کسی نرم افزاری که بتونه اتصالات فولادی رو هر چی که باشه هم جوش و هم پیچی رو طراحی کنه و به اتوکد خروجی بده و ترجیحا سازه نگار و امثالهم که پولی هستن و قفل دار نباشه ...
خودم 2تا پیدا کردم ولی هیچکدوم کرک کامل نیست ...
prokon
steel connections
اگه بلدین چطوری کرک می شن کمکم کنین ممنون می شم مخصوصا پایینیه خیلی بهتره ...
سلام دوستان..من تقریبا تاره بهتون ملحق شدم .
یه نرم افزار میخواستم که هم مطابق با آیین نامه باشه هم بشه با وضعیت مصالح داخل کارگاه طرح اختلاط خوبی بده.
کسی میتونه راهنماببم کنه؟
در ضمن من کارم پل سازیه اگه کسی کمکی لازم داشت در حد توان و اطلاعاتم میتونم کمک کنم.
سلام دوستان..من تقریبا تاره بهتون ملحق شدم .
یه نرم افزار میخواستم که هم مطابق با آیین نامه باشه هم بشه با وضعیت مصالح داخل کارگاه طرح اختلاط خوبی بده.
کسی میتونه راهنماببم کنه؟
در ضمن من کارم پل سازیه اگه کسی کمکی لازم داشت در حد توان و اطلاعاتم میتونم کمک کنم.
سلام دوستان من میخوام سی دی های کلاس های باجی رو تهیه کنم ولی هر جا میزنگمو میرم نمیتونم تهیه کنم.دوستان هر کسی این سی دی هارو داره بهم پیام بده من ازش خریداری کنم..مرسی.09356123606
من یک برنامه اندروید آموزش اتوکد رو از بازار گرفتم،با اون تو یک هفته اتوکد رو یاد گرفتم،این اومده بود اتوکد رو تو 30 مرحله کوتاه و مفید با رسم یک شکل دنباله دار آموزش داده بود که مشکلم رو تویادگیری حل کرد،پیشنهاد میکنم دوستان اون رو هم بگیرن.
لینک https://cafebazaar.ir/app/ir.winsoft.Autocad.Learning/?l=fa
سلام بر دوستان و مهندسین گرامی. اگه کسی بلده چطور میشه با اتوداین خاک رو شبیه سازی کرد به من کمک کنه. اگه فایلی یا کتابی شنیدین معرفی کنین. یا اگه سوال من مربوط به بخش دیگه ای میشه بگین اونجا مطرح کنم. خیلی خیلی نیاز دارم این مدل سازی رو. اگه کسی رو هم میشناسید همچین کاری کرده لطفا معرفی کنین