویرایش نیستید .برای ویرایش دکمه ای نمی بینم باید کجا برم و چه دکمه ای رو بزنم؟
مرسی
مشاهده مدیران تالارهابرای ارتباط با مدیران کجا باید برم؟(لیست اسامی آنها کجاست؟)
مرسی
فعلا چنین امکانی که فقط ارسال های جدید تالار خودت رو ببین وجود نداره اما میتونی از پررنگ شدن عنوان های تاپیک ها و با زدن گزینه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/firstnew.gif در کنار هر تاپیک به اولین پیامی که بعد از آخرین بازدیدت ارسال شده بری..
البته با اشتراک هر تاپیک هم میتونی از ارسال های اون تاپیک هم مطلع بشی...
اگر ادمین رو دیدم ...چشم..!!!سعید مرسی
اینا رو میدونم
اما به گوش ادمین برسون
من لازم دارم، یعنی چی همچین امکانی وجود نداره این خیلی مهمه هااا
چون اکثر بچه ها از سرویس های رایگان برای آپلود فایل هاشون استفاده میکنن بعد از مدتی فایل اونها حذف میشه..سلام من دانشجوی مهندسی شیمی ام میخواستم فایلایی که دوستان آپلود کردن رو دانلود کنم وقتی رو لینکش کلیک می کنم میره تو یه سایتی که بعد از کلیک روی" فری دانلود"!سایت "ارور"! میده
البته بعضی از آپلودا اینطورین !
ممنون اگه اشکال کاربردی منو بهم بگین
سوال های تخصصی خودتون رو در تالار مرتبط ارسال کنید..سلام يك مدار ميخواستم كه با فشردن شاسي استارت كنتاكتور 1 وبا زدن همان شاسي كنتاكتور2 روشن بشه ضمنا كنتاكتور 1 هم خاموش نشه
برای اینکه اطلاعات خودتون رو به بقیه انتقال بدین باید تاپیک در تالار مربوط ایجاد کنید..سلام : چگونه می توان در باره یک موضوع خاص اطلاعاتی را در اختیار دیگران قرار داد و یا اینکه اطلاعاتی را دریافت کرد.
سوال ها و درخواست های تخصصی خودتون رو در تالار مرتبط ارسال کنید..سلام .خسته نباشيد. مقاله اي در مورد اثر احداث سد بر روي آب هاي زيرزميني مي خواستم.
برو به تنظيمات شخصیسلام
من موقع ثبت نام قسمتي رو كه به اعضا اجازه داده ميشه تا واسمون mail بزنن رو فعال نكردم اگه الان بخوام اينكارو بكنم بايد چه كار كنم؟
جاوید جان پیشنهادت رو به ادمین گزارش دادمسعید جان
تورو به جون ادمین
این موضوعی رو که گفتم
حتمن تو تالار مدیرا بیان کن، واقعن لازم و مفیده
زنگ تفریح یا تالار عکس نیست که، تالارای تخصصیه، ببین تالار ما چند بخش مجزا داره، یا تالار کامپیوتر یا ....
پست ها جدید هر تالار رو بشه مشخص کرد و بصورت مجزا بشه به نمایش گذاشت
ببینم چی کار میکنی
اگه تونستی همچین کاری کنی به سپهر میگم از نقشه قتلت صرفنظر کنه
سلام..سلام دوست عزیز.من مطالب زیادی دارم که میخام تو سایت واسه بقیه دوستان بزارم استفاده کنن ولی بلد نیستملطفا کمکم کنید یاد بگیرم.منتظرم.ممنون
لطفا سوال های تخصصی خودتون رو در تالار های مرتبط ارسال کنید..سلام لطفا اگه میشه در مورد ساخت و چگونگی تولید ماژیک اطلاعاتی به من بدید
متشکرم
درخواست تغيير نام كاربريسلام، لطفاً نام كاربري اين كاربر از "صنعتي نيا" به "" Sanaty nia "" تغيير پيدا كنه!
بنا به درخواست خود كاربر در پيامي شخصي به خودم!
دليلشون هم اين بود كه با سيستم هايي كه فارسي ندارند، مشكل دارند!