ببخشید نمیدونستم باید برا انتخاب آواتارم از شما اجازه بگیرم خودتون چی؟این اواتار شماهم که هم میذارن
بیچاره اونکه صاحب عکسه
دوست عزیز یه سوال : اینکه بتونیم یا نتونیم چیزی رو در حد نفی کردن نقد کنیم، آیا همیشه مهم و مفیده؟
دقیقا چی جلوی نفی کردن رو میگیره؟
لازم به ذکر است که: لا اکراه فی الدین
حالا من نوعی آیا میتونم جوابمو از این جمله بکشم بیرون و جلوی تحجر وایستم؛ این به نظر من مهمه.
البته متن بالا رو با توجه به پستای شما در اینجا و توی چند تا تاپیک دیگه نوشتم.
از اونجا که شما برای خانوم ها رساله می نویسد پس حتمن این حق را هم بهتون دادن که بجای آنها حرف بزنید(عنوان تاپیک:دخترا جواب بدنلا اکراه فی الدین از روز اول شعار بوده هنوز هم هست، مثل شعار آزادی مطلق در ایران.
دوستان اینجا حتی برای آزادی فردی یک انسان ارزش قائل نیستند و میگن اگه نماز نخونه بهش اعتماد نداریم.
این معنی لا اکراه هست؟
اکثریت پیروان مکاتب اعم از زمینی و آسمانی خودشان دیکتاتورهای کوچکی هستند که قدرت دستشون نیافتاده، بیوفته کسی غیر از خودشون رو زنده نمیذارن اگر هم زنده بذارن دنیا رو براش با جزیه جهنم میکنند.
نماز کاملا یک مسئله شخصیه و نخوندنش مثل دروغ و تهمت و فحشا و...نیست که بازتاب اجتماعی داشته باشه.
اگه داشت که وضعیت کشورهای مسلمان امروز این نبود.
انگار بگیم ما با کسیکه خواب پرواز نمیبینه ازدواج نمیکنیم، خوب نکن، کسی که اینقدر معیارهای فکریش دیکتاتور مآبانه باشه، نمیشه باهاش بحث کرد.
چطور آدم ها به خودشون اجازه میدن در مسائل ریز هم دخالت کنند اسباب تعجبه.
حتی زن و شوهر هم یکسری حریم های شخصی دارند که نباید بهش وارد بشن.
آدم ها در درجه اول متعلق به خودشون هستند،سپس متعلق به همسر و خانواده و جامعه.
از اونجا که شما برای خانوم ها رساله می نویسد پس حتمن این حق را هم بهتون دادن که بجای آنها حرف بزنید(عنوان تاپیک:دخترا جواب بدن
)
بنظر شما چرا این قدر همین ادیان آسمانی چشم دیدن یکدیگر را ندارن مگه همگی مدعی این نیستن که خدای واحدی دارن و کتاب انها گفته های خداست؟
پیروان مکاتب را گفتید دیکتاتوران باالقوه هستند کسانی که پیرو هیچی مکتبی نیستن و به اصطلاح مستقل یا ازاده هستن چطور آیا آنها هم این دیکتاتوری را دارن؟
نماز کاملا یک مسئله شخصیه .
کسی رساله ننوشت.
اول تاپیک هم نوشتم این تاپیک جنبه عمومی داره، به نظر من فرقی بین زن و مرد در پاسخ به این سئوال نیست.
خشم شما از پاسخ من نشان میده که تعصبتان بر تفکر چیره میشه.
هر وقت به مرحله ای رسیدین که از حرف ها خشمگین نشین، میشه بحث سازنده داشت.
موفق باشین.
دوست عزیز
نماز خواندن در صورتی که فرد در موضع انتخاب همسر نباشد شخصی ست ولی اعتقادات و نوع نگاه به جهان ، در تاهل نقش موثری دارد.
ضمناً قطعاً دوستان نگاهشون به افرادی بوده که مسلمان هستند و معتقد که به این مورد اشاره کرده اند .
دگر آنکه، همانطور که شما توقع دارید که همه بدون تعصب نظرات شما رو گوش بدهند شما هم همین لطف رو در حق بقیه بکنید،
برای شما مهم نیست برای دیگری مهم ست خوب ایشان با توجه به ادله ی خودتون حق انتخاب دارد.
کدوم خشم ...من فقط سوال پرسیدم
پیروان مکاتب را گفتید دیکتاتوران باالقوه هستند کسانی که پیرو هیچی مکتبی نیستن و به اصطلاح مستقل یا ازاده هستن چطور آیا آنها هم این دیکتاتوری را دارن؟
وسعت خدای هرکس به اندازه وسعت عقل اوست.
.
بله ممنونم دقیقا همینطوره
بقیه عرائض شما جای بحث داره ولی این قسمت تام و فراگیر ست .
خب میبینم که خیلیا میگن نماز خوندن ملاک ادمیت نیس...بله
حرف همه ی شما متین...ولی اگه یه نفر خدا ترس باشه....تو زندگیش هم از خدا میترسه...کاری نمیکنه که زندگی شما که در اینده شریک زندگیشین به خطر بیفته...
نمیدونم متوجه میشید چی میگم یا نه
موضوع رساله یه شوخی بود که متوجه نشدید بیخیال...خشم رو در جمله رساله پیچی و دخترها باید جواب بدن گفتم.
دیکتاتوری یعنی القای زوری یک باور به دیگران و قضاوت کردن اون آدم ها با باور مورد علاقه خودمون.
مکتب هم عرض کردم زمینی یا آسمانی، فرقی نمیکنه، وقتی کسی حریم شخصی یک آدم رو با حریم مشترک نمیتونه درک بکنه اسمش میشه دیکتاتوری.
