تیم صنایع: MIS

vatanparast

عضو جدید
سلام
مثل اینکه تیم یک نفره شده بگذریم

در مورد php عنوان شد که به یک نرم افزار سرویس دهنده برای نصب نیاز داره 2 سرویس دهنده مطرح IIS و Appache هس ، IIS که مختص ویدوز هس و در سی دی های نصب ویندوز قابل دسترسه دوستان لطفا اطلاعاتی در مورد این 2 سرویس دهنده و نحوه نصبش و اصولا کار سرویس دهنده ها دارن بحثو ادامه بدن
 

1716

عضو جدید
آپاچي (Apache) :
اين وب سرور در توسعه و همگاني شدن وب جهاني نقش بسيار مهمي داشته است . اين وب سرور که به زبان C نوشته شده است داراي قابليت cross- platform بوده و بر روي ماشين هاي مختلف قابل اجرا ميباشد . دليل انتخاب اين اسم براي اين وب سرور را نيز دو مورد ذکر کرده اند اول اينکه به يکي از قبايل قديمي بومي آمريکا که به خاطر مقاومت و مهارت در ساخت ابزار آلات جنگي مشهور ميباشند احترام گذاشته شود و ثانيا به اين دليل که (Root)ريشه پروژه به صورت يک سري پچ (Patch)ميباشد . اين وب
سرور در يک گروه و به صورت کد باز (open source) گسترش يافت و از سال 1996 به عنوان محبوب ترين وب سرور براي HTTP در وب جهاني شناخته شده بود ولي در سال 2005 ميدان مبارزه را به IIS مايکروسافت باخت و در حال حاضر نزديک به 49 % بازار وب سرور هاي جهان را به خود اختصاص داده است همچنين MAC OS آن را به عنوان وب سرور اصلي در پشتيباني از WEB OBJECT خود برگزيده است . اين وب سرور داراي ماژولهاي امنيتي بسيار خوبي از جمله mod_access, mod_auth, mod_digest ميباشد . آپاچي براي ميزباني هر دو نوع وب ايستا و وب پويا مناسب است .


IIS
وب سروري است كه ارائه دهنده آن شركت مايكروسافت ميباشد و آخرين نسخه آن 7.0IIS است .در واقع IIS مجموعه اي از سرويس هاي اينترنتي است كه بصورت يكجا نمايش داده شده است . طبق آخرين آماري كه منتشر شد بعد از وب سرور آپاچي بيشترين محبوبيت را بين كاربران داشته است و هم اكنون نزديك به 36% بازار وب سرور هاي جهان را در اختيار دارد . پلت فرمي كه اين وب سرور پشتيباني ميكند Microsoft Windows ميباشد و در محيط هاي ديگر كار نميكند . ورژن هاي مختلف آن را در زير ميبينيم :  IIS 1.0, Windows NT 3.51 available as a
free add-on  IIS 2.0, Windows NT 4.0  IIS 3.0, Windows NT 4.0 Service Pack 3 
IIS 4.0, Windows NT 4.0 Option Pack  IIS 5.0, Windows 2000  IIS 5.1, Windows
XP Professional,Windows MCE  IIS 6.0, Windows Server 2003 and Windows XP
Professional x64 Edition  IIS 7.0, Windows Server 2008 and Windows Vista براي
اولين بار مايكروسافت آن را در يك پروژه آكادميك در دانشگاه اسكاتلند به صورت مجاني عرضه كرد . وسپس براي اولين بار از آن در Windows NT استفاده كرد که در آن قابليتActive Server Page يا صفحه هاي فعال سرور را به آن افزود . بعدها با تكامل نسخه هاي ويندوز ، IIS هم تكامل پيدا كرد و در نسخه شماره 6.0 آن مايكروسافت
پشتيباني از IPV 6.0 را نيز به آن اضافه كرد . 3- مقايسه مشخصات امنيتي وب سرورهاي آپاچي و IIS قبل از مقايسه بايد به اين نکته اشاره کنيم که به دليل مجتمع بودن وب
سرور IIS با سيستم عامل راه انداز آن ، و دارا بودن مسائل Integration مسائل امنيتي در اين وب سرور بهتر رعايت شده است يعني همان سيستمي که مسائل امنيتي را براي کابران سيستم اصلي فراهم ميکند براي سيستم IIS هم کار ميکند ولي آپاچي چون حالت Cross-platform دارد چنين قابليتي را دارا نمي باشد .

