سلام جناب پیرجو خسته نباشین .......... مطمئن باشید بزرگترین مسئله برای ما پاسخگو بودن مدیران هست که حقیقتا در این زمینه بسیار از شما متشکرمسلام، خودتون سوال میپرسید خودتون هم جوابش رو می دهید؟ کمی واضح تر توضیح بدید تا بدونم قضیه از چه قراره
سلام، یک محدودیت برای تشکر ها وجود داره، شما یک میزانی دارید مثلا 30 تا در روز، امتحان کنید.
این عکسی که شما گرفتید و گذاشتید خودش تخلف محسوب میشه، شما باید گزارش کنید، وقتی گزارش کنید ما رسیدگی می کنیم، از کجا باید اینن عکس رو قبول داشته باشم؟ شاید دست کاری شده باشه، وقتی گزارش کنید رسیدگی میشه، تا حالا گزارش کردید و رسیدگی نشده باشه؟
این تاپیک مخصوص گزارش های تالار آزاد هستش؟ تاپیکی که مورد دار هستش و به شما و یا قشری توهین شده باشه یا خلاف قوانین باشه فقط کافیه گزارش کنید. بعدش میگن این چه رفتاریه که با کاربران قدیمی دارید.
سلام، کمی بیشتر درباره طرحتون توضیح بدید تا بیشتر بحث کنیم دربارش.
سلام، قبلا این گزینه اضافه شد ولی متاسفانه خیلی از تاریخ های عضویت رو ریخت بهم با این نسخه رو خبر ندارم که سازگاری داره یا نه، معمولا همون اول که سایتی تاسیس میشه نصبش می کنن.
سلام، مسئول تالار آزاد هم مدیر تالار هستن و دیگه من یا افسون دخالت نداریم مگر در مواقع ضروری.
سلام، فکر کنم مشکل از تالار آزاد باشه یک سر پیش مدیر تالار آزاد بروید و بررسی کنه براتون چرا این تخلف رو رد کردن.
وقتی مدیرش میاد جواب میده دیگه انتظاری از کاربر نمیره.
اون دیگه به شما مربوط نیست.
سلام، برای عوض کردن پسوردتون باید پسورد قبلی رو داشته باشید، ممکنه به صورت صحیح وارد نمی کند. دوباره بررسی کنید با مرورگر موزیلا وارد شوید و این کار رو انجام بدید.
مسئله تشکرات ...........اگه یادتون باشه یه بار خدمتتون عرض کردم ... وقتی ما استارتر تاپیکی هستیم و دوستان لطف میکنن این همه تشکر به ما میدن به نحوی ما احساس شرمندگی میکنیم ....... چون کمتر از 10 تا تشکر که میدیم تاکید میکنم ده تا ، تموم میشه ............ حتی روزهایی بوده که من چهارتا تشکر کردم تموم شده

اگه یادتون باشه شما گفتین قراره جناب ادمین بررسی کنن ............ میخواستم بدونم این بررسیشون به کجا رسیده در حالیکه این معضل هنوز با پرجاست .................
فعلا این در مورد یه مسئله ......... الآن با یه پست دیگه بقیه موارد رو توضیح میدم
راستی اول من یه پست دادم .......... قبل از اینکه شما جواب بدین ........... که البته وقتی پست من اومد به نمایش جواب شما رو دیدم وبه همین خاطر پست قبلیمو پاک کردم

بازم ممنون