اگه بشه که تالار منابع طبیعی رو جدا میکنیم که کاملا جدا از کشاورزیه نه تالار صنایع غذایی رو
منم خیلی ذهنم درگیر این مسئله بود که چرا منابع طبیعی قاطی کشاورزیه ؟
اگه بشه که تالار منابع طبیعی رو جدا میکنیم که کاملا جدا از کشاورزیه نه تالار صنایع غذایی رو
میدونین برای اینه که همه زیر نظر یه وزارت خونه هستن.... شاید این یکی از دلایلش بوده باشه.... درصورتی که اصلا به کشاورزی ربط نداره ! تازه زیست هم میخوایم بیاریم زیر سایمون ارکیده بشنوه کشتتم!
ردیف | نام درس |
---|---|
۱ | آشنایی با کامپیوتر |
۲ | آمار و احتمالات |
۳ | اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی |
۴ | اصول عمل آوری خشکبار |
۵ | اصول مهندسی صنایع غذایی |
۶ | اصول نگهداری مواد غذایی |
۷ | اقتصاد و مدیریت صنعتی |
۸ | اقتصاد کشاورزی |
۹ | بارداری و زایمان ۴ |
۱۰ | باغبانی عمومی |
۱۱ | بسته بندی مواد غذایی |
۱۲ | بهداشت و ایمنی کارخانه |
۱۳ | بیوشیمی عمومی |
۱۴ | تجزیۀ مواد غذایی |
۱۵ | تصفیه آب و فاضلاب |
۱۶ | تغذیه |
۱۷ | تغذیه درمانی |
۱۸ | تکنولوژی نوشابه های صنعتی و سنتی |
۱۹ | تکنولوژی روغن |
۲۰ | تکنولوژی غلات |
۲۱ | تکنولوژی قند |
۲۲ | دامپروری عمومی |
۲۳ | رسم فنی ۱ |
۲۴ | ریاضیات ۱ |
۲۵ | ریاضیات ۲ |
۲۶ | زراعت عمومی |
۲۷ | زراعت نباتات صنعتی |
۲۸ | زیست شناسی |
۲۹ | سردخانه و انبار |
۳۰ | سمینار |
۳۱ | شیمی آلی |
۳۲ | شیمی تجزیه |
۳۳ | شیمی عمومی |
۳۴ | شیمی فیزیک |
۳۵ | شیمی مواد غذایی |
۳۶ | صنایع لبنیات |
۳۷ | صنایع تخمیری |
۳۸ | صنایع گوشت و شیلات |
۳۹ | عملیات کشاورزی |
۴۰ | عملیات کارگاهی |
۴۱ | فیزیک الکتریسیته و مغناطیس |
۴۲ | فیزیک عمومی |
۴۳ | گیاهشناسی ۱(فیزیولوژی و تشریح ) |
۴۴ | مسئله خصوص |
۴۵ | میکروبیولوژی عمومی |
۴۶ | میکروبیولوژی مواد غذایی |
۴۷ | کارآموزی |
۴۸ | کنترل کیفی مواد غذایی |
۴۹ | کنسروسازی |
ولی هست ! همه جا هم داریم میبینیم ! توی دانشگاه هم از کشاورزی جدا نیست !داستان ها داشتیم سر جدا شدن صنایع غذایی از کشاورزی !
من خودمم معتقدم صنایع غذایی ارتباطی با کشاورزی نداره اما جدا شدنش مستلزم وجود کاربران فعال هستش ؛ که زیاد نداریم متأسفانه !
شما درسایی که برای منابع طبیعی هست رو یه نگاه بنداز تا ببینی ربط داره یا نداره !منابع طبیعی حالا یه ربطی به کشاورزی داره ولی صنایع غذایی زیاد نه درسته زیر مجمعه کشاورزیه ولی من معتقدم تالار جداگونه باشه بهتره
البته اقا افشینم درست میگه
باید کاربر فعال داشته باشه که زیاد کاربر فعال در این زمینه وجود نداره.