نکات جالبی هم در این انجمن بود.
دانلود کتاب راهنمای آپاچی به زبان فارسی اینجا
این کتاب شامل بخش های زیر می باشد :
• مقدمه و آغاز کار با آپاچی• پیکربندی آپاچی• به سوی یک وبگاه واقعی• میزبان های مجازی• احراز هویت• شاخص گذاری• تغییر مسیر (Redirection)• رویداد نگاری• امنیت• PHP• CGI و Perl• نوشتن پیمانه های آپاچی​
 

Iman Gom

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
IIS زیاد خوب نیست . برای نصب آپاچی میتونید از نرم افزار WAMP Server استفاده کنید که روش Apache , MYSql رو هم داره و به صورت لوکال یه سرور راه بندازین .
 

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سلام
دوستان
من هیچی نفهمیدم !
قراره چی بشه ! من فقط بخثهای مدیریتی ش دوست دارم .
اینکه شد مهندسی کامپیوتر !
واقعا دمتون گرم . من تو این یک زمینه باید اعتراف کنم ضعیفم .
 

1716

عضو جدید
من تا اینجا فهمیدم ،قراره
اول یک پایگاه اطلاعاتی درست کنیم.ابزارهاش رو هم در پست های قبل معرفی شده.(که این از همه مهمتر هست چون قدم اوله و مهمترین قدم یعنی باید چیزی درست کنیم که بتونه به ما کمک کنه تا درست تحلیل کنیم و نه یه مشکلی اضافه بشه)
دوم اطلاعات رو وارد این پایگاه اطلاعات کنیم. و وارد خواهند کرد.
و...
البته من اینطوری متوجه شدم اگه اشتباهه بگید.
 

vatanparast

عضو جدید
با سلام به همه دوستان عزیز
تا اینجای کار همونطور که گفتن ابزار هارو معرفی کردیم من در ادامه میخواستم به wamp server بپردازم که اقا امید اشاره کردن ولی برای درک بهتر اهمیت مسئله بخصوص رفع ابهام دوستمون سید علی بحثو مدیریتیش میکنم تواین پست ، امروز تو محل کارم جلسه ای داشتیم در مورد هدف گذاری و تعیین شاخص های سال آینده دوستان دانشجو شاید زیاد وضعیت اقتصادی کشور رو نتونن تحلیل کنن چون باهاش سروکار ندارن ولی من با توجه به اینکه برنامه ریز مواد و ملزومات هستم بهتر میتونم وضعیت رو تشریح کنم اقتصاد فعلی کشور به معنای واقعی در وضعیت بغرنجی به سر میبره حتی بزرگترین بنگاه های اقتصادی کشور کاملا دچار بحران و چالش شدن وارد جزنیات نمیشم چون بحث سیاسی میشه بگذریم ، تو جلسه امروز مدیران ارشد اصرار داشتن به تعدیل نیروی انسانی و اصرار بر افزایش نرخ فروش به نیروی انسانی منم به عنوان کارشناس مواد حضور داشتم اینجا پایگاه داده ای که شرکت داره به کمک من اومد من اطلاعاتی جمع اوری کرده بودم در مورد نفر ساعت کار انجام شده در 12 ماه گذشته هزینه های دستمزد فروش ماهیانه تعداد نیروی تولیدی و ستادی تناژ محصول تولیدی تعداد محصول فروش رفته و.... با مقایسه ای که از اطلاعات جمع اوری شده داشتم متوسط نرخ دستمزد به فروش 12 درصد بود و نرخ هزینه مواد اولیه به فروش 65 درصد ، بعد نشون دادم که نسبت تناژ محصول فروخته شده به استاندارد وزن قطعات نشون میده ما باید تعداد قطعه ای حدود 25 درصد بیشتر از اعداد واقعی ثبت شده میفروختیم یعنی ما به دلایل فنی قطعه ای تولید کردیم که سنگین تر از یک قطعه استاندارد هست در واقع 25 درصد در تعداد قطعه و در قیمت قطعه ما میتونستیم سود داشته باشیم ، پیشنهاد من این بود که بجای تعدیل نیروی انسانی که فقط 12 درصد هزینه هارو به خودش اختصاص داده ما باید تمرکز کنیم به کاهش وزن قطعات و به تبع اون کاهش هزینه مواد اولیه این پیشنهاد مورد موافقت قرار گرفت و قرار شد کلیه امکانات در این مسیر قرار بگیرن خوب به نظر شما بدون اطلاعات چطور میشد از بیکار شدن تعداد زیادی ادم جلوگیری کرد خیلی از شما دوستان در آینده جزو مدیران خواهید بود این نظر منه ضعیف ترین مدیران در مواقع بحران تنها گزینشون تعدیل نیروی انسانیه و قوی ترین مدیران کسانی هستند که با ابزار اطلاعات سعی میکنن تمام جوانب امر رو بسنجن و کورکورانه تصمیم نگیرن
 

