archi.esmzde
عضو جدید
سخت نیس احکام میپرسنو یکم سیاسی در حد اطلاعات عمومی
البته بسگی داره در چه حد اطلاعات عمومی حساب کنی
شما رفته بودید امروز؟
میشه بگید دقیقا چیا پرسیدن؟
سخت نیس احکام میپرسنو یکم سیاسی در حد اطلاعات عمومی
البته بسگی داره در چه حد اطلاعات عمومی حساب کنی
ممنون می شم بیشتر توضیح بدین اطلاعات عمومی شامل چه سوالهایی بود؟شما رفته بودید امروز؟
میشه بگید دقیقا چیا پرسیدن؟
خواب های بعضی ها خیلی شیرین استیعنی این جوری می خوان نیرو برای انقلاب تربیت کنن ، خاک بر سرشون اونا تبر برداشتن دارن ریشه های انقلاب رو می زنن همه ی این ها به نظرم مخالف های نظام هستن که چنین کاری رو می کنند
ولی خوب آدم مث اون خانم باشی که بگه من با خدا قهرم
اتفاقا این خانم می تونه نیروی کارامدی باشه برای انقلاب تا اون ریا کارانی که ور می دارن هزارتا جزوه و کتاب و رساله و تاریخ های تقویم رو حفظ می کنند
اما خوبه که آدم بدونه در بین تمام پیامبران و ائمه تنها برای یک انسان در روز 21 یا 20 صفر اربعین می گیرند
برای منم اون جدول اخری صفحه تکمیل ظرفیت پرشده بود
خوشحالم
میگن یه ماه دیگه میاد......بچه ها جواب سوره کی میاد؟
دوست خوبم به نظر من روزبهان بهتره و معمولا برای تدریس مدرک غیرانتفاعی ارجحیت دارهسلام به همه دوستای گلم ...
تبریک به همه کسایی که قبول شدن .. بچه ها کسی راجع به غیرانتفاعی روزبهان ساری چیزی میدونه ؟؟
من غیر انتفاعی روزبهان قبول شدم .. آزاد هم قبول شدم ولی پردیس علوم تحقیقاته .. خواستم نظرتون و بپرسم کدوم بهتره ؟؟ کاری به مسافت نداشته باشیم فقط از نظر سطح دانشگاه و کار .. ..
(میدونم هر 2 پایینه ولی بهترین کدومه ) .. برای تدریس تو موسسات با کدوم قبول میکنن غیرانتفاعی یا آزاد ؟؟
سلام به همه دوستای گلم ...
تبریک به همه کسایی که قبول شدن .. بچه ها کسی راجع به غیرانتفاعی روزبهان ساری چیزی میدونه ؟؟
من غیر انتفاعی روزبهان قبول شدم .. آزاد هم قبول شدم ولی پردیس علوم تحقیقاته .. خواستم نظرتون و بپرسم کدوم بهتره ؟؟ کاری به مسافت نداشته باشیم فقط از نظر سطح دانشگاه و کار .. ..
(میدونم هر 2 پایینه ولی بهترین کدومه ) .. برای تدریس تو موسسات با کدوم قبول میکنن غیرانتفاعی یا آزاد ؟؟
چقدر دیر!!!!!!!!!!!!!!!!مطمئنید؟میگن یه ماه دیگه میاد......
چقدر دیر!!!!!!!!!!!!!!!!مطمئنید؟
ممنونم از اطلاع رسانیتون دوست عزیزمطمئن نیستم اما اونجا اینجوری میگفتن
بچه ها به نظرتان غیرانتفاعی ساریان بهتر یا پیام نور تهران؟
یکی منو راهنمایی کنه نمی دونم چیکار کنم .
پیام نور اول آخرش پیامه نوره. تو هم عشق تهرانیا آبجیپیام نور تهران.مطمئن باشین.
بچه ها به نظرتان غیرانتفاعی ساریان بهتر یا پیام نور تهران؟
یکی منو راهنمایی کنه نمی دونم چیکار کنم .
پیام نور اول آخرش پیامه نوره. تو هم عشق تهرانیا آبجی
قبلا بیشتر مودب تر بودین. متاسفم از اینکه شوخی هم گاها بچه ها جدی میگیرنعشق تهران نیستم مهندس! خبر دارم تو ساریان چه خبره که راهنمایی میکنم!شما هروقت اطلاعات موثق داشتی بیا حرفمو نقض کن!!
قبلا بیشتر مودب تر بودین. متاسفم از اینکه شوخی هم گاها بچه ها جدی میگیرن
موفق باشی
منم از پیام نور تهران بیشتر از شما خبر دارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت | کارشناسی ارشد | 2060 | ||
نتایج اولیه و تکمیل ظرفیت ارشد آزاد 92 | کارشناسی ارشد | 2357 | ||
P | تکمیل ظرفیت بهمن ارشد آزاد 91 | کارشناسی ارشد | 221 | |
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد سال 91 | کارشناسی ارشد | 534 | ||
نتایج تکمیل ظرفیت دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1390 | کارشناسی ارشد | 108 |