تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 243351سلام میشه یکی کمکم کنه دید چند وقته در گیر این هستم دیگه باید فردا تحویل بدم حدودا دید ناظر و دید پرنده این حجم چی میشه؟
سلام گلم.عزیزم ببین اینا چطوره؟......فایلشو پاک نکردم، اگه چیز دیگه ای مد نظرت بود حتما بگو.
http://s6.picofile.com/file/8194030984/Dream.rar.html

dreaamlaand

عضو جدید

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی خیلی خوب بود اما نمیدونم چهطور بگم من دستی کشیدن که میان با2 نقطه میکشن موندم توی این مورد.اما مرسی از راهنمایی هات:w27:
عزیزم خواهش می کنم.وظیفم بود.پرینت بگیر از روشون کپی کن.فرمت به صورتیه که زیاد مشخص نیس به پرسپکتیو رفتهف ینی چشم تشخیص نمیده ولی خب پرسپکیتوه.....

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض سلام خدمت همه شما دوستان
من که دیگه کارای اخر پایان نامه ارشدم هست و تو این هیاهوی کنکور بودم و حس میکنم تو چه حالی هستیند ولی یه نکته خیلی خیلی مهم براتون دارم تا کمی از استرستون شاید کم کنه
من خودم دانشگاه گیلان خوندم که به قولی جز 6 دانشگاه برتر معماری و 10 دانشگاه برتر کلیه رشته هاست. دوستان اینکه کجا قبول شید و اصلا ازاد باشه یا سراسری هیچ فرقییییی نمیکنه چه علمی چه برای مدارج بالاتر. وقتی بهترین دانشگاه ما دانشگاه تهران در رنکینگ جهانی نه این رنکینگ های زپرتی که میزنند 200 اینا نخیر اصلیی در رتبه 2700 قرار داره هیچ فرقی بین اون و دانشگاه ازاد فلان تپه نیست در خارج از کشور و چیزی که براشون از همه چیز مهم تره و دانشگاهتون ارزشی براشون نداره تعداد مقاله های بین المللی هستش که ببیند چی بلدیند و ایا پژوهشگر خوبی بودید یا نه دیمی مدرک گرفتیند واسه همین سهمیه و کارای مختلف هستش که اونا نام دانشگاه تو ایران براشون مهم نیست. تو ایران هم تقریبا همینطوره یه دوستی دانشگاه ازاد خوراسگان مدرک داشت و با تعداد 12 مقاله برتر تو دکترای علم و صنعت قبول شد بدون هیچ پارتی و سهمیه ای. اینو نگفتم دوستان رتبه بالا دپرس شند فقط گفتم که اینقدر زجر و استرس بابت نام دانشگاه نکشید

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای خوبم سلام
یه سری موضوع می ذارم براتون
که مال کلاس اسکیس موضوعی امسال علی نیا
و چندتایی هم مال ورک شاپ پارسال شقاقی اند:w16:

http://s6.picofile.com/file/8195650226/موضوع.rar.html

کار کنید و کاراتون بذارید:w10:
اون وقت منم اتود هایی رو که استاد سرکلاس برا بعضی موضوعات زده رو براتون می ذارم:d

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
دوستای خوبم سلام
یه سری موضوع می ذارم براتون
که مال کلاس اسکیس موضوعی امسال علی نیا
و چندتایی هم مال ورک شاپ پارسال شقاقی اند:w16:

http://s6.picofile.com/file/8195650226/%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9.rar.html

کار کنید و کاراتون بذارید:w10:
اون وقت منم اتود هایی رو که استاد سرکلاس برا بعضی موضوعات زده رو براتون می ذارم:d
سلام
واقعا ممنون
ولی من نمیتونم دانلود کنم......
بقیه راحت دانلود کردن؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

دوستان کسی راجع به پروژه ی مطالعات اطلاعاتی داره؟؟؟ مثلا خط چقد موثره؟؟؟ ادبیات باس چطو باشه؟؟؟ توجه به فلسفه اسلامی مهمه؟؟؟ با مداده یا روان نویس؟؟؟ میشه دیاگرام کشید؟؟؟ و...
نمونه سوالم اگه کسی بذاره ممنون میشم!!! :)
دوستانی که کلاس میرن اگه از اساتیدشون بپرسن مجددا متشکر می شم!!!
Sent from my C6603 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.