راست میگه عمه خانوم. دهههههههه!
امیر جان! دایی قربونت بره تو چرا زن میخوای به داییت نمیگی؟
پاشدی سرخود دل خود رفتی خونه دختره همین میشه دیگه/. عمه میاد یه چیزی میگه عمو یه چیز دیگه.
غمت نباشه تا داییتو داری غم نداری. خودم مثل شیر پشتتم. یا علی . خان دایی امیر اومد.
ازکيسه خليفه ميبخشي عمه؟جون مامانمو قسم نخور!!!امير جون اخلاقشه!ببين پريچهر !!! از همون اول زندگي داره بين فاميلاي تو و خودش فرق مي ذاره ها ! توهين از اين بيشتر ؟!
آخه داداش بي زبون من كجاش فوضوله !!! بنده خدا سر كارشه الان, خسته س
از من گفتن بود پريچهر جون , حالا تو مي خواي پيش خودت فكر كن عمتم , مي خوام سنگ بندازم جلو پات تا تو بترشي و دختراي خودم شوهر كنن ! اما به جون مامانت اين طوري نيست پري جون !!!! من صلاحتو مي خوام عزيزم
دهههه ! اين حرفا چه معني ميده ؟!! شما كه هنوز به هم محرم نشديد كه !!!خدا نكنه عزيييييييييييييييييييييييييييييزم
رفته دنباله عاقد..منکه مثل تو بي خانواده وفاميل نيستم..
بلیط ماله من بنزین واسه تومن حدس زدم به اون بلیط مترو میدی؟
این چه قانونیه ؟ شما دو تا پیوندتون هم عجیب غریبه ها!! مسابقه گذاشتین؟!؟
بچه خودمو یکی دیگه باید جمع کنهمن بچه نميخوام!!!!!!!اگه بچه دار شديم کهنه شستن با تو!!!!!!!!
چشممینا برو درستو بخون
خودشونن امیر و پریچهر هر دو هم تهرونی هستن هم خوشگل و خوش تیپ خیلی هم بهم میان
مبارکه.......... الهی به پای هم پیر شین از هم دیگه سیر نشین
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/heart.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/heart.gif
داداش نداری احیاناواسش پمپرز ميگيرم قربونش بره بابا
شاهرخ خان کیشه؟بله...اميرخان.......
نگوووووووو.امير ماه!اميرگل!!!!
عزيزم اول زندگي کتک ميخواي؟دارم آبروداري ميکنما!!!
بدون شرحبرو بينيم بابا حال نداري
شما چرا خان دايي , پس مامان و باباش چي ميشن ؟!راست میگه عمه خانوم. دهههههههه!
امیر جان! دایی قربونت بره تو چرا زن میخوای به داییت نمیگی؟
پاشدی سرخود دل خود رفتی خونه دختره همین میشه دیگه/. عمه میاد یه چیزی میگه عمو یه چیز دیگه.
غمت نباشه تا داییتو داری غم نداری. خودم مثل شیر پشتتم. یا علی . خان دایی امیر اومد.
عمه...خوب نيتمون خيره!!!!دهههه ! اين حرفا چه معني ميده ؟!! شما كه هنوز به هم محرم نشديد كه !!!
پري جون , از تو ديگه انتظار نداشتمك عمه ! چشم داداشمو دور ديدي !!!
عروس داماد هم عروس داماداي قديم !
خودم دخترمو میدم بهت بیا بریم
خوب زود تر بگو از ناهار خبری نیست
داداشم فعلا سر كار خان دايي , بعدا تشريف بياريد !والا حاج آقا احمدی غرض از مزاحمت امر خیره. خدا خواهر مادرتونو نگه داره. این امیر مارو غلام شماست. مادرش سپرده دست من.
امیر دایی هیییییسسس!
دایی جان شما چیزی نگو من خودم صحبت میکنم. بله عرض میکردم خدمتتون!
شمام 2تايي!!!!!1دخترم کی گفته امیر ما بی خانواده و بی فامیله. من خودم هم جای پدر بودم براش هم مادر. این امیر و من بزرگ کردم. پسر فوق العاده سالم و اهل زندگی. نه رفیق بازه نه اهل .... خلاصه یه دونه است.
داداشم فعلا سر كار خان دايي , بعدا تشريف بياريد !
حالا اين دو تا جوونو ول كن خان دايي , شما , خودت چطوري ؟! بعد از فوت همسر مرحومت , شما هم مثل من خيلي تهنا شدي , نه ؟!
شما چرا خان دايي , پس مامان و باباش چي ميشن ؟!
از من گفتن بود عمه جون ! چشم و گوش بسته نرو جلوازکيسه خليفه ميبخشي عمه؟جون مامانمو قسم نخور!!!امير جون اخلاقشه!
داداشم فعلا سر كار خان دايي , بعدا تشريف بياريد !
حالا اين دو تا جوونو ول كن خان دايي , شما , خودت چطوري ؟! بعد از فوت همسر مرحومت , شما هم مثل من خيلي تهنا شدي , نه ؟!
منم بشينم؟ياچايي بيارم؟امیر مثل پسر خودمه. من خودم هر تعهدی لازم باشه میدم. همه مسئولیتهای این امر خیرم به عهده میگیرم از عروسی گرفته تا خونه و ماشین من به همشیره قول دادم امیرو خودم از زمین بلند میکنم. البته فکر نکنید امیر جان ما بی دست و پاست نخیر خانم خودش یه پا مرده. واسه خودش کار داره. زندگی درست میکنه ولی خلاصه یه دینی به گردن منه که باید انجام بدم. خلاصه بنده همه جوره در خدمتم. هر صحبتی هست بفرمایید بنده میشنوم.
عمه ي پري جونم ديگه !
خيلي باحالي
منم بشينم؟ياچايي بيارم؟
رفته دنباله عاقد..منکه مثل تو بي خانواده وفاميل نيستم..
بامن بوديييييييييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميزنم تو دهنتا
بميربابا!!!دعوارو شروع نکنا!بامن بوديييييييييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميزنم تو دهنتا
هميشه همين كارارو كرديم ديگه ! هيچ وقت به فكر خودمون نبوديم !استغفرو الله.
عمه خانم بزار اول کار این دوتا جوونو راست و زیست کنیم من و شما وقت زیاد داریم حلا واسه این حرفا
بميربابا!!!دعوارو شروع نکنا!
امیر مثل پسر خودمه. من خودم هر تعهدی لازم باشه میدم. همه مسئولیتهای این امر خیرم به عهده میگیرم از عروسی گرفته تا خونه و ماشین من به همشیره قول دادم امیرو خودم از زمین بلند میکنم. البته فکر نکنید امیر جان ما بی دست و پاست نخیر خانم خودش یه پا مرده. واسه خودش کار داره. زندگی درست میکنه ولی خلاصه یه دینی به گردن منه که باید انجام بدم. خلاصه بنده همه جوره در خدمتم. هر صحبتی هست بفرمایید بنده میشنوم.
اي واي !!! خاك بر سرم !!! ديدي پري جون !بامن بوديييييييييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميزنم تو دهنتا
دخترم. دخترم. از شما بعیده. عمه خانم شما یه چیزی بگو. این دوتا جوون نادونن.
امیر جان دایی اینکارا از تو بعیده. پاشید برید بیرون یه دو کلمه با هم حرف بزنید سنگاتونو وا بکنید تا منم صحبتای اصلیو با عمه خانم انجام بدم.
يه خان دايي دارم يه تنه كل فاميلاتونو حريفه
دمت گرم خان دايي
رو سفيدم كردي