سلام دوست خوبم ابتدا بابت زحمات و فعالیت های شما تشکر میکنم , و از بابت سوتفاهم پیش آمده که موجب ناراحتی شما شده بنده شما عذرخواهی میکنم ؛
در رابطه با مسائلی که مطرح کردین البته بهتر می بود دفتر مدیریت تالار مهندسی کشاورزی و یا از طریق پیام خصوصی موضوع روپیگیری میکردین , این تاپیک و بخش به صورت کلی برای راهنمایی در رابطه با مسائل کلی استفاده از سیستم باشگاه می باشد ؛
ببینید دوست خوبم مطمئنن هر مکانی برای حفظ نظم قوانین کلی (قوانین تالار مهندسـی منـــابع طبیعـــــــــی )رو از پیش در نظر میگیره و باید به آنها توجه بشه , پست های شما رو بررسی کردم , که احتمالا به دلیل آشنا نبودن با محیط و قوانین براتون ایجاد سوتفاهم کرده ...
به عنوان مثال دوتاپیک شما :
تاپیک: منابع مربوط به صنایع کاغذ
تاپیک: صنایع چوب و کاغذ
همانطور که ملاحظه میفرمائید این تاپیک ها در تالار پست های قدیمی که خارج از تالار کشاورزی و منابع طبیعی هست قرار داره !
اگر اختلاف تاریخ پست های اول دقت بفرمائید با توجه به اینکه در پست های اول مطلب خاصی ارسال نشده و تاپیک رها شده طبق قوانین مدیریت تالار این پست ها رو باید برای حفظ نظم حذف میکردن و یا به بخش های دیگر انتقال میدادن و همین کار رو هم انجام دادن و پست ها رو به بخش تاپیک های قدیمی انتقال دادن !
ولی به نظر به دلیل آشنایی کمتر شما با محیط باشگاه یک هفته بعد از انتقال شما به این تاپیک های انتقال داده شده مراجعه کردین و مطالب رو ادامه دادین ! در صورتی که این تاپیک ها از قبل به تالار آرشیو انتقال داده شده بودند ...
مساله بعدی در رابطه با پست های بدون منبع و یا با فونت ناهماهنگ ( راهنمای کلی استفاده از سایت ) هست ؛ البته عرض کردم ابتدا سپاسگزار زحمات شما برای انتقال و آرشیو اطلاعات مفید هستم ولی به منظور استفاده اعضا و تهیه مقالات احتمالی معتبر از آرشیو شما نیاز به ذکر رفرنس و منبع هست ( حال جدای از اینکه ممکنه ارجاع بدون رفرنس مطالب باعث اعتراض نویسندگان اصلی مطلب شود ) ؛
که البته مساله هم در مورد پست های مدیریت این قسمت نیست و خب به دنبال اشکال پیدا کردن در کار یکدیگر هم نیستیم ولی دو مورد از پست های ایشان رو ذکر کردین یکی مقاله ای بود که در چند پست کپی شده بود و در انتهای آخرین پست نام نویسنده و منابع ذکر شده و دیگری مطلبی بود جمع آوری شده از مطالب عمومی مختلف که نیاز به رفرنس خاصی نداشت ؛
به هر شکل عرض کردم مساله این نیست و به دلیل استفاده خوانندگان و محققین ذکر منبع ضروری می باشد که دوستان از زحمات شما بتوانند به خوبی بهره ببرند ؛
در انتهای عرائضم باز هم از زحمات شما تشکر میکنم امیدوارم باز هم با حضور خودتون ما رو همراهی بفرمائید ؛ پیشنهاد میکنم به مدیریت محترم این قسمت ( که همیشه شاهد تلاش و زحمات ایشان بودم و از این بابت از ایشان کمال تشکر و قدردانی رودارم و خسته نباشید عرض میکنم ) پیغام دوستانه ارسال بفرمائید و در رابطه با چگونگی تغییرات در ادامه تاپیک مفیدتون به منظور استفاده بهتر هماهنگی های لازم رو داشته باشید
شادکام و تندرست باشید
ممنون از مساعدت جناب عالی جهت رفع این مشکل
بله حرف شما متین این یک دعوا درون رشته ای بود که باید درون خانواده حل می شد ولی دم شما گرم مشتی شما هم که منو مقصر کردین؟!
میدونم واقعا مشکل از جای دیگس و مدیر تالار خیلی مقصر نیست
اینو از ته اعماقم میگم: آیا بهتر نیست که مدیران سایت یه برنامه ای بذارن بنویسن نمی دونم! که یه جورایی برای تغییر دادن تاپیک ها با فردی که تاپیک رو ساخته مشورت بشه؟ یا حداقل بهش اطلاع بدن که چه بلایی سر تاپیکش آوردن؟
الان دیدم که یکی دیگه از بچه ها هم همین مشکلو داشت که نمیدونست چه بلایی سر تاپیکش اومده
از قول من هم از ایشون معذرت خواهی بفرمایید، بهشون بگین که والا من با قوانین من در آوردی سایت آشنا نبودم چون مثل اینکه هر کس هر کاری دلش میخواد میکنه و میگه قانونه
(البته به من ریطی نداره شما مدیرین و قوانینو وضع میکنین و لی واسه مرجع نداشتن اون پست ها خوب بهونه آوردین، کاش از ما هم قبل از حذفش میپرسیدن)
بازم ممنون از شما و از تلاش بی وقفه و بدون مزد و منت همه مدیران این باشگاه فرهنگی-علمی-تفریحی به امید قهرمانی و راه یابی به جام باشگاه های اروپا
ئه، این یهو از کجا اومد وسط تاپیک؟!!
راستش من وقت و حوصلۀ خوندن متنهای طولانی رو ندارم، اگه هنوز هم موردی مونده که نیاز به بررسی یا پاسخگویی داره بی زحمت خیلی کوتاه و مختصر و مفید و ترتمیز و شماره بندی شده بفرمایید تا رسیدگی بشه ...