تو تاکسی کنار یه خانومه نشستی.(تکراری نیست)

anjam.vazife

عضو جدید
[FONT=&quot]اسرار ازل را نه تو دانی و نه من[/FONT]
[FONT=&quot]وین حرف معما نه تو خوانی ونه من[/FONT]
[FONT=&quot]هست از پس پرده گفتگوی من و تو[/FONT]
[FONT=&quot]چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من
خیام
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]فک نکنم قضاوت از رو فقط یه جمله درست باشه اینا که میگید اطمینان دارید یا حدسه ، !
[/FONT]

چرا منفی به همه چیز فک میکنید

اگه اینطور که میگید باشه تمام عالم بجز ماچندتا ایرانی ها همه ززنا کارن

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
میخوای بگی روشنفکر بوده.
یه بار تو تاکسی صندلی جلو نشستم وسط راه یه خانم معلم اومد سوار شه جا نبود و عجله داشت اومد صندلی جلو نشست بغل من. کلا پیچیدیم به هم تو تاکسی .صد قدم بالاتر پیاده شدم که خانمه راحت باشه یعنی دیگه روم نشد با اون شرایط بشینم. حا لا یعنی من عقده ایم؟
آورین آورین

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوای بگی روشنفکر بوده.
یه بار تو تاکسی صندلی جلو نشستم وسط راه یه خانم معلم اومد سوار شه جا نبود و عجله داشت اومد صندلی جلو نشست بغل من. کلا پیچیدیم به هم تو تاکسی .صد قدم بالاتر پیاده شدم که خانمه راحت باشه یعنی دیگه روم نشد با اون شرایط بشینم. حا لا یعنی من عقده ایم؟

از كجا فهميدي معلمه؟!تو همون صد متر؟!آي شيطون!

engineer.sh

عضو جدید
کسی که عوضی باشه از حرکاتش معلومه
خیلی وقتاشده اقا نشسته کنارم کلی جا کنارش بوده بعد قشنگ ولوشده تو تاکسیو خودشو میچسبونه به ادم اخرش باید یداد سرش بکشی که اقا من دارم له میشم جمع تر بشین
اگه حواسش نبوده که جمع میشینه اگر نه یدقیقه بعد دوباره کارخودشو تکرار میکنه و توام نمیتونی دیگه کاری کنی

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو تاکسی کنار یه خانومه نشستی. هی خودتو جم و جور می‌کنی که یه وخ (زبونم بره لا ساطور) تماسی حاصل نشه. بعد وسط این تلاش‌های طاقت فرسا، یهو خانومه برمی‌گرده می‌گه: "این عقده‌ای بازیا چیه؟ راحت مثه آدم بشین!"

;););)

taeezade

عضو جدید
من برای اینکه راحت باشم همیشه حاضرم 2 نفر حساب کنم
چند بار برام اتفاق افتاده که آقا میشینه کنارم و... من اذیت میشم اینه که چند وقته این کار رو میکنم