دوستان متوجه باشید؛ این دو رضا می خواهند با طرح معماهای عامه پسند و ظاهرفریبانه شما را گول بزنند و راهی عشق و سنگک تان کنند.
بگو دیگه تو هم! کشتی مون!فردا بیا همه چیزو متوجه میشی؟
دوباره کیو سوژه خنده کردید؟ جام واقعا خالی بوده...وقتی بهت میگیم نرو،گوش نمیکنی،حالا ببین چقدر ضرر کردی؟
بگو دیگه تو هم! کشتی مون!
می خوای خصوصی بگو جذابیت اش حفظ بشه...
دوباره کیو سوژه خنده کردید؟ جام واقعا خالی بوده...
من کشته مرده ی جریمه هاتم...نمیشه.تو که دیگرانو جریمه میکنی،یه بار هم باید خودت جریمه بشی تا حرف گوش بگیری....
من که می دونم...من از هیچ چیز خبر ندارم...شما...؟؟؟
من فردا نیستم. امروز هم اگه کار نداشتم می موندم. کجا می رفتم بهتر از پیش شما...وقتی بهت میگیم نرو،گوش نمیکنی،حالا ببین چقدر ضرر کردی؟
من فردا نیستم. امروز هم اگه کار نداشتم می موندم. کجا می رفتم بهتر از پیش شما...
چرا حرف تو دهن من میذاری... 9:30 رو که خودت با رضا قرار گذاشتی. ....... اون رو هم که گفتم شوخی کردم هر کی خواست بره خیلی خوش میگذره.... نگفتم؟ مدارک همه اش موجوده.یه بار میگی فردا 9:30 ،یه بار میگی نمیام.........یه بار میگی دو رضا بدن،یه بار میگی خوبن............
تکلیفمونو مشخص کن مهندس...
آخه دیدار بدون شما که صفایی نداره...
چرا حرف تو دهن من میذاری... 9:30 رو که خودت با رضا قرار گذاشتی. ....... اون رو هم که گفتم شوخی کردم هر کی خواست بره خیلی خوش میگذره.... نگفتم؟ مدارک همه اش موجوده.
شوخی نکن... شما خودت پر از صفایی.
بــــــــــله .... بــــــــله..... اصلا اون تاقچه رو باید زریح بست.وقتی رئیس(قبله عالم) میگه 9:30،یعنی راس ساعت همه باید اونجا باشیم.(یاد بگیر خودتو تو دل رئیس جا کن) ...تازه کنار تاقچه...
اگه اومدی خبر بده.خوشحال میشیم ببینیمت...
چطور شد این تاپیک مهم شد؟
چون واسه رضاست . : دی
نیمیدونم چنا دیدار حضوریه من مهم نبود.
رضا؟؛ راست میگه؟
(زینب خوشم اومد)
چون واسه رضاست . : دی
نیمیدونم چنا دیدار حضوریه من مهم نبود.
به چشم مهم بودنش مهم نيست كه
من مطمئنم قراراي ما پربارتر بوده .. مگه نه mossit؟
بله
شما جز اون بعضی ها بودین که زود رفتین
دوستان متوجه باشید؛ این دو رضا می خواهند با طرح معماهای عامه پسند و ظاهرفریبانه شما را گول بزنند و راهی عشق و سنگک تان کنند.
امشب رضا تو مسير برگشته،منم تازه رسيدم خستم.فردا تاپيكو دوباره فعال ميكنيم.
راستي حميده خانم شما كجايي؟امروز بعد از رفتن من چه اتفاقاتي افتاد؟كسي چتر نشد؟
نموندی ناهار که ....
جای همه اونایی که نبودن خالی بود ... :دی
من که کلی بهره علمی بردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اینجاااااااااام
رضا برا ناهار نموند....
دوست من اومد با هم رفتیم ناهار گرفتیم ... رفتیم عرفه بعدم افطار کردیم....
امن و اماااااان
رضاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا......................
داد نزن خوابه هنوز : دی
خب بايد بيدار شه ناهار بخوره دوباره بخوابه...
از خواب بپره بد خلق میشه ها .. به همه یکی یه اخطار میده .. گفته باشما