درخواست همکاری جهت ساخت خودرو بدون سوخت

keywan

عضو جدید
درخواست همکاری جهت ساخت خودرو بدون سوخت
سلام.متن پروژه رو ببینید چنانچه جهت همکاری آماده هستید با من تماس بگیرید.مرسی.به نام خداموضوع: خودروی بدون سوخت (آریان507) طراح: مهندس محمد مهدیزاده معرفی طرح:طرح مذکور خودروی آریان 507 نام دارد . این طرح ایده ای کاملا بومی است و هیچگونه نمونه خارجی ندارد . این طرح با موفقیت کامل از مرحله تحقیقات بیرون آمده وتیم رباتیک و تحقیقاتی من آماده برای پیاده سازی طرح می باشد. برخی از امکانات این خودرو: 1- توانایی کار بدون هیچگونه سوخت فسیلی هسته ای الکتریکی خورشیدی بادی و ... 2- بدون نیاز به هیچگونه روغن و آب کار میکند. 3- سوخت خودرو یک سوخت دائمی و بسیار کم هزینه است. 4- هیچگونه خطر زیست محیطی ندارد. 5- تمامی امکانات خودروهای معمولی را می توان روی این خودرو سوار نمود. 6- ابعاد خودرو را میتوان بسیار کوچک در ابعداد cm100*220 یا در حد خودروهای معمولی پیاده سازی نمود. 7- شرایط کار در انواع آب و هوا و قابلیت سازگاری با انواع شرایط جوی را دارا می باشد. نکته قابل ذکر که از شما خواستارم اطلاع رسانی و معرفی این موفقیت به عموم مردم است تا مردم از ما ساپورت و پشتیبانی کنند چون هیچ ارگانی از ما حمایت نمی کند.Email: keywan-Mahdizadeh@Yahoo.Com

سلام اقا من رحیم دانشچوی مهندسی کامپیوتر میشه کمی در مورد خودرو توضیح بدی ممنون میشم اگه واقعا اینکاره بود ما در خدمتیم r_a_a52@yahoo.com
لظفا کمی در مورد نحوه تولید نیرو توضیح دهید در ضمن من میتوانم برای شما از ....................... هذینه تحقیقات بگیرم

amirgb

اخراجی موقت
salam
man amir hastam daneshjooye mechanic
esfahan va daneshgahe maleke ashtar dars mikhoonam
agar mayel bashid mitoonam ba moavenat pajooheshie un sohbat konam va baratoon boodje begiram
faghat niaz be hamahangie bishtar ba shoma daram ke daghighan bedoonam chi sakhtid
albate dar hadi ke beshe ina ro ghane kard
na betore kamel
akhe midoonid ke too iran tarh dozdidan ye rasm shode
dar har soorat agar mayel hastid ke in pishnehad ro baresi konid be man mail bezanid ya az tarighe sms behem begid(hatman khodetoon ro moarefi konid va begid az iran-eng hastid)
09354797329 amir

m.a.m

عضو جدید
با سلام و عرض خسته نباشید دانشجوی کارشناسی ساخت و تولید دانشگاه شهید رجایی تهران هستم که تخصصم در مورد ساخت و همچنین خودروهای کاربراتوری هستش اگر امکانش هست یک سری اطلاعات راجع به این خودرو داشته باشم.
ممنونم.
mohammadali_madani@yahoom.com

alianvari

عضو جدید
سلام
از طرف شرکت سرای ربات سازان پارسی برات پیغام می ذارم. باید بشینیم با هم صحبت کنیم . اگر این محصول بازده تجاری داشته باشه ما پس از بررسی اون حاضریم روش کار کنیم .
اگر می خوای رو تولید و یا فروشش کار کنی یه زنگ به ما بزن . ما هم می تونیم تولیدش کنیم و هم برات بفروشیمش. البته کاملا بستگی به محصول داره !

تلفن دفتر: 22222403
موبایل : 09123146390
www.robomakers.com
سرای ربات سازان پارسی

hrmt

عضو جدید
سلام

سلام

سلام
مهندس من تقریبا نزدیک 6 سال در زمینه ی طراحی ماشین آلات و تعمیر آن (موتورهای gm. cat.....)و condition monitornig و طراحی جرثقیل و... کار کرده ام. اگر کمک خاصی در این زمینه از دست من بر می آید لطفا جزییات اولیه پروژه را در صورت تمایل ایمیل کنید یا به صورت حضوری جلسه ای برگزار کنیم مهندس سید موسوی
sha12396@yahoo.com