درخواست راهنمای در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد

درخواست راهنمای در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد

• صنایع-قزوین

رای: 0 0.0%
  • مهندسی برق-قدرت _زنجان

• مهندسی صنایع_زنجان

• مهندسی عمران_زنجان

• مهندسی شهر سازی _زنجان

• مجموع رای دهندگان
    10
  • نظرسنجی بسته .

rezams

عضو جدید
سلام به همگی

غرض از مزاحمت این بود که دوستان یه راهنمای در مورد رشته های دانشگاه آزاد بکنن:D
یعنی اینکه کدوم رشته بهتره آینده شغلی بهتری دار:cry:
البته اگه ممکنه از نظر سنجی استفاده کنید:surprised:

ahad_judo

اخراجی موقت
درود.
تو عزیز عموما تو این مملکت آینده ای نیست.ولی ببین به کدومش علاقه داری همونو برو.
به نظر من برو مهندسی مکانیک بخون رشته خوب و کاربردی هست.

farnazg

عضو جدید
ای بابا این چه کاریه آخه؟ باید ببینی علاقه خودت چیه . مثله اینه که بهت بگن هر روز چی بخوری با کجا بری ... این بازی نیست که . آینده و زندیگته . خدت تصمیم بگیر ...

FREE DOOM

عضو جدید
سلام به همگی

غرض از مزاحمت این بود که دوستان یه راهنمای در مورد رشته های دانشگاه آزاد بکنن:D
یعنی اینکه کدوم رشته بهتره آینده شغلی بهتری دار:cry:
البته اگه ممکنه از نظر سنجی استفاده کنید:surprised:

سلام.من دانشجوي مهندسي برق - كنترل دانشگاه آزاد قزوين هستم(ورودي89).حدود 2ماه درباره رشته هاي دانشگاهي تحقيق كردم و به رشته برق خصوصا گرايش كنترل علاقمند شدم.تنها مشكلي كه اين رشته اونم تو دانشگاه آزاد قزوين داره اينه كه بسيار سخته.چون رشته برق كنترل قزوين تو دفترچه انتخاب رشته ستاره دار نيست ترازش خيلي پايين هست و ميتوني به راحتي قبول بشي.در صورتي كه گرايش الكترونيك تراز بالايي داره و قبول شدنش يه خورده سخته.(اين نكته رو هم بگم كه ترازبالا يا پايين به خوبي و بدي رشته هيچ ربطي نداره). نكته خيلي مهمه ديگه اينه كه برق تو دانشگاه پيام نور تدريس نميشه (دانشگاه پيام نور در حال حاضر بيشترين دانشجوي كشورو داره)به همين خاطر بازار كار خلوت تري تو اين رشته وجود داره.
در آخر اينو بگم كه همه چيز به خودت بستگي داره(بازار كار-درآمد...)به هيچ وجه از علاقت صرف نظر نكن (خيلي مهمه)

samira5

عضو جدید
دانشگاه آزاد یا قزوین یا علوم تحقیقات
رشته بستگی به علاقه داره
اشتباه منو انجام نده اون چیزی که دوست داری برو

mehrdad_stal

عضو جدید
یکی کمکم کنه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
مهندسی عمران دانشگاه ازاد میخونم .میخوام امسال هوا فضا دانشگاه ازاد نجف اباد بزنم.موندم برم یا نهhelpppppppppppp

FREE DOOM

عضو جدید
یکی کمکم کنه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
مهندسی عمران دانشگاه ازاد میخونم .میخوام امسال هوا فضا دانشگاه ازاد نجف اباد بزنم.موندم برم یا نهhelpppppppppppp

فرض كنيم كه اين كارو كردي اگر بازم همين حسو داشتي تكليف چيه ؟ اون وقت مشكلاتت صد برابر ميشه.

ريسكش خيلي بالاست .بايد خيلي تحقيق كني.

هيچ كس تغيير رشته رو توصيه نميكنه به نظر من اين كارو نكن.

harriet-66

عضو جدید
سلام.توي اين رشته ها كه ميگم نميدونم چه شهري بهتره مي شه راهنمايي كنين. ممنونم. مهندسي رباتيك:1-نجف آباد 2-شبستر مهندسي سراميك:1-شيراز2-نجف آباد مهندسي اپتيك و ليزر:1-شهرضا2-بناب فيزيك مهندسي و اختر شناسي رو هم نميدونم اصلا خوب هستن يا نه؟ ممنون ميشم زودتر جواب بديد. لطفا توي هر رشته اسم يك شهر رو بگيد.