سلیقه ندارن آبجیالان کجای این جذابه؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اینجوری نگو بچه اعتماد به نفسش میاد پایین...این تن بمیره قبولش کن!!!حالا همچین هم بد نیست!
حالا همچین هم بد نیست!
آخه اینقدر همه از این بیچاره ایراد گرفتن که ناراحت شدمنه اینجوری نگو بچه اعتماد به نفسش میاد پایین...این تن بمیره قبولش کن!!!
چشاش و موهاش و رنگ پوستش ! همش خوبه! اصلا حالا که دارم خوب دقت میکنم عالیه! همونه که میخواستمآره راست میگی اون بینی عقابیش بد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا بردلی کوپر افتخاریه واسش که مورد پسنده شیدا از تهران باشه..!!!آخه اینقدر همه از این بیچاره ایراد گرفتن که ناراحت شدم
الان مسخره کردی؟واقعا بردلی کوپر افتخاریه واسش که مورد پسنده شیدا از تهران باشه..!!!
کی؟؟من؟؟الان مسخره کردی؟
میخوای اون پروانه ی امضاتو بگیرم که اینقدر ندویی! بجای دویدن یه خورده بشینی فکر کنی؟کی؟؟من؟؟
تو و بردلی رو؟؟!!!
از مادر زاییده نشده
چقده بد سلیقه اند............آره راست میگی اون بینی عقابیش بد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد واسه امضام چی بزارم؟!!!میخوای اون پروانه ی امضاتو بگیرم که اینقدر ندویی! بجای دویدن یه خورده بشینی فکر کنی؟
چشاش و موهاش و رنگ پوستش ! همش خوبه! اصلا حالا که دارم خوب دقت میکنم عالیه! همونه که میخواستم
بله که در حد و حدود خودم میبینم! پس چی؟
لابد در حدو حدوداي خودتون ميبينين...و الا كه عالي نيست
یه دونه اسمایلی نشسته و در حال تفکربعد واسه امضام چی بزارم؟!!!
دوستی هم رده سنی داره مگه؟این که اصن جذاب نیست
با این سنو سالش دوس پسر جنیفر لوپز
بله که در حد و حدود خودم میبینم! پس چی؟
چقدر شما مردا حسودین!به نظر ما كه خيلي بي ريخته...به قوله يكي كه الان نشونش دادم گفت خارجكيا سليقشون همينه...
اينايي كه ميگن جذابترين....اخه معياري ندارن...تحقيقي هم نميكنن به اون صورت...مثلا يه مجله مياد يا يه موسسه در ازاي يه چيزي كه ازشون ميگره
ميگه تحقيق كرديم اين فلان ويژگي را داره
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودییه دونه اسمایلی نشسته و در حال تفکر
چقدر شما مردا حسودین!
من که امضا ندارم و ادعایی هم ندارم! ولی اگه پروانه ات رو خوردم ناراحت نشی هاکل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
اینم میشه!حسود نيستيم ابجي...اين دماغش چشاي ادمو داره در مياره...تازه سرشو متمايل به پايين گرفته كه زياد معلوم نشه...من عكساي ديگشو ديدم خيلي بي ريخته
لباس هايي كه اين ميپوشه را...هر كي بپوشه بهتر از اين ميشه
پول جذابش كرده و الا كه جذابيتي نداره