توضیح بیشتری بدین در زمینه کارتون؟سلام کسی میتونه در آنالیز ابعادی((اعداد بدون بعد))در تولید یک ماده منو کمک کنه؟
همه پارامترهایی که دارین رو بفرمایید تا بتونم کمک کنمسلام ساحل خانم من دانشجوی ارشد شیمی کاربردیم که این ترم درس گسترش شیمی از آزمایشگاه در صنعت دارم که استادمون ده نمره رو اختصاص داده به پروژه در مورد تولید یک ماده و گفته اون ماده رو آنالیز ابعادی کنین یعنی اعداد بدون بعدشو دربیاریم .
مثلا عوامل موثر در تولید اسید نیتریک مثل دما-غلظت-حلالیت-قدرت یونی-ph-سرعت واکنش-ssپارامتر فوق اشباعهمه پارامترهایی که دارین رو بفرمایید تا بتونم کمک کنم
ظرفیت گرمایی تابعی از دما هستسلام
ظرفیت گرمایی هیدروکلرید اسید و سود واستیک اسید می خوام....q=mc)delta)T..... جرمشو نو دارم، اختلاف دماروهم دارم ولی باید گرما روهم داشته باشم که ندارم!
مثلا عوامل موثر در تولید اسید نیتریک مثل دما-غلظت-حلالیت-قدرت یونی-ph-سرعت واکنش-ssپارامتر فوق اشباع
ظرفیت گرمایی تابعی از دما هست
ممنوناین فایل هم برای HCL
نمودار ضمیمه هم ظرفیت گرمایی محلول سود با غلظت متفاوت ( محور افقی ) و در سه دمای مختلف بودممنون
ظرفیت گرمایی که من می خوام سود به صورت محلول درآبه یا اسید و باز قوی همدیگه رو خنثی کردن بازهم ظرفیت تغییر نمی کنه!
توی کتاب پدیده های انتقال یا یا همون کتاب خواص مایعات و گازها The Properties of Gases and Liquids باید جواب سوالتون باشه
درود بر شماسلام، دوستان گلم.
در مورد استفاده از روشهای نوین در شیرین سازی آب و یا کاهش میزان خوردگی تجهیزات داخل آب ایده ای ؟ چیز جدیدی دارین؟> میتونین راهنماییم کنین؟ باید پروپوزال بدم
بابت پاسخگویی ممنونم.
اما متاسفانه در هیچ یک از این دو کتاب فوق در مورد طریقه بدست آوردن و معادله ضرائب نفوذ مایعات و گازها در جامد توضیح نداده است !
من سرفصل کتابها را اینجا قرار می دهم :
کتاب پدیده های انتقال :
مشاهده پیوست 203405
کتاب خواص مایعات و گازها :
مشاهده پیوست 203406
شاید من اشتباه می کنم !!!
ممنون می شوم در این زمینه بنده را راهنمایی نمایید....
مثلا عوامل موثر در تولید اسید نیتریک مثل دما-غلظت-حلالیت-قدرت یونی-ph-سرعت واکنش-ssپارامتر فوق اشباع
سلام
برای رفع ابهام در حل مسئله ایجاد شده برای من ، دو سوال در مورد بدست آوردن ترکیب درصد دارم . ممنون می شوم در این خصوص به من کمک نمایید .
1-در مقاله ذکر شده که غلظت ماده ای 15% وزنی است ، حال ترکیب درصد آن بر حسب مولی (کسر مولی ) چقدر می شود ؟
2-همچنین گفته شده که خوراک ترکیبی از 20% ماده A و 80% ماده B می باشد . ترکیب درصد این دو ماده در خوراک بر حسب مولی (کسر مولی ) به چه صورت بدست می آید ؟
ممنون بابت پاسخگویی به بنده
بابت پاسخگویی ممنونم.
اما متاسفانه در هیچ یک از این دو کتاب فوق در مورد طریقه بدست آوردن و معادله ضرائب نفوذ مایعات و گازها در جامد توضیح نداده است !
من سرفصل کتابها را اینجا قرار می دهم :
کتاب پدیده های انتقال :
مشاهده پیوست 203405
کتاب خواص مایعات و گازها :
مشاهده پیوست 203406
شاید من اشتباه می کنم !!!
ممنون می شوم در این زمینه بنده را راهنمایی نمایید....
سلام
برای رفع ابهام در حل مسئله ایجاد شده برای من ، دو سوال در مورد بدست آوردن ترکیب درصد دارم . ممنون می شوم در این خصوص به من کمک نمایید .
