سلام.به روش TIG میشه این دو فلز رو جوش داد که گاز محافظش ارگون باشه.به کتاب کلید جوشکاری مراجعه کن.سلام دوستان خسته نباشید من یه سوالی دارم که شاید خیلی هم به رشته شما مربوط نباشه اما به نظرم شما جوابش رو میدونید
میشه با جوش آرگون، الومینیوم رو به آهن جوش داد؟
سلام ببخشيد من نميدون كه اين تاپيكم درست هست يا نه ولي مجبور شدم ! چون نياز دارم به راهنمايي هاي شما دوستان!من ميخواستم درباره رشته مهندسي جوش اطلاعاتي جمع كنم ! اطلاعاتي دارما ولي برام كافي نيستش!به هركي مسيج ميدم جواب نميده ! من ميخوام اين رشته رو برم چون الان سوم رياضيم دارم براش تلاش ميكنم !حالا فقط نميدونم بازار كارش چطوريه!!؟ ميشه يكم برام توضيح بديد! راستي جوش يه جا رشته جداست يه جا يكي از گرايش هاي متالورژي هستش! حالا شما ميشه كامل برام توضيح بديد ! خيلي نياز دارم راهنمايي هاتون دوستان! ممنون
سلام دوستان
من برای ساخت یه کوره دمای بالا نیاز به المنت گرافیتی داشتم. کسی میدونه چه طوری میشه تهیه کرد وقیمتش چنده؟ من شهرستانم آیا شرکت یا فروشگاهی هست که بشه خرید کرد وبفرسته شهرستان؟
سلام.بله میشه جدایش معنی کرد ولی از نوع ماکروسکوپیسلام خدمت دوستان
کسی میدونم segmentation رو چی باید ترجمه کنم ؟
"جدایش " معنی درستی میده یا نه ؟
محبت کنید ممنون میشم
با سلام , من ذوب و نورد الومینیوم دارم می خواستم بپرسم کسی می دونه علت پوسته زدن ورق الومینیوم بعد از نورد چی میتونه باشه
سلام . من فکر میکنم بیشتر از ریختگریم باشه . ما کوره سنتی مدل قبری داریم و ضایعات ظروف الومینیوم اب میکنیم برای ورق تولید قابلمه وظروف الومینیوم
سلام خدمت دوستان
ی سوال برام پیش اومده ،
مشخصات عملیات حرارتی فولاد h13 رو داشتم تو اینترنت میدیدم که یه قسمت داشت hardening و یه قسمت quenching ،و دمای هر کدوم فرق داشت( دمای کوئنچ پایینتر بود ) دقیقا فرق اینا رو متوجه نمیشم ؟؟! مگه کوئنچ جدای از هاردنینگ هست ؟
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه کجا میشه EBSD گرفت و قیمتش چقدره ؟
ممنون