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان عزیز
تا اینجای کار همونطور که گفتن ابزار هارو معرفی کردیم من در ادامه میخواستم به wamp server بپردازم که اقا امید اشاره کردن ولی برای درک بهتر اهمیت مسئله بخصوص رفع ابهام دوستمون سید علی بحثو مدیریتیش میکنم تواین پست ، امروز تو محل کارم جلسه ای داشتیم در مورد هدف گذاری و تعیین شاخص های سال آینده دوستان دانشجو شاید زیاد وضعیت اقتصادی کشور رو نتونن تحلیل کنن چون باهاش سروکار ندارن ولی من با توجه به اینکه برنامه ریز مواد و ملزومات هستم بهتر میتونم وضعیت رو تشریح کنم اقتصاد فعلی کشور به معنای واقعی در وضعیت بغرنجی به سر میبره حتی بزرگترین بنگاه های اقتصادی کشور کاملا دچار بحران و چالش شدن وارد جزنیات نمیشم چون بحث سیاسی میشه بگذریم ، تو جلسه امروز مدیران ارشد اصرار داشتن به تعدیل نیروی انسانی و اصرار بر افزایش نرخ فروش به نیروی انسانی منم به عنوان کارشناس مواد حضور داشتم اینجا پایگاه داده ای که شرکت داره به کمک من اومد من اطلاعاتی جمع اوری کرده بودم در مورد نفر ساعت کار انجام شده در 12 ماه گذشته هزینه های دستمزد فروش ماهیانه تعداد نیروی تولیدی و ستادی تناژ محصول تولیدی تعداد محصول فروش رفته و.... با مقایسه ای که از اطلاعات جمع اوری شده داشتم متوسط نرخ دستمزد به فروش 12 درصد بود و نرخ هزینه مواد اولیه به فروش 65 درصد ، بعد نشون دادم که نسبت تناژ محصول فروخته شده به استاندارد وزن قطعات نشون میده ما باید تعداد قطعه ای حدود 25 درصد بیشتر از اعداد واقعی ثبت شده میفروختیم یعنی ما به دلایل فنی قطعه ای تولید کردیم که سنگین تر از یک قطعه استاندارد هست در واقع 25 درصد در تعداد قطعه و در قیمت قطعه ما میتونستیم سود داشته باشیم ، پیشنهاد من این بود که بجای تعدیل نیروی انسانی که فقط 12 درصد هزینه هارو به خودش اختصاص داده ما باید تمرکز کنیم به کاهش وزن قطعات و به تبع اون کاهش هزینه مواد اولیه این پیشنهاد مورد موافقت قرار گرفت و قرار شد کلیه امکانات در این مسیر قرار بگیرن خوب به نظر شما بدون اطلاعات چطور میشد از بیکار شدن تعداد زیادی ادم جلوگیری کرد خیلی از شما دوستان در آینده جزو مدیران خواهید بود این نظر منه ضعیف ترین مدیران در مواقع بحران تنها گزینشون تعدیل نیروی انسانیه و قوی ترین مدیران کسانی هستند که با ابزار اطلاعات سعی میکنن تمام جوانب امر رو بسنجن و کورکورانه تصمیم نگیرن

