با سلام خدمت همه دوستان حدود 2 ساعت طول کشید تا این 72 صفحه را خواندم بسیار جالب بود
من به دنبال یک ورنی یو وی می گردم که سه خاصیت براقی چسبندگی و ضد خش بودن را داشته باشه
این توضیح را هم بدهم که بعد از چاپ برای حفاظت از مرکب و جلای بیشتر از ورنی یو وی استفاده می کنند
ولی من ورنی را برای روی ام دی اف لازم دارم و ورنیهای کاغذ به من جواب نداده دوستان هر طور که می توانید راهنمایی کنید یا فرشنده معرفی کنید یا فرمول و نحوه ساخت آنرا بفرمایید برای پرداخت هزینه مشکلی ندارم
سلام دوست عزیز تا اونجایی که من یادمه رزین اپوکسی در مقابل نور نسبتا ضعیفه و جاهایی که لازمه در مقابل نور پوشش داشته باشیم باید از کلر کوت های پلی یورتان استفاده کنیم. که البته پلی یورتان هم از نفوذ رطوبت نمیتونه جلوگیری کنه پس شاید بهترین راه حل این باشه که از هردو استفاده کنید.یعنی اینکه اول یه مقدار رزین اپوکسی شفاف رو با استن رقیق کنین و با اسپری روی سطح پاشش کنید و بعد از 3 الی 4 ساعت ورنی پلی یورتان روی اپوکسی پاشش بشه. الان حضور ذهن ندارم ولی فکر میکنم رزین پلی یورتانی به اسم N75 (ممکنه اسمشو اشتباه گفته باشم!) از نظر مقاومت به سایش حرف نداره.سطح mdf تون موقع نصب لاینر افقیه یا عمودی؟
اگر افقیه می تونی از رزین اپوکسی شفاف متداول یا رزین اپوکسی معروف به رزین الکترونیک( اونهم شفافه) که در محفظه وکیوم حباباهاش گرفته شده به ضخامت دلخواه استفاده کنید
سلام بهنام جاناستون اگر رنگ یا ایزو داشته باشه ممکنه باعث کدر شدن رزین بشه
برای مقاومت بیشتر در برابر نور میشه از رزین پلی استر غیر اشباع با کبالت شفاف هم استفاده کرد
رزین پلی استر رو معمولا با تینر 20000 رقیق می کنند
به نظر شما این رزین با استون یا متیل استات رقیق بشه بهتره یا با تینر؟
سلامسلام دوست عزیز تا اونجایی که من یادمه رزین اپوکسی در مقابل نور نسبتا ضعیفه و جاهایی که لازمه در مقابل نور پوشش داشته باشیم باید از کلر کوت های پلی یورتان استفاده کنیم. که البته پلی یورتان هم از نفوذ رطوبت نمیتونه جلوگیری کنه پس شاید بهترین راه حل این باشه که از هردو استفاده کنید.یعنی اینکه اول یه مقدار رزین اپوکسی شفاف رو با استن رقیق کنین و با اسپری روی سطح پاشش کنید و بعد از 3 الی 4 ساعت ورنی پلی یورتان روی اپوکسی پاشش بشه. الان حضور ذهن ندارم ولی فکر میکنم رزین پلی یورتانی به اسم N75 (ممکنه اسمشو اشتباه گفته باشم!) از نظر مقاومت به سایش حرف نداره.
سلام. من میخوام محلولی با قدرت جسبندگی بالا داشته باشم از ماستیک محکمتر. از جه مواد پلیمری میتونم استفاده کنم تا همجین محلولی تهیه شود؟