در ویکی پدیا که در مورد سوئیس جستجو کردم اینطور نوشتهخداوند ترس نداره.
این باورهای ترس از خدا برای خوب بودن، به همون خدای مورد باورتون ارزش نداره.
برای آدم بودن نیاز به دلیل،ترس، عاقبت،بهشت و جهنم نیست.
ما شدیم مثل بچه های مهدکودکی که مربی با وعده شکلات، ترس از تنبیه و.... مارو مجبور کرده به شعر خوندن.
برین چندتا کشور دیگه رو ببینین، مثل سوئیس مثلا، تا معنای آدم بودن بدون توجیه و بهانه را درک کنین.
در ویکی پدیا که در مورد سوئیس جستجو کردم اینطور نوشته
دین اکثر مردم این کشور مسیحیت است . ۴۳٪ از آنان کاتولیک ۳۵٪ آنها پروتستان و ۲٪ آنها ارتودوکس هستند . دین ۴٪ مردم نیز اسلام است . بقیه نیز پیرو سایر دینها و یا بدون دین هستند .
خب اکثریت مردم دین دار هستند آیا این آدم بودن اونها را نمیشه ربط داد به دین دار بودن آنها؟
موضوع رساله یه شوخی بود که متوجه نشدید بیخیال...
شما خودتون را پیرو هیچ مکتبی نمیدونید و معتقد به اصل قائم بودن انسان به ذات خویش هستی با این حساب آیا شما هم میتونید دیکتاتورکوچکی باشید که قدرت به دستان نیفتاده ؟ یا نه فقط پیروان مکاتب این خصیصه دیکتاتوری را دارن
بعد دین من چیه اخوی؟دین اونها کجا و دین شما کجا اخوی.
پیرو میدونین یعنی چی؟
پیرو یعنی مقلد چشم و گوش بسته که چشمش فقط مکتبش رو میبینه.
باز هم میگم باید بشینین با انسان ها صحبت کنین، دین اونها فقط یک اعتقاد شخصیه، بحث من سر دین های اجتماعی هست.
بین اینها زمین تا آسمون فرقه.
هرکسی برای سایر انسان ها حریم شخصی قائل نباشه،یک دیکتاتوره.
من هم اگه در همون اعتقاداتم که از جایی کوپی برداری نکردم،دیگران رو قضاوت کنم میشم دیکتاتور.
مثلا من فکر میکنم خدای من گفته باید هر روز صبح سرم رو بکوبم به دیوار، هرکس سرش رو نکوبه، بگم خوب حرف خدای منو گوش نمیده پس آدم نیست.
این میشه دیکتاتوری.
حالا من اون خدا رو از دیگران بگیرم،یا خودم بسازم،یا به آدمی اعتماد کنم و بگم راست میگه فرقی نمکنه.
اون قضاوت در مورد دیگران و اجبار هست که دیکتاتوری میسازه.
تا الان کسی یقه شما را گرفته بگه فرضا چرا نماز نمیخونید؟یا چرا در نماز جمعه شرکت نمی کنید؟ و....
آزادی در این حد بنظر شما وجود نداره؟
بعد دین من چیه اخوی؟
این گفته شما یعنی دین آسمانی را قبول دارید و نقد شما به باورها و رفتارهای اجتماعی مردمه که در سوئیس این دین اجتماعی ربطی به دین آسمانی نداره ولی در ایران رفتارهای اجتماعی نشات گرفته از دینه
اگر اینطوریه مردم سوئیس چرا دین(همون اعتقاد شخصی) را دارن وقتی قرار به هیچ دردیشون نخوره؟
توی مدرسه که زیاد یقه مارو برای شرکت توی نماز جماعت میگرفتند و نماز اجباری بود.
توی ماه مبارک رمضان هم که به زور همه غذاخوری های داخل شهر رو تعطیل میکنند.
کسیکه کارش بیرونه با کلی گرفتاری روبرو میشه.
حجاب و... هم بماند.
اینها اسمش تمامیت خواهیه پسر جان، اما چون باب طبع شما و دوستانتان هست براتون عادیه.
شما که اینقدر قشنگ جستجو میکنین، چندتا فریضه اجباری دینی توی سوئیس مذهبی رو هم برای ما پیدا کنین.
ممنون.
فکر نکنم توی این مملکت اینقدر آزادی باشه که جواب این سئوال رو بدون سانسور بدم.
ببخشید از ادامه بحث معذورم.
دوستان به عبادت بپردازند و دنبال زن و شوهر عابد باشن انشالله در آخرت با اولیای الهی هم محشور میشن.
این دعا رو هم جدی براشون گفتم.
همه موفق باشین،دیگه بحثی در این تاپیک ندارم..........
چه زود کنار کشیدید باشه. شما هم موفق باشین. یه زن عابد هم نصیب شما بشه
لا اکراه فی الدین از روز اول شعار بوده هنوز هم هست، مثل شعار آزادی مطلق در ایران.
دوستان اینجا حتی برای آزادی فردی یک انسان ارزش قائل نیستند و میگن اگه نماز نخونه بهش اعتماد نداریم.
این معنی لا اکراه هست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ش | دختر خانوما فقط بيان تو ( ورود اقايان ممنوع) | گفتگوی آزاد | 5 | |
17 راز جالب آقایون که دختر خانوما باید بدونن!! | گفتگوی آزاد | 0 | ||
دختر خانوما....چرا ازدواج نمی کنید؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 181 | ||
دختر خانوما لطفا جوابمو بدین.... | گفتگوی آزاد | 4 | ||
اسامي ترکي براي دختر خانوما | گفتگوی آزاد | 4 |