این یعنی هر کسی که از راه میرسه میاد و به کاربرا و مدیرا بدترین توهین ها رو میکنه و بعد هم میاد به طور مظلومانه خودشو بیگناه جلوه میده و یه سری هم توی تاپیکش بیگناهی اونو تایید میکنن.
به جای این الهی بمیرمو انشالله هرجا که هستی خوش باشیو اینجور چیزا یه بار به خودتون گفتید چرا این کاربر اخراج شده؟
این که نشد.
هر کسی هرکاری بخواد بکنه. هرچی دلش میخواد به کاربرا بگه (مدیرا هم به کنار) بعد هم یه سری بیان ازش طرفداری کنن.
این خانم هم بهتر بود به جای به کار بردن این جملات که حتی نمیتونه کلماتشو درست جاگذاری کنه یه مقدار روی اخلاق و روابطش با بقیه ی کاربرا کار میکرد.
شما بهتره بری وه یه سر به تالار گفتگوی آزاد بزنی و بعدا" قضاوت کنی
ایشون اونجا گفتن
بچه ها من فکر میکنم حجم تاپیک های سایت بالا رفته که این کار رو میکنن.
خب چرا قبلش به مدیر همون تالار اطلاع نمیدین و بعد تاپیک بزنید؟
اینطوری شاید دیگه حذف نشه.
که جواب پیرجو این بود
به نظر شما اینطور برخورد کردن شایسته ی کسی هست که خودشو بالاتر از بقیه میدونه و قوانین رو وضع میکنه
کسی که باید خودش الگوی کاربرا باشه وقتی نحوه حرف زدنش اینجوری باشه از کاربرا چه انتظاری میره
قوانین فیزیک بعضی مواقع به داد آدم میرسن
هر عملی دارای عکس العملی است برابر و در جهت خلاف آن
اگه همون اول پیرجو به جای مسخره کردن و جواب سربالا با ایشون درست برخورد میکرد کار به اخراج ایشون کشیده نمیشد
دوستان چرا در قضاوت هامون جنبه انصاف رعایت نمی کنیم
من نمی خوام از شخص خاصی طرفداری کنم
ولی شما خودتونو بزارید جای آقای پیر جو
فکر میکنید کسب رضایت این همه کاربر ممکن باشه !!!
مطمئنا ایشون هم اشتباهاتی دارن مثل همه ما
ولی ما نباید تمام زحمتهای کشیده شده رو زیر سوال ببرم ....
دوست عزیز باید منصفانه برخورد کرد و اون اینه که ایشون واسه کاربراش ارزشی قائل نیست
به نظر شما هر کسی مسئلیت داشته باشه در قبال اون کارش مسئول نیست؟
اگه نمیتونه به کاراش رسیدگی کنه و براش سخته و تحمل این همه فشار رو نداره کسی مجبورش نکرده مدیر باشه میتونه استعفا بده
اگه اینطوری باشه کسی که رییس جمهور میشه باید بگه من فقط واسه کسی کار میکنم که بهم رای دادن و نظرشون با من یکیه بقیه به کنار چون نظرشون با من یکی نیست و من نمیتونم همه رو راضی نگه دارم
وقتی کسی مسئولیتی رو قبول میکنه در قبال اون مسئولیت و تک تک کسایی که باهاش برخورد دارن موظف و مسئوله
اینجا هم بی انصافی نشده اگه تالار گفتگوی آزاد رو ببینید من بهشم گفتم تو بعضی جاها حق رو به ایشون میدم اما بازم میگم این حق داشتن ایشون دلیلی بر بی احترام در پاسخگویی به کاربرا نیست
خیلی عجیبه که حتی پست توهینشون که در دفتر مدیریت گفتگوی آزاد زده بود و پاک شد، رو بعد از اخراج شدن با نام کاربری دیگه ای در تاپیک خداحافظیشون میزارن!!!
که همه ببینن کی توهین کرده و حالا مدعی شده! و عجیب تر اینکه یک عده ای فقط پست اول رو میخونن و حق رو به استارتر میدن!!!
توهین کردن به هرکسی و به هر دلیلی جایز نیست و به نظرم نمیتونه کار درستی باشه
ایشون توهین کردن و نتیجه ش اخراجش بود که البته توهین ایشون بی دلیل نبود و همین طوری رو هوا توهین نکردن