سلام غزال هستم.از مهر مهندسی مدیریت پروژه میخونم.دانشگاه پیام نور اهواز
G ghazaal khanum عضو جدید Sep 14, 2011 #391 سلام غزال هستم.از مهر مهندسی مدیریت پروژه میخونم.دانشگاه پیام نور اهواز
N narsis.D عضو جدید Sep 16, 2011 #393 مهندسي اپتيك و ليزر گرايش اپتو الكترونيك دانشگاه ازاد استان فارس
Z z.ghamari عضو جدید Sep 27, 2011 #395 سلام غزال جون من سال آخر رشته مهندسی مدیریت پروژه هستم.خیلی رشته خوبیه عزیزم ghazaal khanum گفت: سلام غزال هستم.از مهر مهندسی مدیریت پروژه میخونم.دانشگاه پیام نور اهواز کلیک کنید تا باز شود...
سلام غزال جون من سال آخر رشته مهندسی مدیریت پروژه هستم.خیلی رشته خوبیه عزیزم ghazaal khanum گفت: سلام غزال هستم.از مهر مهندسی مدیریت پروژه میخونم.دانشگاه پیام نور اهواز کلیک کنید تا باز شود...
3d2010 عضو جدید Sep 30, 2011 #398 سلام به همه مهندسین عزیز و گل و آینده سازان امین هستم.مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات - دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر عباس
سلام به همه مهندسین عزیز و گل و آینده سازان امین هستم.مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات - دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر عباس
r.rezaee عضو جدید Oct 4, 2011 #400 پاسخ پاسخ رویا رضایی ،دانشجوی ارشد مهندسی شیمی گرایش بیو،دانشگاه ازاد شاهرود آخرین ویرایش: Oct 4, 2011
M marham3303 عضو جدید Oct 7, 2011 #404 با سلام حمید- رشته سرامیک - دانشگاه میبد یزد لطف کنید یک انجمن تخصصی سرامیک راه اندازی کنید
Elahe-Goddess عضو جدید Oct 9, 2011 #405 الهه هستم دانشجوی مهندسی شهرسازی بجنورد تازه عضویدم آخرین ویرایش: Oct 9, 2011
erfan_com اخراجی موقت Oct 11, 2011 #406 عرفان امانی هستم. 24 ساله از تهران دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش هوش مصنوعی (از گرایشات رشته مهندسی کامپیوتر) ترم اول دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
عرفان امانی هستم. 24 ساله از تهران دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش هوش مصنوعی (از گرایشات رشته مهندسی کامپیوتر) ترم اول دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
D dsnavid عضو جدید Oct 11, 2011 #407 درود نوید، مهندس انرژی هستهای، دانشجوی دکترای دانشگاه ملی پلیتکنیک اودسا در اوکراین.
ش شهری عضو جدید Oct 20, 2011 #409 بروبچ شهرسازی درووووووود بروبچ شهرسازی درووووووود مهندسی شهرسازی دانشگاه ازاد رباط کریم
erfan_com اخراجی موقت Oct 20, 2011 #410 ارشد هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تهراننننننننننننننننننننننن
mahsa92 عضو جدید Dec 2, 2011 #417 چرا هیچکس مهندسی هسته ای نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مهسا هستم مهندسی هسته ای علوم تحقیقات!