دوست داری چند سال عمر کنی؟ چرا؟؟

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من نمیتونم سن بگم چون قدرتشو ندارم

ولی دوست دارم حداقل وقتی بمیرم که
بچه هامو عروس و دوماد کرده باشم و رفته باشند سر خونه زندگیشون :smile:

در ضمن اگه قرار باش یه اتفاقی واسم بیفته و زمین گیر بشم خدایی ناکرده ترجیح میدم بمیرم و وبال کسی نشم.

Relampago

عضو جدید
کاربر ممتاز
80..........چون فک میکنم تا اون موقع میتونم به همه آرزوهام برسم.........:)

لوتوسو

عضو جدید
ن این ک امید ب زندگی نداشته باشما ولی دلم میخواد 50 سالگی خدا پرونده مو ببنده بفرسته دست قلمان های بهشتی:D

لوتوسو

عضو جدید
80..........چون فک میکنم تا اون موقع میتونم به همه آرزوهام برسم.........:)
برادر من خو یکم بجنب ک از رسیدن بهشون لذتم ببری.اخه ادم 80 ساله ک از ارزوهای جوونیش لذت نمیبره،فقط از اخبار سیاسی لذت میبره....!:surprised:

mamad 70i

عضو جدید
دوست دارم اونقدی عمر کنم که برای همه ی ادما ثمره داشته باشم ...دوست دارم اگه عمری و ثمری برای کسی ندارم زوذ بمیرم...اما اینکه راحت بمیرم و بدون گناه برام خیلی مهمه...همینم از خدا میخوام...
اما ارزو دارم بعد از مرگم کسی بالای سر قبرم باشه

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
عمر که دست خداس اما همیشه احساس می کنم 60 سالگی می میرم!

donya...

عضو جدید
دوست دارم تا 38 سالگی عمر کنم
من معتقدم آدم باید عمر مفیدی داشته باشه یعنی یه عمر پر بار ولی کوتاه نه خیلی زیاد
من تا وقتی سر بار کسی نباشم زنده بودنو ترجیح میدم ولی اگه یه لحظه حس کنم سر بار بقیه ام نمیخوام زنده باشم

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
دوست دارم تا 38 سالگی عمر کنم
من معتقدم آدم باید عمر مفیدی داشته باشه یعنی یه عمر پر بار ولی کوتاه نه خیلی زیاد
من تا وقتی سر بار کسی نباشم زنده بودنو ترجیح میدم ولی اگه یه لحظه حس کنم سر بار بقیه ام نمیخوام زنده باشم
یعنی سال دگ می خوای بمیری؟ :D

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
حقیقتاً هر لحظه که فکر میکنم یه روزی قراره عمرم تموم بشه ... موهای تنم سیخ میشه!
ولی خب عمرم دوست دارم 110 به بالا باشه
(چه خوش خوراک !!! )

nasim.1371

اخراجی موقت
همیشه برای مرگ اماده ام....
حتی همین الان....یک جورایی رهایی میدونمش....هرچند گاهی آرزو هایی دارم که نیاز به زمان دارن....
عدد نمیتونم بدم اما زودتر ازهمه ی عزیزانم بیشترین طول عمریه که میخوام.خصوصاوقتی دلم از دنیاخیلی میشکنه.....

گیلاس خانومی

عضو جدید
همیشه برای مرگ اماده ام....
حتی همین الان....یک جورایی رهایی میدونمش....هرچند گاهی آرزو هایی دارم که نیاز به زمان دارن....
عدد نمیتونم بدم اما زودتر ازهمه ی عزیزانم بیشترین طول عمریه که میخوام.خصوصاوقتی دلم از دنیاخیلی میشکنه.....

اخی نازی نازی چه دله گنجیشکی داری شما

@parazit

عضو جدید
ببخسید ولی به نظر من ج این سوال بهتر بود کیفی میبود.من خودم دوس دارم هر وقت احساس کردم نفعی واسه دیگران ندارم اونموقع بمیرم

گیلاس خانومی

عضو جدید
ببخسید ولی به نظر من ج این سوال بهتر بود کیفی میبود.من خودم دوس دارم هر وقت احساس کردم نفعی واسه دیگران ندارم اونموقع بمیرم

چه خوب.. پس هر روز صبح که بیدا میشی تموم هدف و انگیزت اینه که یه روز پر از مفید بودن برای دیگران رو شرو کنی... درسته؟

بالا