سلام دوستان ..
منم اومدم
خب خیلی جالبه که تا پای پست و مقام وسط میاد همه پایه ان. کاش واسه بحثای دیگه هم انقدر حضور فعالانه داشتید

من به دلایلی نمیتونم اسم کسی رو که مد نظرم هست رو عمومی کنم اما به هر حال به نوعی با هر سه عزیز کار کردم و تقریبا خلقیاتشون دستم هست و هر کدوم محسنات و ایراداتی دارن.
بگذریم ..
چند تا نکته هست که خدمتتون عرض میکنم:
اول اینکه رویا پردازی نکنید خواهشا. اینجا فقط قراره به مهتابی کمک کنید.
ادمین سایت ممکنه ماهی یه بار هم به سایت سر نزنه پس تصور نکنید ایده هاتون رو به سادگی میتونید پیاده و اجرا کنید. برای این کار باید صبر و تحل خیلی زیاد و پیگیری فوق العاده داشت باشید و به قول ما
ایرانیها هفت تا کفش فولادی پاره کنید تا خواسته هاتونو بگیرین
یکی دیگه از خصوصیات همکار مقبولیت عام هست به طوری که کمترین سابقه تنش زایی و درگیری رو با اعضای اصلی سایت داشته باشه.
ضمنا همکار باید از تکروی پرهیز کنه و کاملا خودش رو با مهتابی هماهنگ کنه.
جمع بندی: پیگیر، صبور و مهربان
البته این سه مقوله کاملا مرتبط با EI یا همون هوش هیجانی هستند و میشه با آموزش هایی کسبشون کرد پس نگران نباشید.
هر کدام از این سه عزیز که انتخاب بشن با کمک گرفتن از دیگر دوستان و همکاری همه جانبه اعضا میتونن به ایده آل های همکاری برسن.
من از هر سه کاندید خواهش میکنم در صورت انتخاب هر کدام از عزیزان با تمام وجود در کنار فرد منتخب بمونن و از هر لحاظ کمکش کنن.
نکته بعدی اینه که فرد منتخب باید وقت بیشتری داشته باشه و بتونه سالهای سال در کنار تالار بمونه بنابراین دختر بودن و ترم پایین بودن یک حسن به حساب میاد که خدا رو شکر همه کاندیداها دارن
دوستان شاید من مدیریت teamwork رو به فرد مورد نظر منتقل کردم.من واقعا دوست داشتم گروه فعالی داشته باشیم اما به هر ترتیب نشد.
من این مساله رو میذارم رو حساب سوء مدیریت خودم چون تمام اون چیزی رو که در ذهن داشتم پیاده کردم و وقتی نتیجه نداد توجیهی جز بی دانشی نداره.
سعی کنید با تمام وجود با فرد منتخب همکاری کنید و از لحظات آغازین انتخاب اون رو به رسمیت بشناسین و بهش تبریک بگید تا با روحیه مضاعف و حس دوستی مطلق کارشو پیش ببره نه اینکه دغدغه این رو داشته باشه که فلانی با من مشکل داره، این یکی از من بدش میاد و ...جدا این رو در مورد هر سه عزیز میگم
چه خانم فرزانه فرد
چه یوحنّا یا ساراببخشید که زیادی حرف زدم. موفق باشید