محسن جان تبريك من را هم بپذير... موفق باشي عزيز
دوستان همگي بيايد اينجا
يه دوست عزيز كه همه مدتهاست كه ميشناسنش و تقريبا باباي بچه هاي خوب باشگاه هست ......بللللللله همون محسن عزيز...به سمت همكار مدير تالار منصوب شدند...همه از شايستگي ها و درايت و بزرگواري ايشون مطلع هستيد...و ميدونم كه يكي از بهترين و شايسته ترين انتخابات ادمين عزيز در بخش مديران بوده...ضمن تشكر ويژه از ايشون به خاطر اين انتخاب عالي و هوشمندانه اشون به محسن عزيز تبريك ميگم و براشون بهترينها رو آرزومندم......اميدوارم كه همگي در كنار هم بهترين و شادترين ساعات رو بگذرونيم و در جهت اهداف والاي باشگاه كوشا باشيم.
محسن جان حضور مجدد و ديگرگونه و گرمتر شما رو در جمع صميمانه بچه هاي تالار ادبيات تبريك ميگم عزيز.
/quote]
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی
سلام.يه سوال.براي ايجادهر تاپيك جديد موضوع مورده نظر رو در اين بخش حتما بايد اطلاع بديم؟
ممنون سرمد جانمن فقط میخوام یه خسته نباشید به همه کاربرای ادبیات و مخصوصا دوتا مدیرش بگم.
خسته نباشید جمیعا.
سلام به روي ماهت مادر...
بله عزيزم بايد اطلاع بديد البته ميتونيد موضوع رو به طور خصوصي هم اعلام كنيد...علت اينكار هم جلوگيري از ايجاد تاپيكهاي موازي و ناهمگون و يا احيانا تكراري هست
براي اينكار هم ميتونيد هم با بنده در ميون بگذاريد و هم با همكار عزيزم محسن جان تا در اسرع وقت به موضوع رسيدگي بشه گلم.
ممنون آبجی شما لطف دارید از حضور شما خرسندمچشم ابجي جون
.راستي داداش محسن تبريك ميگم
با سلام خدمت دوستان
با عرض معذرت
من يك تاپيك جديد نوشتم بنام"دستت را به من بده" بعد اطلاعيه شما را ديدم.
واقعا معدرت ميخوام
آماده هر نوع تنبيه هستم.
چشم ابجي جون
.راستي داداش محسن تبريك ميگم
قربانت سرمدجان.من فقط میخوام یه خسته نباشید به همه کاربرای ادبیات و مخصوصا دوتا مدیرش بگم.
خسته نباشید جمیعا.
سلام دوست خوبم
اشكال نداره عزيز تنبيه چيه گلم...من از شما ممنونم كه به قوانين احترام ميگذاريد.
فقط با عرض شرمندگي بايد بگم كه اين جستار طبق قوانين قفل ميشه تا بررسي بشه بعد نتيجه رو همينجا براتون اعلام ميكنيم عزيزجان...زنده باشي و سربلند.
سلام مرجاني جانسلام سايه جان
خوبي ؟
چه خبرا خانوم مدير؟
بابا دلمون تنگيد .... كم سعادتيه ديگه
منم ميگم خسته نباشيد
برنامه جديدي ، خبري نيست تو تالار ؟
از اين پس شما را به تولز شير دل ملقب ميگردانيم.سلام دوست خوب و عزيز
انسانها اشتباه ميكنن. شهامت پذيرفتن اشتباه مهم ست
خوشحالم از اين برخورد شما
پر انرژي باشيد
با احترام
tools
با سلام و عرض ادب خدمت مديره محترم و همكار ايشان
من غريبم از بيابان امدم
بر اميد لطف سلطان امدم
بوي لطف او بيابانها گرفت
ذره هاي ريگ هم جانها گرفت
جا دارد عذر بنده را بخاطر رعايت نكردن قوانين اين تالار كه قطعا از روي سهو بوده نه روي عمد
كه امروز متوجه قضايا شدم پذيرا باشيد. حال اين مبتدي از شما تقاضا دارد تايپيك مادر را كه
نه به عنوان شاهكار ادبيات بلكه شاهكار خلقت (مادر ) در اين بخش گنجانده ( اگر تكراري
نمي باشد) باري راي و نظر اساتيد محترم مد نظر ميباشد
با سپاس . ارادتمند......سياوش بهار
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ادبیات حماسی چیست؟ | ادبیات | 0 | ||
دانلود سوالات کنکور ارشد زبان و ادبیات فارسی + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | ادبیات | 8 | ||
تقدير و تشكر از زحمات مدیر پیشین تالار ادبیات | ادبیات | 2 | ||
مفهوم واژه مست در ادبیات پارسی | ادبیات | 1 | ||
عیدی به بچه های گل هنر و ادبیات | ادبیات | 1 |