سلام دوستان عزیز،اگر ممکنه مقاله ای از سنتز واصلاح گرافن اکسید(Graphen Oxide)برایم ارسال کنید.با تشکر
...سلام دوستان عزیز،اگر ممکنه مقاله ای از سنتز واصلاح گرافن اکسید(Graphen Oxide)برایم ارسال کنید.با تشکر
تقدیم شماسلام دوستان عزیز
اگه کسی درباره نقاط کوانتمی و کاربرد انها در شیمی تجزیه و سنسورها مقاله و یا پی دی افی در اختیار داره ممنون میشم در اختیارم بذاره
اگه مقالات فرسی بودن چه بهتر
ممنون از همگی
واقعا ممنونمتقدیم شما
قابلی نداشتواقعا ممنونم
نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم
با سلام اگه میشه یکی به من کمک کنه.....
من یه مقاله راجع به پتانسیومتری میخوام که در اون به طور کامل راجع به پتانسیومتری توضیح داده باشه واینکه چطور میشه به وسیله پتانسیومتری مقدار یه ماده رو اندازه گیری کرد؟
لطفا بهم کمک کنید من هرچی سرچ کردم فقط به لاتین بوده والآن وقت ترجمه اونا رو ندارم .....
با تشکر....
سلام، تقدیم به شما
امیدوارم همانی باشد که مد نظر تان بوده است!!!!!!!!!!!
ممنون مهرداد جان کمک زیادی بهم کرد....
سلام دوستان عزیز،اگر ممکنه مقاله ای از سنتز واصلاح گرافن اکسید(Graphen Oxide)برایم ارسال کنید.با تشکر
سلام خوبی
یه مقاله دارم ولی نمیدونم چجوری واست بفرستم
سلام من تعدادی مقاله برای پایان نامم لازم دارم اما نمیدونم چه موضوعی رو انتخاب کنم لطفا تعدادی مقاله بزارید تا برای انتخاب موضوع پایان نامم بهم کمک کرده باشید ممنون
شما اینجا سرچ کنیدسلام بچه ها یه مقاله انگلیسی می خواسم در زمینه گرافن یا حالا یه موضوع شیمییی که ترجمه شده باشه
یعنی یه مقاله سراغ ندارین کو ترجمشم داشته باشید ؟ فوووریه
سلام دوستان
کسی از شما عزیزان مقاله ای یا اطلاعاتی در رابطه با تولید الکتروشیمیایی پرکلرات سدیم داره ؟؟؟؟
سلام ،خیلی ممنووووونم ، فقط من خودم این پایان نامه رو پیدا کرده بودم برای سال 1923 هستش!! ، ولی به جز این هر چی گشتم چیزه خاصی پیدا نکردم
اگر مورد دیگه ای پیدا کردید ممنون میشم از کمکتون
با سپاس فراوااااااااااااااااااااان