سلام دوستان.
کسی میتونه راجب عایق های تحت فشار برای من یه فایل بزاره؟؟
ممنون میشم.
من اصن نمیدونم چی هستن!!
نمیدونم چی باید سرچ کنم!!
اگر کسی تونست کمک کنه.
Resistance
سلام دوستان.
کسی میتونه راجب عایق های تحت فشار برای من یه فایل بزاره؟؟
ممنون میشم.
من اصن نمیدونم چی هستن!!
نمیدونم چی باید سرچ کنم!!
اگر کسی تونست کمک کنه.
خیلی ممنون .
سوالی داری بپرس. من نمیدونم چطور توضیح بدم . فقط اینکه عایق های مختلفی هست مثلا xlpe یا سرامیکی یا هر جنسی که نا رسانا باشه .و مورد استفاده در جاهای مختلف قرار میگیرن.سرچ کن عایق های فشار قویباز دم شما گرم که پاسخ دادین .
فکر میکنم عایق کابل های فشار قوی منظورش باشه!؟
راستش من از رشته ی برق هییییییییچی نمیدونم!
اصن نمیدونم توو چه دنیایی سیر میکنن مهندسین برق!!!
شاید چون هیییییچ دوستی نداشتم که برق بخونه!
دوس دارم یه سری اطلاعات کلی هم بهم بدی مهندس خیلی ممنونت میشم.
بچه ها میشه لطفا این جمله رو برام ترجمه کنین؟
Two approaches [18,19] were proposed for the finitetime stabilization of the perturbed triple integrator with requiring the perfect knowledge of sاین کلمه که قرمزش کردم نمیدونم چی معنی کنم!!!
مدار شارژ یک نوع باتری لیتیوم یون رو می خوام
میخوام تو نرم افزار مطلب مدارشو بکشم شبیه سازی کنم
نموداراشو بدست بیارم
خیلی کمک می خوام
perturbed یعنی آشفته شده بزاری مغتشش فکر کنم مناسب باشه.
اخه انتگرال سه گانه اشفته شده منظورش چیه؟ شما میدونین یعنی چی؟
دو روش 18 و 19 برای ثابت زمانی متناهی از انتگرال سه گانه اشفته!!!!! با نیاز به اگاهی کامل از s مطرح شد.
باشه مرسی (ساغول نازلی باجی)من سرچ زدم دیدم تو یه مقاله توضیح داده سرسری نگاش کردم اما کارش رو توضیح داده بود
انگلیسی سرچ بزن میاره
اگه می شه پاسخ بدید! مرسیسلام
یه بردی دارم که روش یه آی سی که روش نوشته A2sHB ترکیده! که فک می کنم ماسفت باشه! حالا می خوام براش دیتاشیت پیدا کنم، چیزایی که میاره اکثرا با نام SI2302 که به نظر می اد خودشون متنوع هستند و ولتاژ و جریان و توان های متفاوتی دارن! حالا می خوام این قطعه رو تهیه کنم و جایگذین کنم. چی باید بگیرم؟
راستش از اسم گذاری ماسفت ها آگاهی ندارم که A2sHB به چه معنیه!
مرسی
اگه می شه پاسخ بدید! مرسی
مرسی از پاسختون! همه اینا ای که گفتید و می دونم! سوال من فقط نام گذاریه ماسفت هاست!دوست عزیز باید اول ببینی کدوم بخش از مداره به چه چیزها وصل شده عکسشم بزاری بهتر میشه !دوم از کجا میدونید ماسفته؟ودر آخر احتمال این هست بعد از شناسایی آی سی نتونی پیداش کنی!
دوستان من یه ظبط صوت 3دیسکه آیوا دارم که قدیمیه.اونو باز کردم و ترانسش رو میخوام برای کاری.اما میخوام بفهمم خروجی این ترانس چند ولته؟ رشتم مهندسی مکانیکه و وسایل برقی ندارم.مشاهده پیوست 212053
اما نکته مهم تر اینه که برق شهر به اون وصل شده و خروجی اون 5رشته سیمه!!فاز و نول خروجی که ولتاژ کمتری دارند کدومن؟راستش ورودی و خروجی ترانس دوتا مدار هستن که ورودی برق شهر به یکیشون رفته و از مدار دیگه 5رشته سیم اومده بیرون.من ازکجا باید تشخیص بدم.عکس اونو هم اینجا میذارم.هدف من اینه که خروجی این ترانس آیا در اندازه ای هست که منو برق بگیره؟و اینکه من الان نمیدونم دو سیم +و- خروجی کدومه که من به مثلا آرمیچر وصل کنم؟
هیشکس نیست راهنمایی کنه؟کارم گیره والااسلام کسی میتونه کمک کنه؟ یه پروژه طراحی مدار الکترونیکی،طراحی تقویت کننده چند طبق رو دستم مونده، کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
اینم سوالش
مشاهده پیوست 210759