با سلام
اگه یه مقاله یا سمیناری در مورد بسته بندیه مواد غذایی دارین لطفا بهم بدین مرسی![]()
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من جزوه درس کتاب مقاله و هر مطلب علمی که مربوط به صنعت تولید قند از شکر باشه رو شدیدا نیاز دارم
لطفا کمکم کنین. اگه دوستایی که دارن بران ایمیل کنن خیلی سپاسگزارشون میشم.
لطفا کمک کنین دوستان
آخه در چه زمینه ای از غلات؟؟!!!سلام من یه سری جزوه در مورد غلات میخواستم ممنون وسپاس فراوان.![]()
salam doste aziz .dar morede konserv sazi matlab dari
dar zemn b nazare u ahamiyate etela az tanesh taslim chie????
ببین ای بدردت می خوره
سلام مقاله یا کتاب در مورد کروماتوگرافی گازی میخاستم
هرچی گشتم نتونستم چیز بدرد بخوری پیدا کنم![]()
سلام دوستان من یک سمیناردر مور د پالسهای الکتریکی می خواستم
سلام
موضوع خیلی خوب و جدیدیه
فکر کنم 2011 به بعد باشه
در ارتباط با چه ماده ی غذایی؟؟؟؟؟؟
سلام، واسه درس سمینار 1 چند تا مقاله در مورد صمغ های بومی و اثراتش در امولسیون های غذایی و مقایسه آن با صمغ های تجاری میخواستم . با تشکر![]()
سلام دوستان من یک سمیناردر مور د پالسهای الکتریکی می خواستم
باسلام.من یه مقاله،منابع ،تحقیق و.... درباره مقایسه بسته بندی خشکباردرایران وخارج ازکشور می خوام .برای درس پروژه مقطع کارشناسی هست.خواهش میکنم کمک کنین
سلام دوستان.من برای درس پروژه کارشناسی مطلب مقاله یامنبع یاسایتی درباره مقایسه بسته بندی خشکبار درایران وخارج ازکشورمیخوام .البته بخش آماری روبیشترلازم دارم.خواهش میکنم کمک کنین
sm
سلام به همه دوستان.
من ی مقاله در مورد کاربرد یا تاثیر انتقال حرارت و انتقال جرم در کنسرو سازی میخوام.ممنون میشم اگه کسی مطلبی داره کمکم کنه.فارسی باشه
امار صادرات واردات از لینکهای سمت راست برای کل کشورها و سال و کالاها قابل استخراج هستalpha:خیلی ممنون ولی من بیشترمنظورم ازآمار،سرانه مصرف خشکبار درایران وکشورهای دیگر جهان،آمارصادرات وواردات،تاثیربسته بندی برافزایش یاکاهش صادرات ومصرف خشکبارو.....هستش.لطفابازهم اگرمطلبی بودممنون میشم توی سایت قراربدید