شما هر جور راحت ترید کار کنید ولی اگه زیاد با خط کش کار کردید احتمال اینکه داورها بگن این طرف عمرانی بوده و نباید بیاد معماری هست
کاراتون در کل خوب شدن،هم پلان ها خواناست و سکشن و.......ولی 2 تا بحث مهم رو رعایت نکردید،1.تا به شما گفتند اقلیم شمال باید کار تون براحتی بگه که شما خطی کار کردید و اینو میدونستید(پس خطی کار کن)
2.به طراحی تهویه ها هم در دیگرام هات و هم در اقلیم بیشتر توجه کن.3.سقف هات خیلی ساده هستند،اونا رو طراحی کن.4.سکشن هاتم باید طراحی بشن نه اینکه فقط سکشن بزنی
موفق باشید
ممنونم از وقتی ک گذاشتین و حوصله ای ک به خرج دادین...اگه بد بود به بزرگواریتون ببخشید .هدفم آشنایی با اقلیم هاست و پیاده کردن موارد آنها در کارمه...واسه شروع هم از خانه ک هممون ریز فضاهاشو میدونیم استفاده کردم.
بابت عمرانی شدن کار هم من سعی میکنم این موضوع رو تو کارهای بعدی حل کنم.
در مورد خطی شدن یعنی باید کشیدگی کارم به سمت شرق وغرب بیشتر باشه درسته؟؟؟و یه سئوال تناسب خاصی داره این خطی بودن؟؟؟نسبت طولی عرضی و حتی ارتفاعی؟؟
تهویه درسته من باید یه دیاگرام هم برای توضیح اون -نور و عایق حرارتی و رطوبتی هم می زدم...این بود منظورتون؟؟
در مورد سقف من روی پرسپکتیو کار نکردم به دلیل همون هدفی ک گفتم و اقلیمو میخواستم کار کنم....اما اگه منظورتون روی پلان بام هست ممنون میشم اپه توضیح بیشتری بدین...
و مورد آخر سکشن...مگه نباید همونی باشه ک تو پلان هست...میشه اینم توضیح بدید حالا یه مثال هم بزنید متوجه میشم ک چیه هدف....
![Smile :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/smile.gif)
بازم ممنون