تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اقا من اگه یک روز مث سپیده بتونم بکشم اصلا موقع راه رفتن دیگه زیر پام نگاه نمی کنم سرم اصلا پایین نمیارم:biggrin:
دمش گرم کارش خوبه از کاراش خوشم میاد،نوع خط کشیدنش را دوست دارم خیلی زیاد

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا من اگه یک روز مث سپیده بتونم بکشم اصلا موقع راه رفتن دیگه زیر پام نگاه نمی کنم سرم اصلا پایین نمیارم:biggrin:
دمش گرم کارش خوبه از کاراش خوشم میاد،نوع خط کشیدنش را دوست دارم خیلی زیاد
من استاد ب قدرت دستش ندیدم!!! فارغ از شیوه تدریسش ب نظرم بهترین استاد اسکیسه ایرانه!!! سرعت دستش عجیبه!!! اینم چن تا کار داخلیش!!! SS24.jpgSS3.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من استاد ب قدرت دستش ندیدم!!! فارغ از شیوه تدریسش ب نظرم بهترین استاد اسکیسه ایرانه!!! سرعت دستش عجیبه!!! اینم چن تا کار داخلیش!!! مشاهده پیوست 204317مشاهده پیوست 204318

خوش به حالش و خشو به حال اونایی که میرن کلاس پیشش،من دوست دارم تهران قبول شم بعد برم کلاس اسکیس اونجا پیش سپیده،راستش کاراش به دلم نشسته،کار زیاد هست که خوشم بیاد ولی کم هست که به دلم بشینه ،اقا مازیار اگه داری کاراش بزار لااقل بشه یک چیز از کاراش یاد گرفت،کاش سپیده اهوازم بود ،اون وقت حتی حاضر بودم هر روز برم و بیام و6ساعت تو راه باشم ،اما افسوس

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالش و خشو به حال اونایی که میرن کلاس پیشش،من دوست دارم تهران قبول شم بعد برم کلاس اسکیس اونجا پیش سپیده،راستش کاراش به دلم نشسته،کار زیاد هست که خوشم بیاد ولی کم هست که به دلم بشینه ،اقا مازیار اگه داری کاراش بزار لااقل بشه یک چیز از کاراش یاد گرفت،کاش سپیده اهوازم بود ،اون وقت حتی حاضر بودم هر روز برم و بیام و6ساعت تو راه باشم ،اما افسوس
SS21.jpgSS41.jpg باور کن سر کلاس رشتش زیاد بهت نمی رسه!!! خودت باید کار کنی!!! کلاس ما 23 -24 نفرن!!! تند تند میگه و میره!!! سعی کن تکنیکاشو یاد بگیری!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 204324مشاهده پیوست 204325 باور کن سر کلاس رشتش زیاد بهت نمی رسه!!! خودت باید کار کنی!!! کلاس ما 23 -24 نفرن!!! تند تند میگه و میره!!! سعی کن تکنیکاشو یاد بگیری!!!

نمی دونم من که تا الان استاد اسکیس نداشتم حتی تو دانشگاه هم در حقمون نامردی کردن ،خدا ازشون نگذره،باور کن گاهی اوقات میشه این عکس اتادها را که میزارن ساعت ها میشینم نگاه کارهاشون میکنم تازه من فقط یک سری از کارهای دکتر هادیان دارم که ایشون چون خیلی خط می کشید تیو کار می بینی فقط1ساعت یکی را می بینم گیج میشم ،ولی کار سپیده خوبه دوسش دارم چون می فهممش

sheelan

عضو جدید
مشاهده پیوست 204324مشاهده پیوست 204325 باور کن سر کلاس رشتش زیاد بهت نمی رسه!!! خودت باید کار کنی!!! کلاس ما 23 -24 نفرن!!! تند تند میگه و میره!!! سعی کن تکنیکاشو یاد بگیری!!!
کلاقسای تهرانشم همینه...دستش قویه ولی اونقد تند تند میگه که برا من یکی تا الان مفید نبوده...

beni belazi

کاربر بیش فعال
بچه ها کسی میدونه سر اسکیس میتونیم از خط کش استفاده کنیم یانه؟
کلا چه وسایلی مجازیم با خودمون ببریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

معلومه که میتونی... مردم میز رسم و خط کش تی میارن با خودشون.... :D پارسال میگفتن شابلون نیارین... که اونم بعضی از بچه ها آورده بودن...مراقبا هم فکر نکنم کلا حالیشون باشه چی به چیه.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه عجبما توی کار شما رنگ هم دیدیم فک می کردم ماژیک نداری جز سیاه می خواستم چند تا از مال خودم برات بفرستم :biggrin:(ناراحت نشی شوخی کردم )
کارت قشنگه ایول مهندس ،رنگ هاش خوب انتخاب کردی
کار رنگی هم زیاد دارم!!! اما مال قبلن!!! اتفاقا ماژیک ندارم... بفرس!!! شوخی ام نکردم... ;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کار رنگی هم زیاد دارم!!! اما مال قبلن!!! اتفاقا ماژیک ندارم... بفرس!!! شوخی ام نکردم... ;)

فک کنم الان بالای 50تا ماژِک پیشم گذاشته ،ولی خب میدونی مهندس راه دوره مسافت زیاد ،پست چی اذیت میشه :biggrin:

Anahita.pb

عضو جدید
سلام بچه‌ها خسته نباشید. من دو تا سوال ازتون داشتم. یک این‌که شما کارهای اسکیس تصحیح شده با درصدای بالای سال‌‌های قبل رو دارید که بگذارید؟ من اصلا نمی‌دونم در چه سطحی هستن بقیه و چطووری سنجیده می‌شه. دوم این‌که موضوعات اسکیس سال های قبلی رو می‌خواستم بدونم.. مرسی.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه‌ها خسته نباشید. من دو تا سوال ازتون داشتم. یک این‌که شما کارهای اسکیس تصحیح شده با درصدای بالای سال‌‌های قبل رو دارید که بگذارید؟ من اصلا نمی‌دونم در چه سطحی هستن بقیه و چطووری سنجیده می‌شه. دوم این‌که موضوعات اسکیس سال های قبلی رو می‌خواستم بدونم.. مرسی.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/545393-تمرین-گروهی-اسکیس-93/page266

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
نقد یک
ی از شیت ها توسط دکتر صدیق

آخرین ویرایش:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

ببخشید من یهو میام نظر میدما:D
الان سایه نیفتاده رو زمین بر فرض هم اگه سایه پشت ساختمونه و ما نمیبینیم پس الان جبهه رو به خورشید ما همونیه که داریم میبینیم تو تصویر
اما ارزش هر دو وجه کار از نظر نور یکیه یعنی تنالیته قهویه ای یکسانه اما در واقعیت ما چنین چیزی نداریم و یکی از وجه ها باید نور مستقیم میخورید بهش و راندوش در حد لکه میشد
ولی از گل و بوته ها خیلی خوشم اومد:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلاااااااام دوستان
میبینم ک تاپیک آپ نمیشه
نبینم تنبلی کنیدااااااااااااااااا
نظرتون درباره خط هام چیه؟؟
180420141304.jpg
180420141305.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.