فعلا چون کاربر فعال نداریممنم خیلی ذهنم درگیر این مسئله بود که چرا منابع طبیعی قاطی کشاورزیه ؟
بیا بزن !هم منابع طبیعی و هم صنایع غذایی کاملا ارتباط با کشاورزی داره
چرا و دلیلشو فعلا حوصله ندارم بگم
دلیل زیر مجموعه بودن این رشته:
این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شد و از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کنه، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و… زیر مجموعه این گرایش هستن.بنابراین چون ارتباط مستقیم با کشاورزی داره و درحقیقت صنایع بعد از تولید محصولات کشاورزی رو شامل می شه باید زیر مجموعه این رشته باقی بمونه
درسای این رشته شامل:
درسهای رشته
ردیف نام درس ۱ آشنایی با کامپیوتر ۲ آمار و احتمالات ۳ اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی ۴ اصول عمل آوری خشکبار ۵ اصول مهندسی صنایع غذایی ۶ اصول نگهداری مواد غذایی ۷ اقتصاد و مدیریت صنعتی ۸ اقتصاد کشاورزی ۹ بارداری و زایمان ۴ ۱۰ باغبانی عمومی ۱۱ بسته بندی مواد غذایی ۱۲ بهداشت و ایمنی کارخانه ۱۳ بیوشیمی عمومی ۱۴ تجزیۀ مواد غذایی ۱۵ تصفیه آب و فاضلاب ۱۶ تغذیه ۱۷ تغذیه درمانی ۱۸ تکنولوژی نوشابه های صنعتی و سنتی ۱۹ تکنولوژی روغن ۲۰ تکنولوژی غلات ۲۱ تکنولوژی قند ۲۲ دامپروری عمومی ۲۳ رسم فنی ۱ ۲۴ ریاضیات ۱ ۲۵ ریاضیات ۲ ۲۶ زراعت عمومی ۲۷ زراعت نباتات صنعتی ۲۸ زیست شناسی ۲۹ سردخانه و انبار ۳۰ سمینار ۳۱ شیمی آلی ۳۲ شیمی تجزیه ۳۳ شیمی عمومی ۳۴ شیمی فیزیک ۳۵ شیمی مواد غذایی ۳۶ صنایع لبنیات ۳۷ صنایع تخمیری ۳۸ صنایع گوشت و شیلات ۳۹ عملیات کشاورزی ۴۰ عملیات کارگاهی ۴۱ فیزیک الکتریسیته و مغناطیس ۴۲ فیزیک عمومی ۴۳ گیاهشناسی ۱(فیزیولوژی و تشریح ) ۴۴ مسئله خصوص ۴۵ میکروبیولوژی عمومی ۴۶ میکروبیولوژی مواد غذایی ۴۷ کارآموزی ۴۸ کنترل کیفی مواد غذایی ۴۹ کنسروسازی
با مطالعه سرفصلا می بینین که نه تنها اصلا بی ارتباط نیست بلکه 100% وابسته به کشاورزی هست.
میدونین برای اینه که همه زیر نظر یه وزارت خونه هستن.... شاید این یکی از دلایلش بوده باشه.... درصورتی که اصلا به کشاورزی ربط نداره ! تازه زیست هم میخوایم بیاریم زیر سایمون ارکیده بشنوه کشتتم!
