hesam02
عضو جدید
نه ولی یه دختر پرفسور هم بشه آخرش مردش مجبوره خرجشو بده(طبق قانون)
من نگفتم نخونن
گفتم اگه بحث اولویت هست ما جلوتریم
نخیر. من موافق نیستم... یک زن به تنهایی هم می تواند خرج خود را دربیاورد... بنابراین نباید تبعیضی قائل شد
نه ولی یه دختر پرفسور هم بشه آخرش مردش مجبوره خرجشو بده(طبق قانون)
من نگفتم نخونن
گفتم اگه بحث اولویت هست ما جلوتریم
البته یک نظری هست و اونم این هستش که مگه پسرها نمی توانند بین خودشان رقابت کنند؟سلام خیلی مسخره هست این قانون... ادم انگیزش برای رقابت کم میشه
البته یک نظری هست و اونم این هستش که مگه پسرها نمی توانند بین خودشان رقابت کنند؟
چرا رقابت میشه کرد ولی اگه چندتا دختر هم باشن رقابت بیشتر میشه
بهترین کار رو کردند....واسه چی می خونن کدومشون تا حالا وارده بازار کار شدند..
بله... قبول دارم اشکال از فزهنگ ماست نه اینکه واقعا خانوم ها نتوانند کارهای فنی انجام دهندنه نمی گم نباشن ولی رشته مکانیک و فنی واقعیته برای زنان بازار کار ندااره ...یعنی فرهنگشو نداریم نخواستیم که داشته باشیم ..چند درصد دخترای فنی وارده بازار کار مرتبط میشن یا اصلا کار می کنند؟ تو این بیکاری بازاری؟ قبول کنیم که هیچ بازدهی هم ندارند
بله... قبول دارم اشکال از فزهنگ ماست نه اینکه واقعا خانوم ها نتوانند کارهای فنی انجام دهند
به نظر من با کنار گذاشتن خانوم ها از صحنه جامعه فرهنگ سازس به هیچ وجه انجام نمیشه... در حین اینکه خانوم ها در دانشگاه های سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند باید فرهنگ سازی صورت بگیره در صنعتخوب آفرین بس بهتره اول فرهنگ سازی بشه بعد نسبت به نیاز مهندس زن پذیرش کنن یا اصلا در صورت عدم نیاز پذیرش
نکنن
به نظر من با کنار گذاشتن خانوم ها از صحنه جامعه فرهنگ سازس به هیچ وجه انجام نمیشه... در حین اینکه خانوم ها در دانشگاه های سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند باید فرهنگ سازی صورت بگیره در صنعت
به عنوان مثال مشوق هایی از سوی دولت جهت استخدام خانوم ها در مراکز صنعتی
چرا خانوم ها به درد صنعت نمی خورند؟ دلیل خاضی که مبنای علمی داشته باشه دارید؟چرا کار هارو اشتباه در نظر بگیریم
به نظرت خانوما به درده صنعت می خورن؟
لا اقل می گفتی کارای مدیریتی یا نظارت و کنترلی
نه صنعت
چرا خانوم ها به درد صنعت نمی خورند؟ دلیل خاضی که مبنای علمی داشته باشه دارید؟
دلیل خاص نمیخواد
به عمق قضیه که نگاه بکنی منطق میگه به درده صنعت نمی خورن
به قول دکتر عربی ( استاد خواص مکانیکی و اساتید برجسته کشور ) هیچ چیزی در این دنیا بدیهی و بی دلیل نیست
یادت باشه که فرض محال هم محال نیست
به هرحال از هرکسی باید تو جای درستش استفاده بشه
انکاری تو این حرف نیست مهم محل بکارگیریشه که استعداداش نسوزهبله... درسته... چه بسا یک خانوم مهندس از صدتا آقای مهندس لیاقتش بیشتر باشه
چه دلیلی وجود دارد که یک خانوم مهندس که تمامی دروس را به خوبی گذرانده ، در صنعت و در رشته خودش مشغول به کار نشود؟انکاری تو این حرف نیست مهم محل بکارگیریشه که استعداداش نسوزه
چه دلیلی وجود دارد که یک خانوم مهندس که تمامی دروس را به خوبی گذرانده ، در صنعت و در رشته خودش مشغول به کار نشود؟