برادر من خو یکم بجنب ک از رسیدن بهشون لذتم ببری.اخه ادم 80 ساله ک از ارزوهای جوونیش لذت نمیبره،فقط از اخبار سیاسی لذت میبره....!80..........چون فک میکنم تا اون موقع میتونم به همه آرزوهام برسم.........
80..........چون فک میکنم تا اون موقع میتونم به همه آرزوهام برسم.........
اینکه چند سال عمر کنم برام مهم نیست اما اینکه در طول عمرم به کارهایی که دوست دارم انجام بدم-برسم و هر زمان که احساس کردم دارم می میرم از طول مدت زندگی م راضی باشم خیلی برام مهمه!
یعنی سال دگ می خوای بمیری؟دوست دارم تا 38 سالگی عمر کنم
من معتقدم آدم باید عمر مفیدی داشته باشه یعنی یه عمر پر بار ولی کوتاه نه خیلی زیاد
من تا وقتی سر بار کسی نباشم زنده بودنو ترجیح میدم ولی اگه یه لحظه حس کنم سر بار بقیه ام نمیخوام زنده باشم
می خوای 1901 بشه رکورد نوح رو بشکونی؟حقیقتاً هر لحظه که فکر میکنم یه روزی قراره عمرم تموم بشه ... موهای تنم سیخ میشه!
ولی خب عمرم دوست دارم 110 به بالا باشه
(چه خوش خوراک !!! )
وا چطوری حساب کردی ؟یعنی سال دگ می خوای بمیری؟
فکر کردم 36 سالته!وا چطوری حساب کردی ؟
من شب یلدا 23 سالم شده تازه
لطف کن دیگه از این فکرای وحشتناک نکن آخه چراااااااااااااااااااااااااااااا فکر کردی من 36 سالمه ای خدااااااااااااااااااااااافکر کردم 36 سالته!
همیشه برای مرگ اماده ام....
حتی همین الان....یک جورایی رهایی میدونمش....هرچند گاهی آرزو هایی دارم که نیاز به زمان دارن....
عدد نمیتونم بدم اما زودتر ازهمه ی عزیزانم بیشترین طول عمریه که میخوام.خصوصاوقتی دلم از دنیاخیلی میشکنه.....
اخی نازی نازی چه دله گنجیشکی داری شما
ببخسید ولی به نظر من ج این سوال بهتر بود کیفی میبود.من خودم دوس دارم هر وقت احساس کردم نفعی واسه دیگران ندارم اونموقع بمیرم
همین فردا
نفس های بی هدف میکشم