منم خیلی ذهنم درگیر این مسئله بود که چرا منابع طبیعی قاطی کشاورزیه ؟
دلیل زیر مجموعه بودن این رشته:
این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شد و از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کنه، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و… زیر مجموعه این گرایش هستن.بنابراین چون ارتباط مستقیم با کشاورزی داره و درحقیقت صنایع بعد از تولید محصولات کشاورزی رو شامل می شه باید زیر مجموعه این رشته باقی بمونه
درسای این رشته شامل:
درسهای رشته
ردیف نام درس ۱ آشنایی با کامپیوتر ۲ آمار و احتمالات ۳ اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی ۴ اصول عمل آوری خشکبار
۵ اصول مهندسی صنایع غذایی ۶ اصول نگهداری مواد غذایی ۷ اقتصاد و مدیریت صنعتی ۸ اقتصاد کشاورزی
۹ بارداری و زایمان ۴
۱۰ باغبانی عمومی ۱۱ بسته بندی مواد غذایی ۱۲ بهداشت و ایمنی کارخانه ۱۳ بیوشیمی عمومی ۱۴ تجزیۀ مواد غذایی ۱۵ تصفیه آب و فاضلاب
۱۶ تغذیه
۱۷ تغذیه درمانی
۱۸ تکنولوژی نوشابه های صنعتی و سنتی ۱۹ تکنولوژی روغن ۲۰ تکنولوژی غلات ۲۱ تکنولوژی قند ۲۲ دامپروری عمومی ۲۳ رسم فنی ۱ ۲۴ ریاضیات ۱ ۲۵ ریاضیات ۲ ۲۶ زراعت عمومی ۲۷ زراعت نباتات صنعتی
۲۸ زیست شناسی ۲۹ سردخانه و انبار ۳۰ سمینار ۳۱ شیمی آلی ۳۲ شیمی تجزیه ۳۳ شیمی عمومی ۳۴ شیمی فیزیک
۳۵ شیمی مواد غذایی ۳۶ صنایع لبنیات ۳۷ صنایع تخمیری ۳۸ صنایع گوشت و شیلات ۳۹ عملیات کشاورزی
۴۰ عملیات کارگاهی ۴۱ فیزیک الکتریسیته و مغناطیس ۴۲ فیزیک عمومی ۴۳ گیاهشناسی ۱(فیزیولوژی و تشریح )
۴۴ مسئله خصوص ۴۵ میکروبیولوژی عمومی
۴۶ میکروبیولوژی مواد غذایی ۴۷ کارآموزی ۴۸ کنترل کیفی مواد غذایی ۴۹ کنسروسازی
با مطالعه سرفصلا می بینین که نه تنها اصلا بی ارتباط نیست بلکه 100% وابسته به کشاورزی هست.
ولی هست ! همه جا هم داریم میبینیم ! توی دانشگاه هم از کشاورزی جدا نیست !
منم مثل شما ! فقط شا نیستی که تعصب داری روی رشته ت !اصلا کشاورزی نباشه چی؟
همینطوریش دارن میجنگن واسه غذا
من رو رشته م تعصب شدیدی دارم
نبینم کسی بد بگه
شما درسایی که برای منابع طبیعی هست رو یه نگاه بنداز تا ببینی ربط داره یا نداره !
خوب دوست من منم گفتم که یه ربطی داره...
نگفتم که ربط نداره
دوست خودم منابع طبیعی خونده
رشته ما هم اسمش گیاهان دارویی ولی از هر رشته یه درس رو ما خوندیم شده گیاهان دارویی......
این تالار احتیاج داره به عنوان مدیر ضروری که درنبود مدیران این مدیر ضروری رسیدگی کنه به تالار کشاورزی...
البته با افتخار و با کمک بعضی دوستان تنها بخش تالار گیاهان دارویی پابرجاست و پابرجا خواهد ماند ..خدایی دمع فعالیتش گرم..................
مهندس فرمایشات منو متوجه نشدید...موارد ضروری رو تو همین تاپیک اعلام کنید بالاخره یه نفر از پشت کوه پیداش میشه رسیدگی میکنه!
مهندس فرمایشات منو متوجه نشدید...
عرض کردم عنوان مدیر ضروری. نه موارد ضروری......
مراجعه کنید به تاپیک هایی که رسیدگی نشده ...موارد ضروری رو هم متوجه میشید...
ما نمیخوایم کسی از پشت کوه بیاد رسیدگی کنه.....خود مدیرامونو میخوایم که بیان رسیدگی کننن خودی میخوایم.....نه غریبه...
مواردی که به مدیریت مربوط میشه تا حدودی سعی میکنیم که رو زمین نمونه! فقط فعالیتها مسئله هست که اونم دست شماها رو میبوسه...
کشاورزی دیگه........کدوم تالارآآآ؟!
کشاورزی دیگه........
الحمدالله فیتو جان و شما حضور دارید.....
خدارو 100مرتبه شکر.....
من احساس میکنم.. تنها جایی که صمیمیت بین مهندسین رنگ سبز و یک رنگی داره اینجاست.. تا حدودی توی بعضی تالار ها بودمو نظاره گر این فعالیت های پررنگ بچه ها قرار گرفتم..بهله بهله! شوما هم که هستید توی تالار، خیال ما راحته! الهی شکر!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مدیریت بقایای گیاهی | مهندسی کشاورزی | 1 | ||
مدیریت ریسک در مزارع کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 0 | ||
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | ||
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | ||
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 |