باز هم Database Error
باز هم Database Error
مدیر جان چرا سایت دوباره ارور دیتا بیس میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز هم Database Error
مدیر جان چرا سایت دوباره ارور دیتا بیس میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من چطوری تو بحث ها شرکت کنم
کسی جواب من را نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا تحویل نمی گیریند
من نیاز به جزوه آموزشی نرم افزارهای تحقیق در عملیات 1 و طرح ریزی هستم اگر کسی سراغ داره مرا در جریان بگذارد متشکرم
ایجاد تایپیک در تالار کامپیوتر نیازمند تایید مدیران تالار هست .چرا من این پست رو نمی تونم تو هیچ یک از تایپیک های پایگاه داده ها ایجاد کنم؟
موضوع : درخواست يک پروژه با حداقل 4 Entity
سلام دوستان من اين ترم درس پايگاه داده ها دارم
واسه هفته آينده به عنوان تمرين بايد يک پروژه از يک محيط با حداقل 4 موجوديت تحويل بدم که تمام روابط و چارت سازماني توش لحاظ شده باشد لازم نيست نمودار EER داشته باشه ولي اگه داشته باشه بهتره
کسي پروژه اي داره به من بده؟
ایجاد تایپیک در تالار کامپیوتر نیازمند تایید مدیران تالار هست .
یعنی تایپیک شما باید توسط یکی از مدیران تایید بشه (در صورت مغایر نبودن با قوانین) تا قابل مشاهده توسط بقیه باشه .
پس از ایجاد تایپیک به طور مکرر خودداری فرمائید !
اولا اگه موقع ارسال تایپیک دقت کنید پیام رو هم میبینید
پس حداقل یک پیغام مبنی بر ثبت تایپیک و انتظار برای تایید باید نمایش داده بشه
تا این وضع پیش نیاد
شما ها اگه واقعا نظارت داشتید این وضع نبود که :
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/226895-جزوه-بانک-اطلاعاتی-حق-جو(علم-و-صنعت)
چپ و راست تبلیغ ببینم فقط.
اینجا همیشه این مشکل رو داشته.
سلام
من تازه عضو این سایت شدم آیا برای دریافت جواب سوالهایی که در هر تالار طرح کردم باید یه همان تالار بروم یا راه دیگری هست؟برای مثال برای دریافت جواب این سوال دوباره باید به اینجا برگردم یا از طریق کنترل پنل قادر خواهم بود؟
با تشکر
سلام
من تازه عضو این سایت شدم آیا برای دریافت جواب سوالهایی که در هر تالار طرح کردم باید یه همان تالار بروم یا راه دیگری هست؟برای مثال برای دریافت جواب این سوال دوباره باید به اینجا برگردم یا از طریق کنترل پنل قادر خواهم بود؟
با تشکر
سلام
هرجا که سوال می پرسید جوابش هم همونجا داده میشه
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات مفیدت ولی ای کاش سایت به این خوبی یه خورده امکاناتش بیشتر کنه تا راحتتر به موضوعات دسترسی داشته باشیم.با تشکرهمونطور که حسین آقای عزیز گفتن .................. جوابتونو در همون تاپیک مربوطه فقط میتونید دشت کنید .............. البته قبلنا یه بحثی بود به اسم امتیاز که به نحوی جاهایی که از شما تشکر میشد رو میورد جلوتونو بهتون میگفت که مثلا این تاپیکها شما تشکر گرفتین و احتمالا دوستی به سوال شما جواب دادن .............. الآنم به نحوی نشون داده میشه مثلا در کنترل پنل ......... ولی اون موقع جلوی چشم بود و خیلی جالب ................ به هر حال بنا به دلایلی اون قسمت از این فروم حذف شد ............ یکیش بحث سرعت باشگاه بود
انشاالله ............. ولی بچه های تالار بیکار که نشستن ..................... مثلا ما نمیتونیم تاپیک اشتراک بزاریم ولی یکی از دوستان تاپیکی زدن که قراره از این بعد تاپیکهای مفید در اون اعلام بشهمرسی دوست عزیز بابت توضیحات مفیدت ولی ای کاش سایت به این خوبی یه خورده امکاناتش بیشتر کنه تا راحتتر به موضوعات دسترسی داشته باشیم.با تشکر
کسی جزوه ی تجزیه وتحلیل سیستم رو نداره
سلام یه سوال داشتم این قسمت privacy policy سایت کجاست؟ پیداش نمیکنم میشه راهنمایی کنید؟
ممنون