برای یک کتاب کامل و مرجع و از نوع فارسی باید به کتاب فروشی مراجعه کنید و یا از انتشارات مختلف بصورت پستی سفارش دهید
این کتاب ۷۰ صفحه است البته بنده نخواندم
در تمام دوران هیچ کتابی به کاملی این کتاب برای آموزش VB.NET 2008 نوشته نشده. این کتاب مثل دیگر کتابهای منتشر شده از انتشارات Sybex بی نظیر است.
شخص من 3 بار این کتاب رو به طور کامل خوانده ام. این را از دست ندهید.
Professional Visual Basic 2010 and .NET 4 (Wrox Programmer to Programmer) by: Bill Sheldon, Billy Hollis, Kent Sharkey, Gaston Hillar, Rob Windsor, Jonathan Marbutt en 047050224X9780470502242
من خودم یه کتاب در زمینه VB6.0 نوشتم. اون رو تقدیم دوستان می کنم. فکر می کنم برای کسی که می خواد تازه برنامه نویسی با VB6.0 را شروع کنه مناسب باشه.
امیدوارم برای دوستان مفید باشه.
البته خودم هم قبول دارم که زبان VB6.0 خیلی وقته که از دور خارج شده ولی برای کسی که می خواد شروع کنه خیلی زبان خوبیه.
اینم لینک دانلود مستقیمش: http://www.tarjome-kade.com/adv/index.php?id=21
حجمش هم زیاد نیست(2.86MB)
نام کتاب : آموزش کاربردی توابع vb.net نویسنده : بهروز راد ناشر : پارس بوک زبان کتاب :فارسی تعداد صفحه : ۶۷ قالب کتاب : PDF حجم فایل : ۷۱۶ Kb توضیحات : ویژوال بیسیک دات نت یکی از زبان های معرفی شده به منظور نوشتن برنامههای مبتنی و با استفاده از چهارچوب دات نت است. دستورات این زبان مشابه بیسیک است. چون این زبان جزو مجموعه چهارچوب دات نت است کد تولید شده توسط آن (MSIL) در بیشتر مواقع فرقی با کدهای تولید شده توسط سیشارپ ندارد و کتابخانههای تولید شده در هر یک از این دو زبان مستقیماً در دیگری قابل استفادهاست. اشتباهی که معمولاً در مورد ویژوال بیسیک دات نت میشود این است که با توجه به ویژگیهای بیسیک کلاسیک که زبانی ساده و مخصوص غیرحرفهایها بود، این زبان نیز غیرحرفهای تلقی میشود، در حالی که قابلیتهای آن کاملاً با سیشارپ برابر است. در ضمن زبان مفسری نیست. وی بی دات نت علاوه بر امکانات عادی مثل برنامه نویسی برای ویندوز قابلیت برنامه نویسی برای کنسولها و دستگاههای هوشمند (Smart Device) را هم دارد. سیستم کدها بسیار منظم تر از وی بی ۶ شده و تمام کدها در کلاسها طبقه بندی میشود.