alone in rain
عضو جدید
سلام دوستان.من تازه وارد هستم.خوشحال میشم هرکس یه توصیه درسی بهم بکنه.چون تازه ترم دو هستم.هر تجربه ای که دارید میتونه به دردم بخوره.
آدما معمولا دوست دارن 2 بار زندگی کنن ، یک بار برای اینکه تجربه کسب کنن ، یک بار هم برای اینکه از تجربه های کسب کرده استفاده کنند، شما سعی کن که از اون دسته آدما باشی که همزمان هم از تجربه دیگران استفاده کنی هم تجربه هایی که کسب کردی رو به کار ببری. منم چند تا از تجربه هامو میگمسلام دوستان.من تازه وارد هستم.خوشحال میشم هرکس یه توصیه درسی بهم بکنه.چون تازه ترم دو هستم.هر تجربه ای که دارید میتونه به دردم بخوره.
ازتون ممنونم که راهنماییم کردید.سلام از من ترم اخری به تو نصیحت درسا را نزار شب امتحان و هر ترم 20واحدو انتخاب کن
حرفاتون خیلی مفید بود.متشکرمآدما معمولا دوست دارن 2 بار زندگی کنن ، یک بار برای اینکه تجربه کسب کنن ، یک بار هم برای اینکه از تجربه های کسب کرده استفاده کنند، شما سعی کن که از اون دسته آدما باشی که همزمان هم از تجربه دیگران استفاده کنی هم تجربه هایی که کسب کردی رو به کار ببری. منم چند تا از تجربه هامو میگم
1- هیچ وقت برای پاس شدن درس نخون ، برای یاد گرفتن درس بخون سعی کن با تمام وجود مطلب رو بخونی اگر عاشق رشتت هستی
2- اگه قصد ادامه تحصیل داری و میخوای موفق باشی از همین الان کتاب ها رو با زبان اصلی بخون ، نترس بهت قول میدم تو 1 ترم سختی میکشی ولی بعدا اینقدر راه میوفتی که خودتم لذت میبری
3- زیاد تحقیق کن، اگرم تحقیق یا پروژه ای بهت دادن نپیچون با جون و دل واسش وقت بذار ، چون تحقیق سودش فقط واسه خودته ، نه استاد سودی میبره ، نه کس دیگه ولی فقط تویی که به علمت اضافه میشه
4- بازم تاکیید میکنم عاشق رشتت باش