واقعا باید بگم احسنت
اینکه از اطلاعات در جای درست استفاده کردین ! مطمئنا در برخورداری یک سیستم اطلاعاتی درست و استفاده شما در جهت پیش برد اهداف سازمان شکی ندارم .
ولی واسه من دو دوتا چهارتا نمیشه !
شاید به خاطر این باشه که در محیط صنعتی کم بودم و در این بحثها شرکت نکردم و تا بحال درگیر نشدم حتی تو فضای تئوری و دانشگاهی !
مطمنا ادامه بحثهاتون بهم کمک خواهد کرد تا بهتر بشناسم . مخصوصا اگر از مثال بیشتر استفاده کنید !
 

vatanparast

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز
در ادامه بحث به wamp server اشاره شد که باید بگم یک سرور مجازی هس امکاناتی شامل mysql,PHP,appache داره استفاده ازین نرم افزار که مجانیم هس باعث میشه دیگه نیازی به نصب iis که تنظیمات خاصی میطلبه نداشته باشیم از طرفی به دلیل داشتنphpmyadmin مدیریت دیتا بیس رو خیلی راحت تر میکنه همچنین امکان ارتباط راحت تر mysql و php برقرار میشه عکسی به پیوست قرار میدم تا با محیط و امکانات
phpmyadmin آشنا بشید



phpmyadmin.jpg
 

Iman Gom

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سرچ کنید wamp server و دانلودش کنید . خب حالا باید چیکار کنیم ؟ چی باید راه اندازی کنیم دقیقا ؟ در ضمن پورتالی چیزی برای اینکار وجود نداره ؟ ممکنه چیز هایی برای این سیستم آماده ساخته شده باشه . اینو برای این میگم که کار با دیتابیس و php از اول برای راه اندازی این سیستم مشکلات خودشو داره .
 

vatanparast

عضو جدید
ما قرار هس با مبانی طراحی بانک اطلاعاتی آشنا بشیم و بتونیم با استفاده از ابزار هایی که معرفی می کنیم بتونیم یک بانک اطلاعاتی طراحی کنیم به نظرم اگه اطلاعاتی دارید که فک میکنید مشکلات رو مرتفع می کنه ارائه بدید تا در موردش بحث کنیم




http://s2.picofile.com/file/7154431612/WampServer_2_0i.exe.html
 
آخرین ویرایش:

Iman Gom

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ما قرار هس با مبانی طراحی بانک اطلاعاتی آشنا بشیم و بتونیم با استفاده از ابزار هایی که معرفی می کنیم بتونیم یک بانک اطلاعاتی طراحی کنیم به نظرم اگه اطلاعاتی دارید که فک میکنید مشکلات رو مرتفع می کنه ارائه بدید تا در موردش بحث کنیم




http://s2.picofile.com/file/7154431612/WampServer_2_0i.exe.html
در مورد سرور که فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد . دوستان فقط نصب کنن و بعد برنامه رو اجرا کنن . تمام کارها خودش انجام می شه . دیتابیس و پی اچ پی فعال می شه .
 

