چکيده
باعث افزايش قند خون و افزايش وزن مي شود که منجر به بيماري ديابت و ،C12H22O شکر(ساکارز)به فرمول شيميايي 11
چاقي در بزرگسالان و خردسالان مي شود.. در اين تحقيق هدف توليد حلوا ارده مناسب جهت افراد ديابتي و رژيمي مي-
باشد.لذا جهت کاهش مضرات بيان شده شکر ، شيرين کننده مناسبي به عنوان جايگزين استفاده شد ، که اين ماده بايد داراي
پاييني داشته باشد) GI ويژگيهاي زير باشد: ۱.براي افراد ديابتي که معولاً داراي اضافه وزن نيز ميباشند مناسب باشد(کالري و
۲. بافت موردنيازرا فراهم کند ۳. شيريني موردنياز را فراهم کند ۴. حجم آن معادل حجم شکر باشد ۵. ويژگيهاي حسي و
فيزيکي و شيميايي آن نزديک شکر باشد ۶. اقتصادي باشد. به اين منظور پس از تحقيقات صورت گرفته در مورد شيرين
کنندههاي مصنوعي و بالکي(پوليولها) ، پوليولها مورد آزمايش قرار گرفتند. نتايج حاصل شده حاکي از اين است که مالتيتول
تنها پوليولي است که تمامي ويژگيهاي بالا را دارا ميباشد پس به عنوان ماده جايگزين شکر انتخاب شد. سوربيتول نيز به
دليل دارا بودن ويژگيهاي بالا و مخصوصاً فراهم کردن بافت مورد نياز و جنبه اقتصادي مسئله، به صورت ترکيب با مالتيتول به
کار برده شد. همچنين در طي آزمايشهاي متعدد ، نسبت وزني مالتيتول به سوربيتول ، مدت زمان مناسب براي پخت(مدت
زمان قبل از ريختن آب چوبک و مدت زمان بعد از ريختن آب چوبک) ،مقدار آب چوبک بهکاربرده شده، مقدار مناسب اسيد
سيتريک، دور مناسب همزن الکتريکي محاسبه گرديد
http://fileblaze.com/new/file.php?f...984/توليد+حلوا+شكري+براي+افراد+ديابتي.pdf&s=t
باعث افزايش قند خون و افزايش وزن مي شود که منجر به بيماري ديابت و ،C12H22O شکر(ساکارز)به فرمول شيميايي 11
چاقي در بزرگسالان و خردسالان مي شود.. در اين تحقيق هدف توليد حلوا ارده مناسب جهت افراد ديابتي و رژيمي مي-
باشد.لذا جهت کاهش مضرات بيان شده شکر ، شيرين کننده مناسبي به عنوان جايگزين استفاده شد ، که اين ماده بايد داراي
پاييني داشته باشد) GI ويژگيهاي زير باشد: ۱.براي افراد ديابتي که معولاً داراي اضافه وزن نيز ميباشند مناسب باشد(کالري و
۲. بافت موردنيازرا فراهم کند ۳. شيريني موردنياز را فراهم کند ۴. حجم آن معادل حجم شکر باشد ۵. ويژگيهاي حسي و
فيزيکي و شيميايي آن نزديک شکر باشد ۶. اقتصادي باشد. به اين منظور پس از تحقيقات صورت گرفته در مورد شيرين
کنندههاي مصنوعي و بالکي(پوليولها) ، پوليولها مورد آزمايش قرار گرفتند. نتايج حاصل شده حاکي از اين است که مالتيتول
تنها پوليولي است که تمامي ويژگيهاي بالا را دارا ميباشد پس به عنوان ماده جايگزين شکر انتخاب شد. سوربيتول نيز به
دليل دارا بودن ويژگيهاي بالا و مخصوصاً فراهم کردن بافت مورد نياز و جنبه اقتصادي مسئله، به صورت ترکيب با مالتيتول به
کار برده شد. همچنين در طي آزمايشهاي متعدد ، نسبت وزني مالتيتول به سوربيتول ، مدت زمان مناسب براي پخت(مدت
زمان قبل از ريختن آب چوبک و مدت زمان بعد از ريختن آب چوبک) ،مقدار آب چوبک بهکاربرده شده، مقدار مناسب اسيد
سيتريک، دور مناسب همزن الکتريکي محاسبه گرديد
http://fileblaze.com/new/file.php?f...984/توليد+حلوا+شكري+براي+افراد+ديابتي.pdf&s=t