اگرغلظت یک ماده روداشته باشیم چگونه می توان rest ptential رونسبت به الکترود مرجع کالومل به دست آورد؟
ممنون
کی بود؟؟؟دیروز یکی از بچه های متال رو از دست دادیم.امروز خبرش بهمون رسید. نمیدونم توی باشگاه بود یا نه!تا هفته ی پیش با ما بود،تا اخرین امتحان و با هزاران امید میخواست ترم جدید رو شروع کنه اما نتونست برسه و الان...!زیر خروارها خاک.امشب شب اولیه که تنهاست،تنها و نیازمنده اینکه به یادش باشیم.بچه ها واسش دعا کنید....
تبریک میگمبرو بکس من هم به باشگاه صد تایی ها پیوستم و مهر فعالیت رو روی سینه ام دریافت کردم
به خودم تبریک میگم
به شما هم تبریک میگم که من وارد باشگاهتون شدم(صدتایی ها)
محمد،اهل ابادان.همراه خواهرش توی تصادف...
تازه داشت از صفری درمیومد.روز قبل از شروع ترم جدید...
محمد،اهل ابادان.همراه خواهرش توی تصادف...
تازه داشت از صفری درمیومد.روز قبل از شروع ترم جدید...
پستتون را در جای خودش بزارینمن یه مقاله پیدا کردم . کردیت می خواد منم الان دسترسی ندارم جای دیگه هم پیداش نکردم کسی می تونه کمکم کنه ؟
اینم لینکشه فقط صفحه اولش فری می ده
http://www.springerlink.com/content/a1630114x6kp6827/
به نام خدااز تمام دوستان عزيزم درخواست ميكنم كه اگر در رشته شان موفق بوده اند رمز موفقيت خودشونو در اين تاپيك براي استفاده ي كم تجربه ها (كساني كه اول راه هستند) بگذارند.
رمز موفقيت شما در رشته ي خود چي بوده؟؟؟
به نام خدا
سعیده هستم
راستش من رمز موفقیتی ندارم، فقط می خواستم بگم باشگاه در امن و امان است آسوده بخوابید
راستی قصد جسارت به شما هم نداشتم، شوخی بیش نبود
از حق نگذریم هر موقع روزنامه همشهری رو باز می کنم چشمم به زیر صفحاتش میوفته دپرس می شم. بخاطر اینکه برای تمام رشته ها حتی مهندسی شیمی استخدامی می زنه بجز مواد. البته اینطوری دلداری به خودم می دم که خروجی رشته های دیگه به نسبت خیلی بیشتر از مواده.