???zendegi
عضو جدید
سلام
یه مدت هست هر پستی که میزنم توی پستم تشکر و نشون نمیده چرا؟؟؟
سلام دوست عزیز.سلام
علیک سلامسلام
سلامتاپیک "یکی از اینارو انتخاب کنید" چرا حذف شده؟؟؟؟من زده بودمش...لا اقل تاپیکو حذف میکنید یه دلیل براش بگید...آدم حیرون نمونه
سلامچه طور می تونم از عضویت این سایت خارج شم؟
من در رابطه با مدیریت زمان پروژه مقاله و کتاب لازم دارم اگر سراغ دارید معرفی کنید ممنون
سلامبا سلام، لطفا مقالات زمین شناسی را جامع تر کنید.با تشکر.
علیک سلامسلام.مقاله یا راهنمایی در مورد مهدسی معکوس و روش های تست زنی رو کجا میتونم پیدا کنم
سلام با چه مشکلی روبرو می شوید؟؟؟؟سلام موقعی که میخوام وارد سایت بشم با مشکل وارد میشه مشکل سایته
درسته، استفاده کردم اما هزارتا مطلب آورد که هیچکدوم ربطی نداشت. جایی رو سراغ ندارین اختصاصی بحث شده باشه روش؟علیک سلام
میتوانید از سیستم جستجوی سایت برای پیدا کردن مطلب مورد نظر استفاده کنید
دوست عزیز همانطور که مستحضر هستید باشگاه مهندسان بر اساس رشته های فنی و مهندسی و رشته های علوم پایه تقسیم بندی شده استدرسته، استفاده کردم اما هزارتا مطلب آورد که هیچکدوم ربطی نداشت. جایی رو سراغ ندارین اختصاصی بحث شده باشه روش؟
سلام.من یه سوال در باره ی ماکت (مهندسی معماری)نوشتم ولی نمیدونم کجا بود حالا چه طوری باید ببینم کسی برام ÷یام داده یا نه ؟
با اجازه ی اساتیدسلام وخسته نباشید.
یه سوال داشتم:ممکنه صفحه شخصی کسی ویروسی بشه؟آخه هر چی میرم تو صفحه شخصیم آنتی ویروسم پیغام میده.
این اتفاق فقط تو صفحه شخصیم پیش میاد بقیه جاها مشکل نداره.سیستم رو هم یه بار ویروس کشی کردم.ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
ممنون لطفا اگه میشه بگید چطور میتونم حذف کنم؟؟با اجازه ی اساتید
ببین دوست من ، احتمالا کسی برات یه عکس یا لینک گذاشته که از نظر انتی ویروس شما اون عکس یا لینک مشکوک به ویروس یا اسپای هست. میتونید آنتی ویروس رو غیرفعال کرده و برید اون مطلب رو حذف کنید و دوباره آنتی ویروس رو فعال کنید.
چی رو؟ممنون لطفا اگه میشه بگید چطور میتونم حذف کنم؟؟
بله حذف پیام از صفحه شخصیم.چی رو؟
پیام رو؟
روی سر برگ هر پیام اون گوشه ی بالا یه گزینه ی تیک داره، اونو تیک بزنید و سپس از پایین صفحه از گزینه ی ابزارهای مدیریت حذف کنید.بله حذف پیام از صفحه شخصیم.
سلام من می خوام ÷ست های خودم رو ÷یدا کنم ولی وقتی میرم به کنترل ÷نل اعضا ،قسمت "یافتن همه ارسال ها " رو ندارم چی کار کنم ؟
سلام من حدود 400 تا ارسال دارم ولی سرچ که می کنم فقط 196 تا رو نشون می ده
سلامسلام من حدود 400 تا ارسال دارم ولی سرچ که می کنم فقط 196 تا رو نشون می ده
سلامسلام من می خوام ÷ست های خودم رو ÷یدا کنم ولی وقتی میرم به کنترل ÷نل اعضا ،قسمت "یافتن همه ارسال ها " رو ندارم چی کار کنم ؟
سلام
شما الان کلا 484 پست دارید.
منظورتون از سرچ چیه؟
یعنی پستهاتون رو شمردید کمتر بوده؟
سلام
فکر کنم کاربرها امکان دسترسی به همه پستهاشون ندارند
دقیق نمیدونم چند تا پست میتونید ببینید
باید بررسی
کنم
ولی شما 349 تا پست دارید