مهندسین عزیز خانوما محسنی و namavar1989 ممنونم از جواب سریعی که دادین. تصور نمی کردم اینقدر تالار فعالی داشته باشین
ببیند عزیزان، قطعه ای که دارم یک استوانه با قطر تقریبا 4 سانتی متر و ارتفاع حدود 0.5 سانتی متر هست. یعنی یه چیزی مشابه سکه، ولی از سکه بزرگتر و ضخیم تره. در وسط این قطعه 2تا سوراخ به اندازه دکمه داخلش تعبیه شده. یک سطح این قطعه هم پرداخت شده و کاملا صاف و صیقلی هست. متاسفانه الان قطعه-ش دم دستم نیست وگرنه یه عکس ازش می گرفتم و میزاشتم اینجا. در اسرع وقت عکسش رو تهیه میکنم و میزارمش اینجا.
این قطعه رو برای فردی که توی شرکت تولید کاشی مشغول به کار هست فرستادم که بررسی کنه، تنها چیزی که بهم گفت اینه که جنسش آلومینا هست. اونم نه از روی آزمایش شیمیای، بلکه گفت «فقط آلومیناست که اینقدر تراکم میتونه داشته باشه». ولی اینکه آلومینا خالص هست یا افزودنی داره، نمی دونم.
برای همین درخواست کمک ازتون دارم که ببینم چطوری میتونم این قطعه رو آنالیز کنم. جایی هست که این کار رو انجام بده ؟ اصلا نیاز به آنالیز شیمیایی هست یا که از فاکتورهای دیگه ای (مثلا دانسیته، تست ضربه، رنگ و ...) برای تعیین ترکیبات سازنده و روش ساخت قطعه سرامیکی استفاده میشه ؟