از طریق عملیات حرارتی می تونی استحکام تسلیم رو بالا ببریسلام
از دوستان کسی می دونه که چطوری میشه تنش تسلیم فولاد ss304 رو از 530mpa رسوند به 200mpa?
دقیقا من باید چکار کنم؟
سلام به همه ی مهندسای گل باشگاه
بچه ها من می خوام واسه کنفرانس درس فرآیند2 یه موضوع انتخاب کنم و می خوام موضوعم به روز باشه. البته چنتا موضوع در نظر دارم ولی خب بازم می خوام ببینم تو دنیا چه خبر تازه ای هست کسی می دونه چطوری می تونم مجلات سرامیک رو به صورت pdf دانلود کنم؟
پیشاپیش ممنون
فرآیند 2 ؟ دکتر رضوانی ؟
برای مجلات باید یوزر پس داشته باشین .
دنبال موضوعات فضایی نباشین . هر روش شکل دهی خودش کلی مطلب توش هست .
سلام مهندسبا عرض سلام به دوستان این اولین پستی هست که دارم میزنم و خوشحالم که در جمع مهندسین گرامی هستم . دانشجوی ترم 3 سرامیک میخواستم بدونم کسی اینجا هست که حل مسائل دیاگرام دو جزئی کتاب رزاقیان رو داشته باشه ؟؟؟
ممنون .
با عرض سلام به دوستان این اولین پستی هست که دارم میزنم و خوشحالم که در جمع مهندسین گرامی هستم . دانشجوی ترم 3 سرامیک میخواستم بدونم کسی اینجا هست که حل مسائل دیاگرام دو جزئی کتاب رزاقیان رو داشته باشه ؟؟؟
ممنون .
سلام دوستان من یه سری سئوال و جواب راجع به HSE میخام تا فردا هم بیشتر وقت ندارم کسی میتونه کمکم کنه یا کتابی سایتی چیزی بهم معرفی کنه؟ممنون از لطفتون
سلام .
خوش اومدین .
کتاب موردنظرتون رو که فکر کنم ندیدم تا حالا .
درهرصورت قرار دادن کتب فارسی برای رعایت حق تألیف و نشر کتاب های چاپ داخل ، ممنوع است .
هندبوک !!!! ASM
خیلی ممنون از راهنمایی تون!!!اما میشه بگین تو کدوم جلدش هست؟یه نگاه سرسری بهشون انداختم اما پیداش نکردم
سلام به همه ی مهندسای گل باشگاه
بچه ها من می خوام واسه کنفرانس درس فرآیند2 یه موضوع انتخاب کنم و می خوام موضوعم به روز باشه. البته چنتا موضوع در نظر دارم ولی خب بازم می خوام ببینم تو دنیا چه خبر تازه ای هست کسی می دونه چطوری می تونم مجلات سرامیک رو به صورت pdf دانلود کنم؟
پیشاپیش ممنون
چه كوره اي؟salam donbale ye mozo bahal da rmorede kore migardam ke vase ostademon poroje bedam lotfan komamakam konid?
عسلویه هست ولی خیلی باید دنبال بگردیبرای ساخت دستگاهی به جوشکاری لیزری نیاز پیدا کردم. کسی میدونه کجای ایران میتونم جوش لیزری پیدا کنم ؟ خیلی فوری لازم دارم . هر چی به جنوب کشور نزدیکتر باشه بهتره
سلام دوست عزيزسلام
بچه ها کسی سوالات امتحانی کریستالوگرافی رو داره .یکی به من کمک کنه استاد ما یه طوری درس میده که احساس میکنیم کل درس بیشتر بدانیده .سوال هم که میخوای میگن سطح سوالات بالاست نمیتونم به شما بدم.
سلام.یه سوال برام پیش اومده که هنوز جوابه دقیقی براش پیدا نکردم.سوال اینه آیا جسمی وجود داره که بتونه دمای 4000 درجه ی سانتی گراد یا بیشتر رو تحمل کنه؟منظورم از دمای بیشتر دمایی نزدیک به دمای خورشیده.لطفاکمکم کنید.به جوابش خیلی نیاز دارم.ممنون
میشه دقیق تر بگین چه چیزی از HSE میخواید؟؟؟!!!! کلی نگید، دقیق بگین چه چیزایی میخواین بدونید
سلام دوست عزیز فعلا دیرگداز ترین ماده ای که وجود داره هافنیوم کارباید(HfC) با دمای ذوب 3890 درجه سانتی گرادسلام.یه سوال برام پیش اومده که هنوز جوابه دقیقی براش پیدا نکردم.سوال اینه آیا جسمی وجود داره که بتونه دمای 4000 درجه ی سانتی گراد یا بیشتر رو تحمل کنه؟منظورم از دمای بیشتر دمایی نزدیک به دمای خورشیده.لطفاکمکم کنید.به جوابش خیلی نیاز دارم.ممنون