hasti1988ie

عضو جدید
سلام.خسته نباشید به همه دوستان علی الخصوص آقای وطن پرست برای اطلاعات خوبی که در اختیارمون میذارن...
من حقیقتا مباحث کامپیوتری مطرح شده رو کاملا متوجه نشدم اما..یک نکته ای هست که منو به این بحث بسیار علاقه مند میکنه و اون این هست که من دارم روی بحث عارضه یابی کار میکنم درحقیقت در حال گذروندن دوره هستم.در عارضه یابی مشکل ها رو پیدا میکنیم و در مرحله بعد در صورتیکه از ما راه حل خواسته بشه باید ارائه کنیم..فکر میکنم mis بتونه کمک خیلی خوبی در این زمینه باشه...
من نرم افزار رو دانلود و نصب کردم...مشتاقانه منتظر ادامه بحث هستم ..البته اگه امکان داشته باشه قدم به قدم و کاربردی باشه که کاملا مباحث جا بیوفته ممنون میشم.
با سپاس مجدد......
 

hasti1988ie

عضو جدید
یک سوال ..من نرم افزار رو که نصب کردم.. رو آیکونش کلیک میکنم باز نمیشه..باید برم روی local host یا php admin تا باز شه اونجا هم با firefox باز میکنه..یعنی برای کار کردن با این نرم افزار همیشه باید به اینترنت دسترسی داشت...
میشه بیشتر توضیح بدین؟ و این که چه کارهایی باید انجام بدین؟
ممنون...
 

Iman Gom

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یک سوال ..من نرم افزار رو که نصب کردم.. رو آیکونش کلیک میکنم باز نمیشه..باید برم روی local host یا php admin تا باز شه اونجا هم با firefox باز میکنه..یعنی برای کار کردن با این نرم افزار همیشه باید به اینترنت دسترسی داشت...
میشه بیشتر توضیح بدین؟ و این که چه کارهایی باید انجام بدین؟
ممنون...
نه اصلا لازم نیست به اینترنت وصل باشین . وقتی phpmyadmin رو بزنین ، پنجره ی مربوط به دیتابیس باز می شه که هنوز مرحله کار با این قسمت نرسیده .

این نرم افزار معمولا برای نصب برنامه های تحت وب در حالت بیرون از اینترنت استفاده می شه و ازش استفاده می کنن تا اول بدونن قرار اون برنامه ای که روی سایت قراره اجرا کنن چطور پیاده می شه و بعد این که اینجا تست کردن ، میرن روی سایت اون برنامه ی تست شدشون رو (مثل مدیریت محتوای جوملا) نصب می کنن .

حالا اینجا شما می تونی برنامه های php هم بنویسید و روی کامپیوتر خودتون ذخیره کنید و بعد از طریق localhost اون رو باز کنید . برای اینکه فایلی رو روی لوکال هاست خودتون منتقل کنید ، بعد از کلیک روی آیکون برنامه www directory رو بزنید . در مسیری که براتون باز می شه می تونید فایل های php رو در اونجا بریزید . مثلا فایل iman.php رو می ریزید در همین پنجره ای که باز شد و بعد مرورگرتون رو باز می کنید و آدرس localhost/iman.php رو تایپ می کنید . می تونید خروجی برنامه رو مشاهده کنید .

اگر مشکلی هست بگید تا یک فیلم از این برنامه بسازم آپلود کنم . البته می تونم توی این فیلم هم برنامه مدیریت محتوای جوملا رو نصب کنم امتحانی و شما ببینید تا هم کار با دیتابیس آشنا شید که به چه کار میاد و هم با این برنامه بهتر کار کنید .
 

Iman Gom

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
<?php

echo "Hello World\n";

?>
این کدی که نوشتم رو در فایلی به نام iman.php به عنوان مثال در همون مسیری که در پست بالا گفتم ذخیره کنید و آدرس localhost/iman.php رو باز کنید . این برنامه برای شما می نویسه hello world و شما یک کد php اجرا کردید .
 

1716

عضو جدید
نه اصلا لازم نیست به اینترنت وصل باشین . وقتی phpmyadmin رو بزنین ، پنجره ی مربوط به دیتابیس باز می شه که هنوز مرحله کار با این قسمت نرسیده .

