دانشگاه پردیس

mohammad17

عضو جدید
سلام از دوستان کسی توی کیش ، دانشگاه پردیس تهران یا صنعتی شریف ارشد میخونه ؟من چند تا سوال دارم که ممکن واسه بقیه دوستان هم سوال باشه لطفا اگه کسی هست بگه با تشکر

nesvaaa

عضو جدید
سلام از دوستان کسی توی کیش ، دانشگاه پردیس تهران یا صنعتی شریف ارشد میخونه ؟من چند تا سوال دارم که ممکن واسه بقیه دوستان هم سوال باشه لطفا اگه کسی هست بگه با تشکر
سلام
به نظرم میرسد که شما هم مشغول تحقیق درمورد این موضوع هستید من هم همینطور هستم . میدانم که امسال درتهران ونزدیکی دانشگاه صنعتی دریک ساختمان مستقل کلاسهای پردیس تشکیل میشه .مطئن نیستم که کلاسهاش قرارده به زبان فارسی یاانگلیسی تشکیل بشه؟ ونیز چقدر دراین دانشگاه ودرپردیس سخت گیری میکنند .احتمالا دانشگاه ازاد مثلا شهر قدس برای عمرانش یا درتمام وقت ویا درپاره وقت قبول میشم موندم کدومو انتخاب کنم .
لطفااگه تونستی اطلاعاتی جمع اوری کنی به منم خبر بده
قبلا تشکر میکنم

mohammad17

عضو جدید
سلام به نظرم میرسد که شما هم مشغول تحقیق درمورد این موضوع هستید من هم همینطور هستم . میدانم که امسال درتهران ونزدیکی دانشگاه صنعتی دریک ساختمان مستقل کلاسهای پردیس تشکیل میشه .مطئن نیستم که کلاسهاش قرارده به زبان فارسی یاانگلیسی تشکیل بشه؟ ونیز چقدر دراین دانشگاه ودرپردیس سخت گیری میکنند .احتمالا دانشگاه ازاد مثلا شهر قدس برای عمرانش یا درتمام وقت ویا درپاره وقت قبول میشم موندم کدومو انتخاب کنم .لطفااگه تونستی اطلاعاتی جمع اوری کنی به منم خبر بدهقبلا تشکر میکنم
بله من فعلا در حال تحقیق هستم، کلاس ها تهران برگزار میشه ؟ شما مطمئن هستید ؟در مورد زبان انگلیسی از یکی از دوستام که قبلا اونجا بوده پرسیدم که گفتن به دلیل اینکه همه دانشجوها از خود ایران هستند و نیازی به انگلیسی صحبت کردن نیست و همه اونجا فارسی صحبت میکنند البته این موضوع مربوط به چند سال پیش بوده و الان رو نمیدونم.

marijuana

عضو جدید
پس چرا هیچ کس از تجربیاتش به ما نمی گه؟!! :))))
من می خوام بدونم توی آزمون سراسری مثلا با چه رتبه ای می شه قبول شد؟ جو دانشگاه چه جوریه؟ و کلی سوال دیگه...:cry:

یکی از بچه ها

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان ارشدی.
من پسر داییم امسال با رتبه 14 هزار پردیس دانشگاه صنعتی شریف عمران-محیط زیست قبول شد که نرفت.
تدریس و ............. به زبان فارسی هستش و فکر نمیکنم که زیاد سخت بگیرن مثه خود دانشگاه صنعتی شریف.