ابتدا باید عرض کنم که این اولین فرومی هست که من عضو شدن غیر از فروم های خارجی مرتبط با رشتم چون قبلا فرصت این مسائل رو نداشتم الانم با توجه به نامشخص بودن تکلیف و اوضا خوب صنعت به لطف رئیس جمهور محترم شما وقتم به مطالعه و گاهی هم این انجمن سپری میشه بنده قبل از هر پست یا اظهار نظری طبق عادت ابتدا به مطالعه مطالب اون سایت یا انجمنی که عضو شدم می پردازم که این انجمن هم مستثنی نبوده بنابراین قبل از چیزی با جو اینجا و شخصیت مدیرانش به خصوص آقای پیرجو آشنا شدم تقریبا بخش اعظم مطالب دفتر دو مدیر اصلی سایت رو مطالعه کردم و شناخت نسبی از ازشون دارم همچنین شما و چند نفر دیگه در این تالار زیاد پست داشتن پس با آگاهی اینجا پست زدم اگر دقت کرده باشید پست ها اول من در این انجمن خیلی کوتاه و در حد تایید یا حداکثر یک جمله بیشتر نیست پس روی این هوش سرشارتون زیاد حساب نکنید
در ادامه هم من عادت دارم چیزی که مربوط به هتک حرمت باشه در فضای عمومی به قضاوت بذارم نه خصوصی تا درسی باشه برای همه ، پس خواهش می کنم نسبت به اثبات ادعا یا حداقل ارائه حدس و گمان هاتون اقدام کنید
با سپاس
واوووو مايه بسي افتخاره كه فروم ما پذيراي يه فروم باز خارجي بوده(جدي گفتم)
ما روي هوشمون هم هيچ حسابي باز نكرديم فقط ملاك تشخيص مولتي يوزرها رو از نظر خودم گفتم كه حالا درست يا اشتباه اين كاربران هستند كه تشخيص ميدند
حالا اينكه شما داستان شناخت بيشتر بنده و آقاي پيرجو رو بازگو ميكنيد ميل خودتونه ولي بنده در فضاي عمومي تالار يادم نمياد كه صراحتا(كاري كه شما كرديد) شما رو مولتي يوزر خطاب كرده باشم
مولتي يوزر بودن هم فكر نكنم فحش باشه كه با اون حرمت كسي هتك بشه ولي فكر كردي چرا بنده صراحتا توي پ.خ اونطور گفتم؟
به خاطر همون خط آخر پيامي كه بهت دادم(كپي پيام در قسمتهاي عمومي انجمن براي شما بلامانع!) چون ميدونستم تاب و تحمل نداري و اون پيام رو بالاخره علني ميكني
حالا اگه ميخواهيد دادگاهي در سراسر انجمن راه بيندازيد و بنده را به خاطر اين هتك حرمت عظما محكوم كنيد بنده حرفي ندارم ولي تذكر بدم كه توي تاپيك ها اجازه نميدم
اثباتي هم ندارم چون توي مكان عمومي مطرحش نكردم چون اصلا موضوع مهمي نميدونم كه بخوام اثباتش كنم
پ.ن:قصد ندارم دفتر مديريت رو 100 صفحه به خاطر بحث با شما جلو ببرم