این نرم افزار معمولا برای نصب برنامه های تحت وب در حالت بیرون از اینترنت استفاده می شه و ازش استفاده می کنن تا اول بدونن قرار اون برنامه ای که روی سایت قراره اجرا کنن چطور پیاده می شه و بعد این که اینجا تست کردن ، میرن روی سایت اون برنامه ی تست شدشون رو (مثل مدیریت محتوای جوملا) نصب می کنن .

حالا اینجا شما می تونی برنامه های php هم بنویسید و روی کامپیوتر خودتون ذخیره کنید و بعد از طریق localhost اون رو باز کنید . برای اینکه فایلی رو روی لوکال هاست خودتون منتقل کنید ، بعد از کلیک روی آیکون برنامه www directory رو بزنید . در مسیری که براتون باز می شه می تونید فایل های php رو در اونجا بریزید . مثلا فایل iman.php رو می ریزید در همین پنجره ای که باز شد و بعد مرورگرتون رو باز می کنید و آدرس localhost/iman.php رو تایپ می کنید . می تونید خروجی برنامه رو مشاهده کنید .

اگر مشکلی هست بگید تا یک فیلم از این برنامه بسازم آپلود کنم . البته می تونم توی این فیلم هم برنامه مدیریت محتوای جوملا رو نصب کنم امتحانی و شما ببینید تا هم کار با دیتابیس آشنا شید که به چه کار میاد و هم با این برنامه بهتر کار کنید .
از راهنماییتون ممنون اما اگر دردسر نمیشه براتون فک کنم تصویری ببینیم خیلی بهتره.
 

hasti1988ie

عضو جدید
بله ..خیلی خوب میشه اگه اینکارو انجام بدین..چون مطلب جدید هست اینطوری بهتر آشنا میشیم.
ممنون...
 

vatanparast

عضو جدید
لازم به ذکره تواین مبحث دو دسته از مفاهیم هست که گام به گام باهم باید پیش بره اول مفاهیم نرم افزاری یعنی php, mysql و تاحدودی html و دوم مفاهیم سیستم های اطلاعاتی راستش من مدت هاست از بحث نرم افزاریش فاصله گرفتم دوستان اگه لطف کنن این بحثو شروع کنن ممنون میشم و در ادامه من هم مفاهیم اطلاعاتی رو شروع میکنم

دوستمون خانم هستی هم لطف کنن توضیح بیشتری در مورد عارضه یابی ارائه بدن ممنون میشم
 

vatanparast

عضو جدید
سلام به دوستان
در ادامه توضیحات مختصری در مورد سیستم های اطلاعاتی میدم
سیستم بانک اطلاعاتی :سیستم کامپیوتری نگهداری رکوردها ست
عملیات گوناگونی که کاربران می توانند روی فایل های بانک اطلاعاتی انجام دهند عبارتند از :
• افزودن فایل های جدید و خالی به بانک اطلاعاتی
• افزودن داده ها به فایل های موجود
• بازیابی داده ها از فایل های موجود
• تغییر داده های فایل موجود
• حذف داده ها از فایل موجود
• حذف فایل هایی از بانک اطلاعاتی
چرا از بانک اطلاعاتی استفاده می کنیم؟
فشردگی
سرعت
بودجه کمتر
دسترسی
حفاظت
 

vatanparast

عضو جدید
در این لینک درباره عارضه یابی برای دوستان علاقه مند مطالبی رو به اشتراک گذاشتم.امیدوارم مفید باشند.
http://iran-eng.com/showthread.php/18453-عارضه-يابي/page7
با تشکر از شما طبق توضیحاتی که من خوندم عارضه یابی همون efqm هست ؟در این صورت سیستم های اطلاعاتی ابزاری هست که می تونه تو این مسیر کمک کنه البته از شاخص های سازمانی هم میشه به حسابش آورد
 

