مسافر زمان
عضو جدید
سلام خدمت تمامی دوستان چند نمونه کار از احجام مختلف هتل خواستم کسی میتونه کمک کنه؟مرسی"
سلام من فورا احتیاج به حداقل 4 پلان هتل معروف به همراه عکس از همون هتل دارم کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام دوستم این شاید کمک کنه :سلام
موضوع طرح نهایی من کمپ اکوتوریستی و کویرشناسی در مرنجابه اگر دوستان در مورد اقلیم و ریزفضاها و . . مطالبی دارند ممنون میشم چون برای رساله ام شدیدا نیاز دارم .
سلام دوست عزیز به لینک زیر یه نگاه بندازتو صفحه 5 برنامه فیزیکی هتل 5 ستاره هستش....salam man mozoe payan namam rajebe hotele 5 setare hastesh age mishe komakam konid ye seri mataleb bezarid mamnon dar morede poropozalam nemidonam chi benevisam![]()
سلام دوست عزیزبه لینک زیر مراجعه کنید..سلام....
بچه ها یکی برنامه فیزیکی متل یا یه اقامتگاه بین راهی رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستای نازم در مورد دبیرستان مطالعات و اطلاعات واس پایان نامه میخام تروخدا کمک کنین
سلا بچه ها
اگه میشه برای درس طرحم کمک کنید
طرح این ترمم درباره هتل تو مطالعاتش دچار مشکل شدم اگه میشه کمکم کنید
اصلا نمیدونم مطلب از کجا بیارم...
اگرم مطالعات انجام دادید میشه بهم بدید![]()
سلام دوست خوبم امیدوارم این لینکا کمکت کنه.سلام دوستان.ما قراره این ترم ی ساختمون طراحی کنیم که زیرزمینش پارکینگه،طبقه اول و همکف تجاری(پاساژ) و طبقات بالاش هتل 5ستاره باشه.ب کمکتون خیلی نیاز دارم مخصوصان ب نمونه پلان.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
[ دانلود ] هتل مجتمع تجاری، فرهنگی و ورزشی رفسنجان / علی کامیابسلام به همه ی دوستان عزیز
من برای طرح معماری احتیاج شدید به برنامه فیزیکی هتل 4 ستاره دارم همه جارم زیرو رو کردم ولی هیچی پیدا نمی کنم ! کسی هست کمک کنه؟![]()
[ دانلود ] پلان های هتلسلام ، دوستان کسی یه پلان بسته از هتل 4 طبقه داره؟؟
پیشاپیش ممنون از کمکتون
خیلی ممنونم ولی اینارم دیده بودم ! همشون به صورت کلی نوشته بودن! الان یه سوالی واسم پیش اومد اونم این که الان ضوابط همه نوع هتل (از 1 ستاره تا 6 ستاره ) همگی یکسان هستن یا اینکه متفاوتن! استادمون که میگه حتما باید ضوابط مربوط به هتل 4 ستاره رو بیاری ولی تو همه ی این صفحه ها کلیات وجود داره!
سلام به همه ی دوستان عزیز
من برای طرح معماری احتیاج شدید به برنامه فیزیکی هتل 4 ستاره دارم همه جارم زیرو رو کردم ولی هیچی پیدا نمی کنم ! کسی هست کمک کنه؟![]()