دوشنبه ساعت 10:05

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
به دلیل اینکه حرف نداریم بزنیم ومجبوریم حرف بزنیم ...امروز فقط نتیجه گیری می کنیم

نتیجه گیری حرفه ای : تالار گفتگو ازاد در پیشبرد ....نقش مهمی دارد.

ا- گفتگو 2- ازادی 3-طنز 4-....

نتیجه گیری ادبی : کتاب خوندن خیلی هم کاربدی نیست.

نتیجه گیری اخلاقی: اخلاق بهانه است.

نتیجه گیری مرد سالارانه : مردان باشگاه متحد شوید.

نتیجه گیری هسته ای : انرژی هسته ای حق مسلم ماست.

نتیجه گیری حمید طالبزاده ای :همچی اروم..من چقد خوشحالم ...غصه ها خوابیدن ..شک نداری توبه احساس من..

نتیجه گیری بین المللی : واقعا چه خوب بود که عقل دشمنان و عوامل بیگانه به اندازه عقل ...

بود.

نتیجه گیری منطقی : بزرگ از کوچیک بزرگتر

نتیجه گیری ....: همین که هست.

نتیجه گیری اساسی : گاهی وقت ها حرف نزدن از حرف زدن موثرتر

آخرین ویرایش:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتیجه گیری مشکوک: همه راها به دو راهی ختم می شود .

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
که یکی از این دو راهی ها به بن بست ختم میشه و اون یه راه دیگه ش به یه سه راهی .....
حالا باید چیکار کرد؟
:surprised::eek:

یکی از راهها را جدا می کنیم تا یه دو راهی بمونه بعد سر دو راهی می ایستیم و همان سوال معروف رو می پرسیم "یکی به من بگه چه کار کنم؟"

نتیجه میگریم : راههای رسیدن به دوراهی به تعداد راها است

*sepid*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از راهها را جدا می کنیم تا یه دو راهی بمونه بعد سر دو راهی می ایستیم و همان سوال معروف رو می پرسیم "یکی به من بگه چه کار کنم؟"

نتیجه میگریم : راههای رسیدن به دوراهی به تعداد راها است

یه سوال ؟
چرا از همون اول یکی از راهها رو جدا کردی ؟؟؟؟؟
شاید راه یباشه که میرسه به دو راهی ...
و یکی از اون دو راهی ها راهی بشه که میرسه بن بست ...پس از کجا میدونی کدوم باید حذف بشه؟:razz:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال ؟
چرا از همون اول یکی از راهها رو جدا کردی ؟؟؟؟؟
شاید راه یباشه که میرسه به دو راهی ...
و یکی از اون دو راهی ها راهی بشه که میرسه بن بست ...پس از کجا میدونی کدوم باید حذف بشه؟:razz:
یه جواب : رسمان عذر می خوام این دفعه تصادفا شما اشتباه نمی گید ...
تغییرمی دهیم
نتیجه گیری غیر مشکوک: همه دوراهی ها به یک راهی ختم می شوند

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توضیحات میخواااااااام

خوب این دو راه داره یا توضیحات میدهیم یا نمی دهیم ...از اونجا که زورمون زیاد و کسی هم نمی تونه بگه بالا چشمت ابرو ...و تالار هم مدیر نداره پس این دوراهی هم به یک راه ختم می شه واونم ایه که توضیح نمییییی دییییییییییم ....

نتیجه گیری مهم : گاهی وقتها نبود یک مدیر از بودن اون خیلی بهتر...

*sepid*

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نتیجه ای گرفتی خوشم اومد و کاملا باهاش موافقم

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما در مورد تالار دروغ گفتم تالار مدیر ارومی داشته باشه بهتر ..این نتیجه گیری در مورد چیز دیگه ای بود ...

نتیجه گیری بیشرمانه: دروغ باید اونقدر بی دلیل و مدرک و اونقدر بزرگ دادکه همه باورشون کنه ...

*sepid*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما در مورد تالار دروغ گفتم تالار مدیر ارومی داشته باشه بهتر ..این نتیجه گیری در مورد چیز دیگه ای بود ...

نتیجه گیری بیشرمانه: دروغ باید اونقدر بی دلیل و مدرک و اونقدر بزرگ دادکه همه باورشون کنه ...
منم کلی گفتم .... :biggrin:

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما همون ادم با تربیت و خوش اخلاق نیستین؟!

من کیم ؟
از اونجای که امسال سال اصلاح الگو مصرف بوده وهست وما هم ذوب شده ی ولایتیم ..و از اونجایی که خیلی از دوستان با چند نام کاربری وارد سایت میشن....من با چند تای دیگه به این نتیجه رسیدیم که صرفه جویی کنیم و بایک نام کاربری چند نفری وارد سایت شویم . یکی ازما تو تالار ادبی یکی اینجا یکی اونجا ...به هر حال اینکه ما ادمای خوب و باتربیتی هستیم جای شکی نداره ...