hasti1988ie

عضو جدید
efqm همونطوری که در توضیحات هم وجود داشت،یکی از متدها برای انجام عارضه یابی هست..و مدل دمینگ در ژاپن و مدل مالکوم بالدریج در آمریکای شمالی هم وجود داره که در نواحی و مناطق مربوط به خودشون اجرا میشه...اما از اونجایی که سیستم ها و ساختار تکنولوژی موجود در ایران همگی از نوع اروپایی هستند ،مدل efqm در ایران اجرا میشه..البته در بعضی موارد این مدل رو بومی سازی هم میکنند.یعنی برخی از شاخصه ها رو اضافه یا کم میکنند.اما در نهایت اساس همون مدل efqm هست...
بله سیستم های اطلاعاتی نقش خیلی مهمی در اجرای این فرایند داره...امیدوارم که بحث های خوبی رو در ادامه پیش رو داشته باشیم.
 

vatanparast

عضو جدید
سیستم بانک اطلاعاتی از چهار موئلفه تشکیل شده است :

  • داده ها
  • سخت افزار
  • نرم افزار
  • کاربران
داده ها 2 خاصیت مهم دارند:
1-جامعیت
2-اشتراک

مفهوم جامعیت اینه که بانک اطلاعاتی شامل مجموعه ای از داده هاست که اطلاعات اضافی ازش حذف شده و مفهمو اشتراک همونطور که پیداست یعنی داده ها می تونن بین کاربران به اشتراک گذاشته بشن
 

hasti1988ie

عضو جدید
ما باید یه زبان برنامه نویسی هم یاد بگیریم درسته؟اکسس یا sql ؟ بعد لطفا اگه هرکدوم که بهتر و مفیدتر و کامل تر هست لطف کنین یه فایل آموزشی رو برامون بذارین.
ممنون.
 

meysam_ie

عضو جدید
ما باید یه زبان برنامه نویسی هم یاد بگیریم درسته؟اکسس یا sql ؟ بعد لطفا اگه هرکدوم که بهتر و مفیدتر و کامل تر هست لطف کنین یه فایل آموزشی رو برامون بذارین.
ممنون.
اكسس محيط ساده اي داره و امكانات كمي داره برنامه. هاي بيشرفته نميشه داد. واسه كاراى ساده خوبه اما واسه سيستمهاي اطلاعاتي بيخشرفته sql
من خودم بروزه mis سيستم استخدامي سازمان تامين اجتماعي رو انتخاب كردم وسط كار با جن نفر مشورت كردم كفتن بدون برنامه ريزي sqlامكان بذير نيس
 

vatanparast

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیز
در تکمیل فایل آموزشی قبلی فایل پاور پوینت دیگه ای قرار میدم برگرفته از کتاب سیستم های بانک اطلاعاتی مهندس جعفر نژاد قمی که تو دانشگاه خودم هم تدریس می شد امیدوارم مفید واقع بشه

http://www.mediafire.com/?dmbe1j237z9i9mj
 

vatanparast

عضو جدید
ما باید یه زبان برنامه نویسی هم یاد بگیریم درسته؟اکسس یا sql ؟ بعد لطفا اگه هرکدوم که بهتر و مفیدتر و کامل تر هست لطف کنین یه فایل آموزشی رو برامون بذارین.
ممنون.
در مورد زبان برنامه نویسی php مدنظر هست که در واقع نقش رابط بین نرم افزار بانک اطلاعاتی و کاربر رو داره در مورد مزایای این زبان قبلا صحبت شده در مورد بانک اطلاعاتی هم به نظر خودم خیلی فرقی نمیکنه شما چی استفاده کنین مهم درک و پیاده سازی مفاهیم سیستم های اطلاعاتی هس مثل رابطه ها، نرمال سازی ،و ... که چکیدش تو فایل پاورپوینتی که قرار دادم اومده با این حال بین sql و mysql من دومی رو خودم ترجیح میدم چون با زبان php کاملا تطبیق داره خواهش میکنم دوستانی که اطلاعات جامع تری در این زمینه دارن ارائه بدن
 

Similar threads

بالا