السلام عليکم يا أخي العزيز و رحمه ا... و برکاته و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعين...
و اما
يا اميري و مولاي... اني احبک بدلايل واضحه الذي يعملهم کل الناس اجمعين...
...
غرض از مزاحمت لينکيندن دو تالار عزيز ادبيات و اطلاعات است... تشريف بياوريد حاج آقا!![]()
سلام می خواستم بدونم هدف از این بخش جدید آخرین اخبار و تحولات IT که اخیرا اضافه شده چی هست؟ ما که دو تا تاپیک تقریبا با این مضمون داشتیم. فکر نمی کنید این کار باعث از بین رفتن انسجام این موضوع شده؟؟
به نظرم بهتره یا اون دو تا تاپیک به اون بخش انتقال داده بشن یا اینکه بخش حذف بشه و در صورت انتخاب اولی، موضوع های تاپیک ها کمی تفکیک داده بشن چون الان موضوع ها خیلی شبیه هم هستند.
با تشکر
سلام
جناب مدير مگه قرار نبود دو تاپيكي كه به زيرتالار تازه تاسيس شده مربوطن منتقل بشن پس چرا هنوز سر جاشونن؟(حمل بر پررويي نشه فقط مي خوام مطمئن شم منظورتونو درك كردم)
اصلا ميشه كلا اون تاپيكارو قفل كرد و مطالب جديد در قالب تاپيكاي مجزا ارسال بشن.
براي پيداكردن اخبار شايد راحت تر باشه ولي شخصا احساس مي كنم اين كار تعداد تاپيك هاي اين بخش رو با پاسخ هاي صفر بالا ميبره.فكر نمي كنم خيلي قشنگ باشه![]()
حرف شما به جا و منطقي.خودمم گفتم اين طوري راحت تره و در كل كار خوبي بوده
تاپیک اخبار مربوط به سمینار ها منتقل شد به زیر تالار اخبار و تاپیک اخبار در تالار اصلی هم قفل شده.
تاپیک مربوط به اخبار تکنولوژی ها فعلا توی تالار اصلی می مونن.
هدف من از ایجاد زیر تالار جدید راحتی بیشتر برای دنبال کردن اخبار بوده.
اینکه این امکان ایجاد شده تا در مورد اخبار بحث بشه هم نکته ی دیگه هست و البته خیلی از اخبار ممکنه جای بحثی نداشته باشن و بدون سوال موندن تاپیک ها هم مشکلی ایجاد نمی کنن و همچنین این مورد جز اهداف اصلی ما از ایجاد زیر تالار هم نبوده.
سلام
متوجه نمی شم.ایجاد یک بخش مجزا برای اخبار و تحولات IT چطور ممکنه باعث ازبین رفتن انسجام مطالب بشه؟
موفق باشید.![]()
سلام
منظور من این بود که وقتی برای یه موضوع یه بخش جدا و چند تا تاپیک جدا وجود داشته باشه، باعث پراکندگی و از بین رفتن انسجام مطالب میشه.
به هر حال ممنون.
با سلام
از اینکه دیر نظر می دم معذرت می خوام مدیر عزیز( رفته بودم مسافرت)
بنظر حقیر ایجاد یه بخش خبری، بخصوص در زمینه آی تی ایده بسیار خوبیه، ولی برای اینکه این بخش بتونه رسالت خودش رو به درستی انجام بده پیشنهاد می کنم، یه گروه تشکیل بشه تا بصورت مشخص اخبار آی تی رو دنبال کرده و اون دسته از خبرهایی رو که بیشتر بدرت جامعه امروزی آی تی ایران می خوره رو توی بخش قرار بدن. چون گاها بعضی از خبرهایی که اینجا قرار داده میشه یا تاریخشون قدیمه یا زیاد بدرد بخور نیستند(این فقط نظر شخصی منه)
بهتره اعضای گروه به زبان انگلیسی هم مسلط باشند تا در ترجمه خبرها مشکل نداشته باشند
تا نظر دوستان چی باشه!!!
موفق باشید
سلام مدیر عزیز
یه درخواستی دارم که اگه ممکنه تایپک کارشناسی ictبدو بیا تو رو در صفحه اول قرار بدهید چون خیلی از عزیزان فعال در این باشگاه فقط به صفحه اول مراجعه میکند واین تایپک میتونه برخی از سوالات دانشجویان این رشته رو جواب بده .
با تشکر![]()
سلام
منظورتون اینه که مهمش کنم؟
مهمش کن کاری کن که تو صفحه اول باشه
سلام. من این بخش رو ندیده بودم.این واقعا خوبه .من هم موافقم.با سلام
از اینکه دیر نظر می دم معذرت می خوام مدیر عزیز( رفته بودم مسافرت)
بنظر حقیر ایجاد یه بخش خبری، بخصوص در زمینه آی تی ایده بسیار خوبیه، ولی برای اینکه این بخش بتونه رسالت خودش رو به درستی انجام بده پیشنهاد می کنم، یه گروه تشکیل بشه تا بصورت مشخص اخبار آی تی رو دنبال کرده و اون دسته از خبرهایی رو که بیشتر بدرت جامعه امروزی آی تی ایران می خوره رو توی بخش قرار بدن. چون گاها بعضی از خبرهایی که اینجا قرار داده میشه یا تاریخشون قدیمه یا زیاد بدرد بخور نیستند(این فقط نظر شخصی منه)
بهتره اعضای گروه به زبان انگلیسی هم مسلط باشند تا در ترجمه خبرها مشکل نداشته باشند
تا نظر دوستان چی باشه!!!
موفق باشید
سلام.
اگه یک قسمت از این بخش رو اختصاص بدین به گفتگو در رابطه با گرایش های ارشد آی تی خوب نیست ؟؟