1-در مقاله ذکر شده که غلظت ماده ای 15% وزنی است ، حال ترکیب درصد آن بر حسب مولی (کسر مولی ) چقدر می شود ؟
2-همچنین گفته شده که خوراک ترکیبی از 20% ماده A و 80% ماده B می باشد . ترکیب درصد این دو ماده در خوراک بر حسب مولی (کسر مولی ) به چه صورت بدست می آید ؟
ممنون بابت پاسخگویی به بنده
ضرایب نفوذ با شیوه تجربی بدست میاد فرمول نداره تا جایی که من گشتم
کسی در این خصوص نظری به ذهنش نمیرسد تا من را راهنمایی کند ؟
اگر جزوه ای هم در مورد غلظت های وزنی و بدست آوردن کسر مولی از آن و ... هم دارید که به خوبی توضیح داده باشد ، لطفاً در اختیار من قرار دهید .
بابت پیگیری و کمک شما ممنونم.
با استادم هم که مشورت کردم ، گفتند که باید با حدس و خطا بدست بیاوری ( چون برای مدلسازی می خواهم و در مقاله مرجع هم ذکر نشده است ) اما گفتند بگردم و مطمئن بشم که فرمول خاصی دارد یا نه ! برای همین مزاحم شما شدم .
خیلی خیلی کارم سخت شده !! کاشکی تو این مورد حداقل فرمولی وجود داشت !
باید جرم مولکولی ماده A و ماده دوم را داشته باشی ( با فرض اینکه ماده مذکور شامل دو جز باشه )
داری ؟
شما باید از روابط استو کیو متری مثل شیمی سوم دبیرستان استفاده کنید تا وزنی رو به مولی تبدیل کنین
یه فایل رو ضمیمه میکنم انشالله بدردتون بخوره
مشاهده پیوست 203642
مشاهده پیوست 203643
خیر .. تنها راه محاسبه کسر مولی از روی کسر وزنی داشتن وزن های مولکولی اجزای خوراک می باشد.از راهنمایی خوب شما دوستان عزیز ممنونم.
من مشخصات اجزاء ترکیب درخوراک را دارم . مگر راه دیگری هم وجود دارد که بدون جرم مولکولی هم بشود کسر مولی را از روی کسر وزنی بدست آورد ؟
من هم روش مرسوم را انجام داده ام و با استفاده از جرم مولکولی ، کسر مولی را بدست آورده ام .
اما با نتایج تجربی همخوانی ندارد !
گفتم شاید من اشتباه می کنم که پرسیدم ، و فکر کنم که اشکال کار از یکجای دیگر می باشد !!!
خیر .. تنها راه محاسبه کسر مولی از روی کسر وزنی داشتن وزن های مولکولی اجزای خوراک می باشد.
اما این که با نتایج مقاله همخوانی ندارد می تواند دلایل متفاوتی داشته باشد:
1- ممکنه شما در محاسبه کسرهای مولی اشتباه کرده باشید.
2- ممکنه در شبیه سازی اشتباهی صورت گرفته باشد.
3- ممکنه خود مقاله نتایج اشتباهی داده باشد. چون مقالاتی که دارای نتیجه اشتبا هستند کم نیستند !
سلام، دوستان گلم.
در مورد استفاده از روشهای نوین در شیرین سازی آب و یا کاهش میزان خوردگی تجهیزات داخل آب ایده ای ؟ چیز جدیدی دارین؟> میتونین راهنماییم کنین؟ باید پروپوزال بدم
درود بر شما
در مورد شیرین سازی بهترین روش حال حاضر استفاده از سیستم RO هست
تو این دستگاه اگه فقط مشکل شیرین سازی باشه و آهن و فلزات و اینا در کار نباشن یه مخزن رو پر رزین میکنن (البته کفش سیلیس میریزن که رزین از مخزن خارج نشه) بعد آب رو ازش رد میکنن تا تعویض یونی بین سدیم و یون های موجود د رآب صورت بگیره
بعد آب خروجی رو از فیلتر های پلی آمید RO رد میکنن و این فیلتر ها که دارای منافذی کوچکتر از ابعاد یون سدیم هست این یون رو از آب جدا میکنه و آب شیرین شیرین میشه
تو تست هایی که گرفتیم گاها TDS آب به زیر 5 هم رسیده
البته سیستم هایی دیونایزر هم هست که آب رو کاملا دیونیزه میکنه
این سیستم با ایجاد ولتاژ تو الکترود هاش یون های موجود در آب رو جذب میکنه و مقدار یون های موجود در آب رو به 0 میرسونه
البته یه جایی هم دیدم که بجای رزین از EDTA هان 4 سدیم استفاده میکنن که بازدهش از رزین بیشتره
سلام دوست عزیزسلام، دوستان گلم.
در مورد استفاده از روشهای نوین در شیرین سازی آب و یا کاهش میزان خوردگی تجهیزات داخل آب ایده ای ؟ چیز جدیدی دارین؟> میتونین راهنماییم کنین؟ باید پروپوزال بدم