[FONT="]سلام[/FONT]
[FONT="]اول اینکه [/FONT]
[FONT="]من برای کنکور دولتی نخونده بودم، واسه همین از من درباره منابع چیزی نپرسید چون صادقانه نمی دونم. من رفتم سر جلسه هرچی می دونستم زدم قبول شدم. بهترین کار اینه که سوالات 2 سال اخیر رو بگیرید و خودتون به دنبال جواب هاشون بگردید تا متوجه بشید از چه کتابها یا مقالاتیه. برای مثال 2 تا از سوالای امسال به نظر من از جزوه دکتر اسلامی طرح شده بود که بچه ها می گفتن از جزوه نقره کاره. یعنی یه روایت قطعی قطعی نداریم. یه بانک سوالی هست توی وزارت علوم که به صورت رندوم سوال می دن. البته معلومه که فنی اش مربوط به گلابچیه فقط. اما حوزه های دیگه قطعیت 100% نداره[/FONT]
[FONT="]دوم اینکه[/FONT]
[FONT="]این تصور رو که دانشجوی آزاد یا غیرانتفاعی رو سراسری راه نمی دن کشکه. من از کاردانی و کارشناسی آزاد شوشتر بودم. کارشناسی ارشد هم علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی. ولی دکتری رو دارم روزانه هنر اصفهان می خونم. یعنی انتخاب اولم[/FONT]
[FONT="]سوم اینکه[/FONT]
[FONT="]اگر کسی شما رو توی تیم مصاحبه کننده بشناسه بد نیست. اما الزامن موفقیت هم نیست. هم در تبریز و هم در اصفهان بچه هایی بودند که از دانشجویان خودشون که رد شدن ولی من غریبه رو هر دوی این دانشگاه ها قبول اعلام کردن. پس بدونید این هم فرمول موفقیت نیست[/FONT]
[FONT="]چهارم اینکه[/FONT]
[FONT="]به چشم خودم دیدم 3 تا چیز خیلی خیلی خیلی مهمه. و در هر دانشگاهی الویت این 3 چیز با هم فرق داشت. یکی رزومه پژوهشی، یکی موضوع تز ارشد و دیگری موضوع تز دکتری[/FONT]
[FONT="]توی تبریز از همه مهم تر رزومه بود.[/FONT]
[FONT="]توی همدان از همه مهمتر تز دکتری بود[/FONT]
[FONT="]توی قزوین از همه مهمتر تز ارشد و گرایش ارشد بود[/FONT]
[FONT="]توی اصفهان هر 3 تاش مساوی بود.[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]پنجم اینکه[/FONT]
[FONT="]سابقه تدریس مهم و تاثیرگذاره. اما قطعیت مطلق نداره. همینکه باهاتون حرف بزنن می فهمن از پسش برمیاین یا نه. سابقه کار اجرایی و طراحی سر سوزنی اهمیت نداره. اصلا هم روش مانور ندید و بهش دل خوش نکنید. اگه حتی گمان ببرن شما دلبستگی به کار حرفه ای و اینا دارین بهتون اتیکت می زنن که نچ!!! شما پژوهشگر بشو نیستید. از همه اینا بدتر ازدواجه!!! لطفن ازدواج نکنید. اگر هم می خواین بکنید زود شناسنامه ای اش نکنید. حلقه تون رو از چندوقت پیش دربیارین که جاش رو انگشتتون نمونه. خانومای متاهل رو جز توی شهر خودشون هیچ جا پذیرش نمی کنن. در کل ازدواج و کار تاثیر منفی شدیدی داره[/FONT]
[FONT="]ششم اینکه[/FONT]
[FONT="]چرا باید توی کنکور مسخره دولتی شرکت کنید؟ وقتی می تونید با 2 مقاله علمی-پژوهشی یا [/FONT]ISI [FONT="] با معدل بالای 17 به صورت نامحدود در همه دانشگاه های دولتی مصاحبه بدید کنکور به چه درد می خوره؟ مگه نبودن بچه هایی که رتبه های تک رقمی دکتری اوردن اما به خاطر نداشتن رزومه یا موضوع تز دکتری خوب رد شدن؟ وقتی آخر همه چیز رو رزومه معلوم می کنه، برادرانه توصیه می کنم رزومه تون رو زیاد کنید
[/FONT]
[FONT="]و اما هفتم
[/FONT]
[FONT="]ما داریم یه گروه راه می اندازیم توی شهرهای تهران، اصفهان و شیراز و شاید هم مشهد. بچه قراره توی یه دوره کارگاهی مقالات علمی- پژوهشی و آی اس آی تولید کنن و به چاپ برسونن و اسم همو هم بزنن پای مقالاتشون. یعنی هر کس روی یه مقاله کار می کنه ولی اسمش میره پای 4-5 تا مقاله دیگه. این روش با توجه به اینکه 2-3 ماه تا فراخوان دکتری بدون کنکور دولتی مونده، پر بازده ترین روشه. بچه ها هم عمدتا بچه های ارشد یا دانشجوهای دکتری هستن که می خوان رزومه چاق کنن که هیات علمی بشن. اگر دوست داشتین آمارش رو توی لینک امضای من همین پایین ببینید[/FONT]